Tüylerim azaldı işe yaradı kızlaar:)

limon kokmuyor mu ? üç gün yıkanmadan nasıl dayanıcaz:) ben bioderlerin kokusuna bile dayanamıyorum ama cidden çok teşekkürler d. gezen .. tüm bayanların ihtiyacı olan bir tarif...

kızlar bende bugün akşam yaptım yüzüme özellikle bıyık bölgeme
ama ilginç bi durum var bende mi tuhaflık bilmiyorum hiççç yanmadı
ama 3 gün yıkamamak için 3 gün evden çıkmamak lazım sanırım hafif maske gibi duruyo çünki
ben 3 4 saat sonra yıkadım bakalım 3 akşam daha yapıcam ama yanma olmamasına hayret ettim acaba limonda sorunmu var dicem gayet sulu bi limondu yanii
acaba yüz bölgesi çok yanmıyomu?
paylaşan arkadaşıma teşekkürlerrrr

su değdirmiyorum yanlız ve üç gün aynı işlemi uyguluyorum akşamları 4. gün yıkanıyorum demişsin canım yani 3 gün öyle maskeyle mi gezecegiz yoksa gece yaptk diyelm sabaha yıkayıp 3 gün böyle uygulayacakmıyız buna bi açıklık getirirsen çk sevinirm fisfisfis

ben pudrasız denedim
ağda sonrası yıkamadan hemen ağdacım sürüyordu limonu
epey inceldiler seyreldiler
şimdide lazere başladımm kurtulucim inşallahh kıl tüy işlerindenn
hepimiz kurtulalım yaaa
kılsız günlerrr
sevgilerr opuyorumnanaktan

3 gün boyunca limonsuyu ve pudar karışımını uyguluyoruz ama yıkanmadan nasık olcakki :SS:umursamaz:

yüz içinde kullanılırmı acaba ben bıyıklarımı ağdayla aldıktan sonra kullansam olur mu ki?

ewet ben de aynı soruyu sormak istiyorum limon pudra karışımımı daha iyi,limon ve tuz karışımımımı,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…