• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter'da bitcoin ve kripto para sayfalarını takip eden insan

Olabilir, bi akrabam batirdigi için biraz gözüme korkutucu geliyor
Batan bir sürü insan var o yüzden korkutucu bulmanız normal lakin sadece konuda bahsettiğiniz arkadaşınız için değil genel olarak yazmak gerekirse, eğer doğru dürüst bir kurumda hesap açıp akılcı ve doğru yatırımlar yaparsa kimse kolay kolay batmaz😌

Tanıdığından başka biri olsa ne olacak ki?
Elin adamını niye dert ettiniz gece gece hakikaten?
Dinibütün, ehli sünnet kişiler yatırım yaparsa, abdesti mi bozuluyor mübarek?
Size ne elin adamının takip ettiği Twitter sayfalarından?
Pirelli takvimini profil resmi yapmış gibi anlatmasanıza şunu. 😂

Pirelli takvimi örneği çok iyiydi. 😂😂

Hm anladim olabilir. Çevremde pek yok böyle insanlar da ondan dolayı merak ettim. Genelde cogu kisi batıyor vs o yüzden bana korkutucu geliyor böyle şeyler
Yooo çoğu kişi batmıyor. Çoğu kişi gelirine gelir ekliyor benim çevremde . Ama kısa yoldan para bulma hırsı olan , olmayan parasıyla kredi çekip (kaldıraç usulü) onla riskli coinleri alıp 'bunlar çıkacakmis diye duydum zengin olacagim. Sağlam tuyo aldim' diyen biriyse evet. Öyleleri batıyor.
Ama anladigim kadarıyla siz böyle riskli şeyleri sevmiyorsunuz. Bu adam da henüz sevgiliniz değil.
Basladan bitirin madem öyle

Yooo çoğu kişi batmıyor. Çoğu kişi gelirine gelir ekliyor benim çevremde . Ama kısa yoldan para bulma hırsı olan , olmayan parasıyla kredi çekip (kaldıraç usulü) onla riskli coinleri alıp 'bunlar çıkacakmis diye duydum zengin olacagim. Sağlam tuyo aldim' diyen biriyse evet. Öyleleri batıyor.
Ama anladigim kadarıyla siz böyle riskli şeyleri sevmiyorsunuz. Bu adam da henüz sevgiliniz değil.
Basladan bitirin madem öyle
Akıllıca yatırım yapan birine saygı duyarım. Ben böyle şeyleri bilmedigim için altın alarak yatırım yaparım mesela. Ama karşımdaki insan işi biliyor ve güzelce yatırım yapıyorsa benim için sıkıntı olmaz.
Bi akrabam batirdigi için duyunca korkuyorum böyle şeylerden ama dediğiniz gibi olabilir

Akıllıca yatırım yapan birine saygı duyarım. Ben böyle şeyleri bilmedigim için altın alarak yatırım yaparım mesela. Ama karşımdaki insan işi biliyor ve güzelce yatırım yapıyorsa benim için sıkıntı olmaz.
Bi akrabam batirdigi için duyunca korkuyorum böyle şeylerden ama dediğiniz gibi olabilir
Bence altın artık akıllı bir yatırım değil geçen seneden beri aynı civarda hep. Altın düşünce nasıl paranız gitmiyor altın duruyor borsada da bu şekilde. hırsla hareket edilmediği sürece sıkıntı yok. Benim ailem de bana çok karşıydı bu yüzden şimdi diyorlar en iyi yatırım aslında borsa yatırım tavsiyesi olmasın da. tabii ki iniş çıkış her şeyde var

Sizin sevgiliniz yok muydu hatta ailemle tanıştırıcam demiştiniz daha üç beş gün önce konu açıp. Şimdi başka birinden mi hoşlanıyosunuz? Bahsettiğiniz kişi sevgilinizse zaten bunları biz yerine ona sorabilirsiniz.

Dışardan nasıl görünmüyor yatırım yapmayan biri nasıl görünüyor ya da yapan? dindar olmasıyla alakası nedir çözemedim. Siz bu adama yanık olabilir misiniz
Bende öyle düşündüm. Yoksa hiç takılacak bir konu değil. Niye onu ilgilendirdi acaba 🙃

Çok sevdiğim ve efendi bir arkadaşım bu tarz sayfaları takip ediyor. Takip eden insan yatırım da yapıyor olabilir mi? Yoksa twitterda çalınan hesaplar bitcoin ve kripto para hesabına mi dönüştürülüyor? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bitcoin yatırımı yapanları kumar bağımlısı falan mı sanıyorsunuz 😄

Back