Twitter'da bitcoin ve kripto para sayfalarını takip eden insan

Dışardan nasıl görünmüyor yatırım yapmayan biri nasıl görünüyor ya da yapan? dindar olmasıyla alakası nedir çözemedim. Siz bu adama yanık olabilir misiniz

Gece yarısından sonra açılan konularda, çok daha ilginç başlıklarda mevcut.

Hayir siz nasil durmasi gerektigini dusunuyorsunuz ben anlayamiyorum. Hani kripto takip edenler firlama serseri gibi mi oluyor size gore? Valla anlamadigimdan soruyorum
Yok hayır öyle demek istemedim. Pek öyle bir kişiliği yoktu tanıdığım kadarıyla ama olabilir

Neye taksam nerden fikir icat edip konu açsam diye düşünüp geldiniz sanırım. Ne düşünelim hanımefendi, finansal okuryazarlık edinmeye çalışan insanlar der geçerim. İnsanların twitterda bile neyi takip ettiklerinin listesini tutmam. Ne bilelim çalınan hesaplar neye dönüşüyor

Pek oyle bir kisiligi acin biraz, ay icim sisti. Hem bir sey bildiginiz yok, hem de burda ustu kapali konusup insanlardan cevap almaya calisiyorsunuz offf
Yani yatırım, finans vs konularında cok iyi bilgisi olduğunu dusunmedigim birisiydi... Ay anlayiverin işte

Siz bu kişiden bayaa hoşlanıyosunuz veya seviyosunuz. Böyle sayfaları takip ettiği için -burda okuduğunuz konulara da dayanarak- bu para batıran bir tip mi diye korktunuz bence.

Yok hayır öyle demek istemedim. Pek öyle bir kişiliği yoktu tanıdığım kadarıyla ama olabilir
Tanıdığından başka biri olsa ne olacak ki?
Elin adamını niye dert ettiniz gece gece hakikaten?
Dinibütün, ehli sünnet kişiler yatırım yaparsa, abdesti mi bozuluyor mübarek?
Size ne elin adamının takip ettiği Twitter sayfalarından?
Pirelli takvimini profil resmi yapmış gibi anlatmasanıza şunu.

Siz bu kişiden bayaa hoşlanıyosunuz veya seviyosunuz. Böyle sayfaları takip ettiği için -burda okuduğunuz konulara da dayanarak- bu para batıran bir tip mi diye korktunuz bence.
Evet para batıran tipler bana korkutucu geliyor

An itibariyle bloombergdeki piyasa ekranını seyredip Melike’ciğimin ABD piyasası açıklamalarını dinlerken, kripto para yatırımcı olmak ve efendi olmak arasındaki bağlantıyı kuramayan ben

Yani yatırım, finans vs konularında cok iyi bilgisi olduğunu dusunmedigim birisiydi... Ay anlayiverin işte
Belki öğrenmek istiyordur, birikimi vardır yatırım yapmak istiyordur, evet parasını batıranlar da var ama bu tümüyle kişinin kendisiyle alakalı bir durum, doğru zamanda doğru kurumla çalışır mantıklı işlemler yaparsa batmaz.

Olabilir, bi akrabam batirdigi için biraz gözüme korkutucu geliyor

Anladim olabilir ya ben pek bilmedigim için gözüme korkutucu geliyor. Mesela amcamın oğlu bitcoinde para batirmisti. Böyle şeyler duyuyorum hep korkuyorum

akılsız davranan parayı her yerde batırır. Yıllardır uğraşıyorum bu işlerle. Bazen kaybettim de ama hiçbir zaman batmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…