Allasen baksa ne görecek?
Benim yolladığım çiçeği yiyip başka kadınla buluştu.
Sevgilim erken boşalıyor
Kaynanam bize geldi gitmek bilmiyor
Benden 25 yaş büyük iki çocuklu sevgilimle evlenmek istiyorum. Çok seviyorum.
Sürtünme yoluyla ilişkiye girdim, kahverengi akıntım geldi, sünnetsiz miyim?
Ay hakkaten kocama üzülürüm. Okumasın.
Yok hayır öyle demek istemedim. Pek öyle bir kişiliği yoktu tanıdığım kadarıyla ama olabilirHayir siz nasil durmasi gerektigini dusunuyorsunuz ben anlayamiyorum. Hani kripto takip edenler firlama serseri gibi mi oluyor size gore? Valla anlamadigimdan soruyorum
Ben o süreçte balkabağına dönüşürüm diye erkenden evime gidiyorum:))))Gece yarısından sonra açılan konularda, çok daha ilginç başlıklarda mevcut.
Pek oyle bir kisiligi acin biraz, ay icim sisti. Hem bir sey bildiginiz yok, hem de burda ustu kapali konusup insanlardan cevap almaya calisiyorsunuz offfYok hayır öyle demek istemedim. Pek öyle bir kişiliği yoktu tanıdığım kadarıyla ama olabilir
Neye taksam nerden fikir icat edip konu açsam diye düşünüp geldiniz sanırım. Ne düşünelim hanımefendi, finansal okuryazarlık edinmeye çalışan insanlar der geçerim. İnsanların twitterda bile neyi takip ettiklerinin listesini tutmam. Ne bilelim çalınan hesaplar neye dönüşüyorÇok sevdiğim ve efendi bir arkadaşım bu tarz sayfaları takip ediyor. Takip eden insan yatırım da yapıyor olabilir mi? Yoksa twitterda çalınan hesaplar bitcoin ve kripto para hesabına mi dönüştürülüyor? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yani yatırım, finans vs konularında cok iyi bilgisi olduğunu dusunmedigim birisiydi... Ay anlayiverin iştePek oyle bir kisiligi acin biraz, ay icim sisti. Hem bir sey bildiginiz yok, hem de burda ustu kapali konusup insanlardan cevap almaya calisiyorsunuz offf
Tanıdığından başka biri olsa ne olacak ki?Yok hayır öyle demek istemedim. Pek öyle bir kişiliği yoktu tanıdığım kadarıyla ama olabilir
Evet para batıran tipler bana korkutucu geliyorSiz bu kişiden bayaa hoşlanıyosunuz veya seviyosunuz. Böyle sayfaları takip ettiği için -burda okuduğunuz konulara da dayanarak- bu para batıran bir tip mi diye korktunuz bence.
O konularda bilgisi olanlarin da alninda yazmiyor ki, ne enteresansiniz. Hem size ne kim kimi takip ediyor twitterdaYani yatırım, finans vs konularında cok iyi bilgisi olduğunu dusunmedigim birisiydi... Ay anlayiverin işte
Çok sevdiğim ve efendi bir arkadaşım bu tarz sayfaları takip ediyor. Takip eden insan yatırım da yapıyor olabilir mi? Yoksa twitterda çalınan hesaplar bitcoin ve kripto para hesabına mi dönüştürülüyor? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Onu tam bilmiyorum içki sigara vs şeyler kullanmiyorDışarıdan parasını çarçur eden biri gibi mi duruyor?
Onu tam bilmiyorum içki sigara vs şeyler kullanmiyor
Belki öğrenmek istiyordur, birikimi vardır yatırım yapmak istiyordur, evet parasını batıranlar da var ama bu tümüyle kişinin kendisiyle alakalı bir durum, doğru zamanda doğru kurumla çalışır mantıklı işlemler yaparsa batmaz.Yani yatırım, finans vs konularında cok iyi bilgisi olduğunu dusunmedigim birisiydi... Ay anlayiverin işte
Anladim olabilir ya ben pek bilmedigim için gözüme korkutucu geliyor. Mesela amcamın oğlu bitcoinde para batirmisti. Böyle şeyler duyuyorum hep korkuyorumYani tamam demek ki parasıyla yatırım yapıyor.
Olabilir, bi akrabam batirdigi için biraz gözüme korkutucu geliyorBelki öğrenmek istiyordur, birikimi vardır yatırım yapmak istiyordur, evet parasını batıranlar da var ama bu tümüyle kişinin kendisiyle alakalı bir durum, doğru zamanda doğru kurumla çalışır mantıklı işlemler yaparsa batmaz.
Anladim olabilir ya ben pek bilmedigim için gözüme korkutucu geliyor. Mesela amcamın oğlu bitcoinde para batirmisti. Böyle şeyler duyuyorum hep korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?