- 23 Ocak 2021
- 2.375
- 10.865
- 158
- Konu Sahibi Oksijensizsu
-
Cok tesekkur ederim. Bu uzmanligi her psikiyatrsit yapiyor mu pekibir arkadaşım yendi. onunki çok ağır durumdaydı ve ailesini görmek için yurtdışına da çıkmak zorundaydı. mecbur uçağa biniyordu. uçağa binmeden 2-3 hafta öncesinde krizleri ağlamaları başlardı.
daha sonra yanılmıyorsam bir biyoenerji uzmanı (aynı zamanda psikiyatristle) çalıştı ve hipnoz tarzında birkaç terapi aldı. şu an sadece yarım sakinleştirici alarak 7-8 saat yolculuk yapabiliyor. sizin durumunuz bu kadar ağır değil gibi gözüküyor, bir psikiyatra danışıp uçuş öncesi siz de belki minik dozda bir sakinleştirici alabilirsiniz.
inşallah isteğinize ulaşırsınız
maddiyati arabayi satark cozumlemeyi dusunuyorum.Maddiyatınız müsaitse gönderin bence.Korkunuz için psikiyatr veya psikologtan fikir alın.
baska toplu param yok. Arabayi satip kucultmek aslinda amacim . yani umre icin olani alip daha az fiyatli bir arac almak.Bunun için araba satmak bence çok mantıksız bir davranış olur. Korkunuz içinse profesyonel yardım almayı deneyin
Ozel araclami? oyle gidiliyor mu hic bilgim yok yani tur yada bi yere kayit sarti varmi diye. Umreye gidiliyor diye biliyorum benEsin gotursun, sadece tek kadin olarak haca filan gidilmez diye biliyorum..umreye emin olamadim
uyku ilaci hic kullanmadim o yuzden uyutabilir beni. Ben zaten araclarda uyuyabilen biriyim ama bu dusunceden cikamiyorum. anneniz bir uzmanami gittiAnnem de tıpkı sizin gibi inanılmaz korkuyor uçmaktan(Hep Kemal Sunal gibi olacağım diyor annem de). Yurtdışına giderken sakinleştiriciyle gitti inanın kafasını koyduğu gibi uyudu uçak inerken uyandısizin de uyku ilacı ya da sakinleştici eşiğiniz düşükse bir tane alıp uyumayı deneyebilirsiniz. Ama en iyi çözüm yolu psikiyatriste danışmak.
Bence doğru bir karar değil.Yedek bir aracınız varsa tabii satın ama toplu taşıma kullanmak zorunda kalacaksanız ne gerek var ? Hac ibadetini yapmış zaten anneniz asıl olması gereken o diye biliyorum ama tercih sizinmaddiyati arabayi satark cozumlemeyi dusunuyorum.
Hayır annem bunun için bir uzmana gitmedi (hali hazırda gittiği bir uzman vardı) ilaç aldı sadece yol boyu uyuduuyku ilaci hic kullanmadim o yuzden uyutabilir beni. Ben zaten araclarda uyuyabilen biriyim ama bu dusunceden cikamiyorum. anneniz bir uzmanami gitti
Yedek bir arac degilde bu araci satip umre icin olani ayirip kalaniyla daha dusuk butceli bir arac almak fikrim. Evet onu yapti cok sukur tabi onemli olan o ama tekrar istiyor ya icime batiyor. Annem bunu beni gonderi falan olarak soylemedi zaten olursa anneme supriz yapacagim . Kucuk bir hediyeyi bile kabul etmez normalde istemez kimseden hayali diye hayalim oldu sadece.Bence doğru bir karar değil.Yedek bir aracınız varsa tabii satın ama toplu taşıma kullanmak zorunda kalacaksanız ne gerek var ? Hac ibadetini yapmış zaten anneniz asıl olması gereken o diye biliyorum ama tercih sizin
Anladim cok saolun. aslinda en merak ettigim buydu " kemal sunal gibi olacagim " buna takilmasina ragmen yenebilen biri olmais . Buna sevindimHayır annem bunun için bir uzmana gitmedi (hali hazırda gittiği bir uzman vardı) ilaç aldı sadece yol boyu uyuduama siz yine de bir uzmana danışın isterseniz.
Oyle yapacaksanız olabilir aslında,yalnız satılır satılmaz elinizde kalacak miktara denk aracı simdiden ayarlayın.Süreç hızlı ilerlemiş olur ani artış olursa zarara girmemiş olursunuzYedek bir arac degilde bu araci satip umre icin olani ayirip kalaniyla daha dusuk butceli bir arac almak fikrim. Evet onu yapti cok sukur tabi onemli olan o ama tekrar istiyor ya icime batiyor. Annem bunu beni gonderi falan olarak soylemedi zaten olursa anneme supriz yapacagim . Kucuk bir hediyeyi bile kabul etmez normalde istemez kimseden hayali diye hayalim oldu sadece.
onu az cok arastiriyorum simdiden. Ama umre isini ya iki ya uc kisilik ayarlamaya bagli yani kendim yenersem korkumu gidecegim kalan parayi degerlendirecegim . İyi kotu mutlaka buluruz kalanla bir arac. Cok tesekkur ederimOyle yapacaksanız olabilir aslında,yalnız satılır satılmaz elinizde kalacak miktara denk aracı simdiden ayarlayın.Süreç hızlı ilerlemiş olur ani artış olursa zarara girmemiş olursunuz
Söyle dusunuyorum ömur cok kisa bazi hayalleri gerceklestirmek icin cabalamam lazım ve baska toplu param yok. Esim arabayi satip yukseltmek istiyor ben kucultmek istiyorum. Yani icinden umre parasini alip kalanla daha dusuk butceli bir arac almak bize yeterli olur yine zaten.Eşiniz haklı ne mana arabayı satmak bidaha araba alabileceksiniz satın zira bu devirde bu şekilde imkansız ve mantıksız
Ömür ve hayat kısa doğru çabalamak eldeki hazır aracı satmak mi oluyorSöyle dusunuyorum ömur cok kisa bazi hayalleri gerceklestirmek icin cabalamam lazım ve baska toplu param yok. Esim arabayi satip yukseltmek istiyor ben kucultmek istiyorum. Yani icinden umre parasini alip kalanla daha dusuk butceli bir arac almak bize yeterli olur yine zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?