• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

sana öle geliyodur pınarımm yaaa :34:
eğer cidden sıkıntı yapıyosan bu durumu git diyetisyene belki farklı bi yöntem uygularlarr:16::16:

yok canım ya sadece bana öyle gelme durum udeğil yani bu tartı da aynı şeyi söylüyor gitmiyor ya resmen yapıştı sanki bana bu kilolar,ne yapmam gerek acaba daha merak ediyorum yani,5 ayım var yavaş yavaş gelinlik bakmaya başlayacağım nasıl olacak böyle bu durumdayken,devle hastanesinde var diyetisyen ama o da herkese bakıyor mu ki:26:bunu biliyorum bi ara belli bir vücut kitle endeksinin üstündekilere bakıyormuş diye duymuştum.

ya zayıf olmak istiyorum yaa:14:

yok canım ya sadece bana öyle gelme durum udeğil yani bu tartı da aynı şeyi söylüyor gitmiyor ya resmen yapıştı sanki bana bu kilolar,ne yapmam gerek acaba daha merak ediyorum yani,5 ayım var yavaş yavaş gelinlik bakmaya başlayacağım nasıl olacak böyle bu durumdayken,devle hastanesinde var diyetisyen ama o da herkese bakıyor mu ki:26:bunu biliyorum bi ara belli bir vücut kitle endeksinin üstündekilere bakıyormuş diye duymuştum.

ya zayıf olmak istiyorum yaa:14:

pınarcımm sen yinede bi git rahatsız oluyorum die, bakmak zorunda neticedee:34:
bide senin boyun kilon kaçç canımm ??

pınarcımm sen yinede bi git rahatsız oluyorum die, bakmak zorunda neticedee:34:
bide senin boyun kilon kaçç canımm ??

baksın bana ya acaba hormonal bişey mi diye düşünmeye başladım çünkü:5:ya da adam akıllı bi diyet listesi versin uyacağım artık ya yeter ki vereyim yani şu yağlarımı:25::25:

1.78 canım boy kilo pazartesi 80.8 di:30:

günaydınnn ya dün gelemedim affedin düğün telaşemiz var da :1: duydunuzu mu elifin düğünü mayıs 5 e alındıııııı:52::52::52::52:

benim de o tartı olayından sonra biraz isteğim kaçmadı değil ama,ısrar ediyorum zayıflamak istiyorum,tombik gelin olmak istemiyorum:50::50:

su içeyim ben:7::7:

Neeeeeeeeeeeeeeeeee 5 Mayıs a mı alındıııııııııııı :52: :52: :52:
amanııınn şok şok şooook !

Ben de hala diyet yok :24:

Kizlar merhaba :)
Ptesi kilom 66.6 ydi hedefim 59
Banada yardimci olun nolur :( tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum bnde. :) sabahtan beri yediklermi yaziyim
1 dilim kizarmis kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
1 bardak meyve suyu
Oglen: 300 ml ayran
30 gr grisini
Ara: sekersiz nescafe
Aksamada tavuk sote yapicm

Olmusmu :(

Gece yatmadanda tarcinli sut iciyorum

Sana üzüm diye mi hitap etmemizi istersin :) Hoşgeldin üzüm :)))
Sabah kahvaltın güzel fakat öğle yemeğin hafif olmuş :( Ayran ve grisiniyi ara öğünlerde tercih etmelisin
Öğle yemeklerinde akşamki gibi tercih et öğlen yediklerin akşama göre fazla olabilir
Öğle yemeğini böyle hafif geçirmen akşam fazla acıkmana neden olabilir
Diyetinin devamlılığını diliorum gitsin kilolaaaarr :8: :8:

Kizlar merhaba :)
Ptesi kilom 66.6 ydi hedefim 59
Banada yardimci olun nolur :( tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum bnde. :) sabahtan beri yediklermi yaziyim
1 dilim kizarmis kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
1 bardak meyve suyu
Oglen: 300 ml ayran
30 gr grisini
Ara: sekersiz nescafe
Aksamada tavuk sote yapicm

Olmusmu :(

Gece yatmadanda tarcinli sut iciyorum

h.g üzüm...
ama sen hiçbişi yememişsinki...
öğlen yemek yerine yediklerin aralarda olmalı buketin dedigi gibi...
ayrıca meyve suyu yerine meyvenin kendisini tüketmelisin....

böyle az yersen hızla kilo verebilirsin ama zamanla kilo vermeden durur ve fazlasıyla alırsın...
Az değil,dengeli beslenmelisin...
bir öğün sebze yediysen,imkan varsa 2. öğünü protein agırlıklı tüketmelisin...

Calistigim icin oglen pek yemek yiyemiyorum isyerinde cikan yemeklerde agir geliyo midemi bulandiryo evden goturuyrm bazen bugunluk bole oldu ama yarin oglene tavuk goturucem aksamada kabak yapmayi dusunuyorum bebek dusunuyoruz bebekten once kilolarm gitsin istiyorum :( ara ogunlerde elma yada yesil cay biberiye rezene caylari tuketmeye calisiyorum yada cig badem ceviz acliga alistim sanirim cok yiyemiyorum tikaniyorum patliyck gb hissediyorm kndimi azck kacirsAm geri donmemek uzere gitsin kilolar :) yanlislarm vardir muhakkak dogru beslenmeyi ogrenmeye calisiyorum ama once kilolarm gitmeli :(

herkese slm :3:
tırnağımı çektirdim kızlar
ayağımı uzatmış oturuyom öle
diyet hak getire bu aralar
ha kaçamak yok ama
özen de yok

Sevgili üzüm ; haklısın işyerinde yemek ayarlamak sıkıntı olabiliyor. Demek bebek düşünüyorsunuz ne güzel kendinden bahsedermisin biraz bize :17: :9: Yaşın , işin, ne kadarlık evlisin :6:Zamanla oturur beslenme düzenin sen yeter ki iste :)

Zinarcım canım çok geçmiş olsun tırnak çektirmek zor :18: Dinlen boşver diyeti dermişim :))
Ben hiiiiç yapmıyorum nedense bi umursamazlık geldi hiç hayra alamet değill :9: :31:

bu ay hedeflediğim kiloyu veremedim ne yediğime yeterince dikkat etmediğimden kaynaklanıyor ne yazık ki.ne yapmalı nasıl kendim durdurmalıyım bilmiyorum ve bu durum sinir bozucu bir hal durumuna geldi :(
5 kilo hedeflemiştim fakat 2.800 kilo vermişim.72.300 den 69.500 ine bildim bu ay

Sevgili üzüm ; haklısın işyerinde yemek ayarlamak sıkıntı olabiliyor. Demek bebek düşünüyorsunuz ne güzel kendinden bahsedermisin biraz bize :17: :9: Yaşın , işin, ne kadarlık evlisin :6:Zamanla oturur beslenme düzenin sen yeter ki iste :)

Zinarcım canım çok geçmiş olsun tırnak çektirmek zor :18: Dinlen boşver diyeti dermişim :))
Ben hiiiiç yapmıyorum nedense bi umursamazlık geldi hiç hayra alamet değill :9: :31:

Gunaydinlar olsun :)
Kendimden bahsediyim cnm 26 yasindayim 4 aylik evliyim 167 boyum 66.7 kilom 59 adusmek istiyorum memurum butun gun masa basnda cok hareketsiz bi yasantim var bnde ogle aralarnda 45 dk aksamlarida 30 dk yuruyorum adimsayar aldm kndme hergun en az 8000 adim atmaya calisiyorum

Bu arada kabiz oldum :(

Günaydııınn :3:
Amanın tazecik evliymişsin dahaa :16:
Kabız olduysan limonlu sular, kuru kayısılar gelsin diyoruuuuzz :))

evet körpeciğiz daha :)
biberiyeyle rezene çayı içtim iyi geldi biraz azcıkta yeşil çay içtim:)
dukan dietini yapanınız varmı kızlar biraz arastırdım ama :)

Hayırlı günler kızlar...
Kafam kazan gibi :52:

Pazar günüde sınav var.. iyice şaşırmış durumdayım...
Bana çook dua edin olurmu? :16:

evet körpeciğiz daha :)
biberiyeyle rezene çayı içtim iyi geldi biraz azcıkta yeşil çay içtim:)
dukan dietini yapanınız varmı kızlar biraz arastırdım ama :)

İyi yapmışsın canım :) dukan yapanımız yok hepimiz klasik diyet yapıyoruz bence sen de böyle devam et
Herşeyden ölçülü en güzeli en sağlıklısı :)
Tabi yine sen bilirsin :)

Hayırlı günler kızlar...
Kafam kazan gibi :52:

Pazar günüde sınav var.. iyice şaşırmış durumdayım...
Bana çook dua edin olurmu? :16:

Allah yardımcın olsun emeğinin karşılığını al inşallah :)

böyle yat yat olmuyo şiştim
sabah doktorumda bi doktor 2 haftada 4 kilo verdiren diyet verdi
onu mu yapsamki

O programı ben de izledim :1: Olabilir aslında ama ilk hafta hiç yemek yok nerdeyse salata meyve yoğurt yapılır mı ki bilemedim?

Kızlaaaar Elif Pınar unuttunuz buraları Elif evlenme heyecanına kapıldı Pınar da ona katıldı unuttunuz biziiiii :))))

Back
X