Ücretli öğretmenlik çıktı? ücretli yapan var mı daha önce

1Kamelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
243
93
32
arkadaşlar ilk defa yapacagım nasıl olacak hiç bilmiyorum.. okula gidince bize mesela ders planını verecekler mi. nasıl düzenli şekilde anlatacağız. nelere dikkat etmem gerekiyor

Siz sorduğum soruyu anlamadınız bile. Eğitim fakültesi mezunu her öğretmen ne demek istediğimi anlardı. Hangi bölüm mezunusunuz?
niye böyle sertsiniz anlamadım doğrusu. eğitim fakültesi değilim tarih bölümünden yeni mezun oldum

niye böyle sertsiniz anlamadım doğrusu. eğitim fakültesi değilim tarih bölümünden yeni mezun oldum
Sert değilim sadece tonlarca eğitim fakültesi mezunu varken çocukların/gençlerin eğitim hayatının böyle hiçe sayılıp önceliği size vermiş olmalarına sinirlendim. Öğretmen olsaydınız zaten bu konuyu dahi açmaz her şeyi bilirdiniz. Çünkü öğretmenler okulda öğrenciyken öğreniyor herşeyi. O çocuklar için elinizden geleni yaparsınız umarım. Tabi ne kadar çabalarsanız da 4 yıl eğitimini alan kişi kadar veremeyebilirsiniz.

sorun bu şimdi ben mi sistemi böyle yaptım. her şey çok adaletli ya bu ülkede. 2 yıl okuyanı çalıştırıyolar siz gelmiş bana laf atıyorsunuz

Ben yaptım. Formasyonum da yoktu. Doğru bişey değil ama ekmek parası işte okula gider gitmez elime 30 saatlik ders programı verdiler. 3 sene yaptım ilk acemiliğim berbattı

Yanlış anlamayın ama yukarıdaki arkadaşın dediğine katılıyorum. Bir sürü öğretmen varken ki onlara bile ücretli çıkmıyor. Formasyonu bile olmayan birine ücretli çıkması hayretler icerisinde kalıyorum. Bu arada evet ders programı veriliyor. Her sınıfın belirli mufredatlari var.

sorun bu şimdi ben mi sistemi böyle yaptım. her şey çok adaletli ya bu ülkede. 2 yıl okuyanı çalıştırıyolar siz gelmiş bana laf atıyorsunuz
Ben laf atmıyorum sakin olun. 2 yıl okuyup öğretmenlik yapana da aynı şeyi söylerim. Sadece durumun ciddiyetine vurgu yapıp anlamınızı istedim. Firinci doktor avukat da terzi olmaz. Sistem umurumda değil. Biz hayır demezsek bu duzen böyle gider. Mağdur da yine çocuklar olur. Size hayatınızda başarılar diliyorum

gidiceğim okul lise olacak. daha okula gitmedim detaylı bilmiyorum
Lise ise birkaç önerim olabilir.
Meb’in sitesinden gireceğin dersin yıllık planını bul bi incele. Gerekirse önceden çalışırsın. Sınıfa girince özgüvenini hiç kaybetme çocuklar o yaşlarda naif hocalarla dalga geçebiliyorlar. İlk etapta fazla yüz verme derim hatta hiç yüz verme ciddiyet kaybolmasın yoksa yüz verince astarını istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…