Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

çok saçma 80,9 muş

sıkıldım bu kilo olayından ya bütün hafta aç dolaş sonra bi bak bi halt olmamış

tartılmayacağım artık ya ben 1 ay falan bu ne böyle iyice moralimi bozuyor tartı

benimde moralim cok bozuk ya...
çok şeymi bekliyorum bilmem...
dedigin gibi 1 ay tartılmasak ii :))
Tamamdır tatlım, 17 sine ne kaldı şurada..
Sınavında Allah yardımcın olsun kuzum

Kuzum su tutuyo vücut bazen..
Birde adet döneminde olabiliyor böyle şeyler
Sıkma canını sen

sagol teşkkür ederim...

Sağol tatlım benim Sana ne oldu neden ağladın???? Ben daha yeni pc yi açabildim bugün... süper bi şekilde gidiyor diyetim bugün güzel sağlıklı beslendim... bi de tüm evi kaldırıp süpürüp sildim ve 1 saat elle bezle yer silmek tam 385 kalori yakıyormuş benim 1.5 saat oldu bi de süpürme bayağı bi çalıştım 4 oda 1 salon koca evimiz var halıları da kaldırdım miss gibi oldu... akşam da spora giderim diyordum ama regl oldum bi an önce ağrım başladı bugün spor yok yani

yeterli bunlar bencee hümm
ağrı başlamazmıı evi kaldırıp indirmişsinn az dinlenn

Aman canım olsun da ağrıya da razıyım diğerine de.... 2 gün gecikti... biraz daha gecikse düğüne denk gelecekti nisan ve mayıs da gecikirse ben yandım

canımm son ay ilaç olayı var yaa inşallah gelmezzz o güne sende rahat edersinnn:26:
doktorunuzla ayarlarsınızzz

selam kızlar :) okuldan yeni geldim hemen sizinle bugünki menumu paylaşmak istiyorum :)
sabah biraz gec kalktım okula yetişme telaşıyla bir kase nestle müsli tam tahıllı tedim light sütle beraber
saat 3 gbi bir kase mercimek çorbası bir kaç çatal tavuk sote ve biraz salata yedim ve suan hala tıkabasa doluyum anlamadım midem mi küçüldü yemeği yiyemedim 2 çatal fln aldım :/ saat 6 da da yulaf kepekli yoğurdumu yicem :)

ama tek eksiğim henüz 1 lt su içtim devam ediyorum simdi içmeye birazdan da limonlu yeşil çay içicem tavsiye ederim tadı nefis :) öpüldünüz :)

oohhh.. gecen yediklerini yaktın gitti

Elifcim davetiyeler dağıtılmaya başlıyor demek okurken yüzüm güldü bi mutlu oldumm
Sonrasını okuyunca üzüldüm biraz ama Pınar güzel özetlemiş olayı
Sen tadını çıkarmaya bak Dimdik dur mutlu olll keyfine baakk Herşey hallolur (Çok biliyomuşum gibi )

Hanımlar herkeste bi diyet telaşı isteği ama benim istek kaçtı niye böyle oldu bilemedim....
İsteğim gelir bi ara heralde bıktım artık bi yap bi bırak ayhhh

Zinarcım yeni biri varmış sevindim ama sanırım arada kaçırdık biz uzun süredir görüştüğün kişiyle ilişkin bitti heralde? Hayırlısı olsuuun :))

Menümü yazayım:

Sabah- 8.00i:
2 dilim ekmek arasına peynir

Öğle- 14.30:
1 tabak yeşil fasülye
1 kase cacık
1 dilim ekmek
Az turşu

Ara:
2 kare bitter çikolata
Yarım muz

Akşam- 20.00:
Kuru sebze kavurması
1 kase sebze çorbası
1 dilim ekmek

Son düzenleme:
ben geldim
annem diyeti çok sabote ediyo ya
neymiş çöp gibi olmuşum
dün kot aldım 28 beden
buket bende aslında modda değiim ama dikkat edyrm tatlı felan yemiyorum
en azından öle dengeliyorum işte ekmek felan yok

1 kilo domates
1 kilo havuç
800 gr taze fasulye
1 bağ maydonoz
1 bağ fesleğen (tazesi yoksa 100 gr kurusu)
6 tane iri kuru soğan
3 tane kereviz
Kori, karabiber, tuz (bunlar damak tadına göre)

Bütün sebzeler küp küp doğranıp, az suyla pişirilir. Hiç yağ yok.

Sabah aç karnına ılık limon damlatılmış su sonrasında iki dilim ekmek, peynir, yeşillik, şekersiz çay, Öğlen akşam 5 gün bu yenecek. Yanında ilk gün etsiz sebse yemeği, ikinci gün salata, üçüncü gün yoğurt yada esmer pirinç lapası, dördüncü gün tavuk, balık, kırmızı et ızgara, beşinci gün sebze yada salata yenilebilir. Ekmek hiç yok.

günaydınnn ya dün gelemedim affedin düğün telaşemiz var da duydunuzu mu elifin düğünü mayıs 5 e alındıııııı

benim de o tartı olayından sonra biraz isteğim kaçmadı değil ama,ısrar ediyorum zayıflamak istiyorum,tombik gelin olmak istemiyorum

su içeyim ben

değilim galiba

yürürken göbeğimin sallandığını hissediyorumbasenlerim giderek yayılıyor gibi geliyor:2:

diyetisyene mi gitsem ben napsam yaa:26:koca haftada 100 gr mı verilir yaa

sana öle geliyodur pınarımm yaaa
eğer cidden sıkıntı yapıyosan bu durumu git diyetisyene belki farklı bi yöntem uygularlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…