• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter yalanı.. Sanırım aldatılıyorummm :(

Bir de kendi hesabındaki tweetleri de atabiliyor olabilir sana, hani begenilmek icin falan. Daha dikkatli takip et bakalım attığı ss'leri

Güvenmiyorsaniz ayrilin twtr kullanmasıni neden bu kadar abarttiniz anlamis degilim siz sadece sevgilisiniz velev ki evlisiniz diyelim ama ayri ayrı zevkleriniz hayatlariniz var..

Rezil et gururunu kır seni enayi yerine koymaya çalışmış perişan et
Eve gelmiş beyefendi mesaj attı havadan sudan baktı pas vermiyorum noldu diye sordu. Konuşmak istemiyorum şuan seninle çok sinirliyim dedim ısrar etti ne oldu anlat diye. Buraya yükledigim resmin orjinalini attım ona hiçbir yorum yapmadan da çıktım. O kadar yüzsüz ki ne olmuş niye bu resmi attın ne var bunda diyor. Korkudan nasıl tutuştuysa artık akrabalar eve geldi doğumgünü kutlayacagız sen anlat ben okurum müsait olunca diyor. Elim ayağım titriyo sinirden hem suçlu hem güçlü ya. Utanmadan inkar edecek bide üste çıkıp sen bana nasıl güvenmezsin vay dogumgünü kutlamasını berbat ettin diyecek bundan eminim. Bi insan nasıl bu kadar çirkinleşebilir ya nasıl

Konuda twtr kapatmasıni istediginizi söylemissinz girme dediginizi belirtmissiniz ama..
O bana facebook hesabımı ve instagramı kapattırdıktan sonra bende o zaman sende kullanma dedim ama asla kapatmadı hesaplarını. Aylar sonra bi tartışma sırasında verdi bana sifresini sonradan pişman oldu belli ki ve yalan söyleyerek kapadım hesabımı dedi. Şuansa inkar ediyor sanarsınız dünyadan haberi yok

Güvenmiyorsaniz ayrilin twtr kullanmasıni neden bu kadar abarttiniz anlamis degilim siz sadece sevgilisiniz velev ki evlisiniz diyelim ama ayri ayrı zevkleriniz hayatlariniz var..
Bana yalan söylemesini hazmedemiyorum ben twitter kullanmasını değil. Gizli saklı işler çevirmese benimde bunlar gelmez aklıma güvenimi yerle bir etti. Şuanda bide utanmadan inkar ediyor delirmemek elde değil ya

Hiç
Eve gelmiş beyefendi mesaj attı havadan sudan baktı pas vermiyorum noldu diye sordu. Konuşmak istemiyorum şuan seninle çok sinirliyim dedim ısrar etti ne oldu anlat diye. Buraya yükledigim resmin orjinalini attım ona hiçbir yorum yapmadan da çıktım. O kadar yüzsüz ki ne olmuş niye bu resmi attın ne var bunda diyor. Korkudan nasıl tutuştuysa artık akrabalar eve geldi doğumgünü kutlayacagız sen anlat ben okurum müsait olunca diyor. Elim ayağım titriyo sinirden hem suçlu hem güçlü ya. Utanmadan inkar edecek bide üste çıkıp sen bana nasıl güvenmezsin vay dogumgünü kutlamasını berbat ettin diyecek bundan eminim. Bi insan nasıl bu kadar çirkinleşebilir ya nasıl
Hiç yazma surunsun iyice o yazsın sana catlasin öküz çok ukala bi adam bi tarafı kalkmış iyice indir havasini

Yani brn anlamadım
Ne olacak üyeyse?
Sıkmayın adamları
Benimki sıkmaksa onunki de sıkmak o zaman. Kendisi bana facebook kullanma instagram kullanma derken hiçte kısıtlayıcı bi karakter olmuyor. Ben ondan gizli saklı işler çevirmemesini bekliyorum çok bişey mi istedigim. Şifresini bana vermemek için yaptı bunu başka bi açıklaması olamaz

Hiç

Hiç yazma surunsun iyice o yazsın sana catlasin öküz çok ukala bi adam bi tarafı kalkmış iyice indir havasini
İnanamıyorum böyle bi tepki verdigine gerçekten şu telefonu fırlatıp atasım var ben özür dileyecek diye bekliyorum o bide yüzsüz yüzsüz sen yaz ben bi ara bakarım diyor. Küfür edilmeyi hakediyor da işte hiçbişey söylemicem hiçbişey ne hali varsa görsün bundan sonra

O zaman konuşma.
İlgisiz ve kendinden emin kız her zaman hesap soran ve dırdır eden kızdan daha cool ve çekicidir.
De ki " ben tüm sosyal medya hesaplarımı açmak istiyorum" Ve gerçekten de her yerdeki hesaplarını aktif et. Sonra fake adreslerden twitter olsun faebook olsun mesaj at kendine. Onların capslerini alıp zaman zaman sevgiline at. Kahretsin çok popiyim de :) Tabi bunları zamana yay. Sora o düşünsün :)
Açacağım zaten bundan sonra bana asla karışamaz kısıtlayamaz hiçbir konuda. Ona öyle bi ders vericem ki kendi pişman olacak yaptıklarına ama ben geri adım atmayacagım

İnanamıyorum böyle bi tepki verdigine gerçekten şu telefonu fırlatıp atasım var ben özür dileyecek diye bekliyorum o bide yüzsüz yüzsüz sen yaz ben bi ara bakarım diyor. Küfür edilmeyi hakediyor da işte hiçbişey söylemicem hiçbişey ne hali varsa görsün bundan sonra
Hatta telini kapat ya da uçuş moduna al catlasin

Valla şu sosyal medya günümüz ilişkilerinin bitişinin başlıca nedeni. Ben çiftlerin sosyal medya hesabı kullanmamasından yanayım eğer sorun oluyorsa aralarında. Sen istemiyorsan kullanmazsa ölmez herhalde. Ben de yazın eşimin takip ettiklerinin içinde Rus bir "traveller"bayan görmüştüm, gezip gördüğü yerlerde gayet sanatsal pozlarını paylaşan. Hatun da taş gibiydi mübarek :KK43: Bir hafta konusu oldu aramızda eşim takip etmeyi bırakmasına rağmen. Mesele benim eşime güvenmemem filan da değil, zira bir sürü traveller takip ediyor ve dünyanın farklı farklı yerlerini gösteren pek çok gezi hesabı da takip ettikler arasında ama kadına Rus ve güzel oldupğu için takmıştım ben :) Bence kızmakta haklısın ama ayrılmayı fln düşünme hemen eğer başka güven sorununuz yoksa.
Ben hala yalan söyleyip kullanmıyorum diye inkar etmesine sinirleniyorum adam gibi yaptım bi hata deyip özür dilemek bile zor geliyor adama ya. Zeytinyagı misali takılıyor deliriyorum inanın ki

Oha sosyal ağ analizi yapıyosun resmen :D yahu takma bu kadar saçma sapan şeylerden çocuğu bıktırma sende yıpranma canım..

Back