Tüylerim azaldı işe yaradı kızlaar:)

ya tuz ve limonu bende denedim ama suyla karıştırmam gerekiyordu okuduğum tarife göre yaptım hiç ama hiç yakmadı.siz susuz mu yapıyorsunuz tarif eder misiniz bana acaba boshayallersmile

yıkanmadan mı :1shok: ölürüm limon suyundan yanmasn şeyimiz kaydirigubbakcemile3

Ben nasil bu bolumu kacirdim bilmiyorum. Pudra solundugunda sorun oluyor, kullanirken dikkatli olduktan sonra ve limon suyu ile bulustuktan sonra boyle bir sorun olmaz diye tahmin ediyorum. Cunku pudranin icindeki etkin madde, deodorant, parfum, hatta fondotonlerde bile kullaniliyor.

Acaba ekonomik ve pratik oldugu icin mantikli bir sebep mi ariyorum diyede kendime sormadan edemiyorum.

Canlarıım ben hiç suyla falan karıştırmıyorum soran arkadaşlar olmuş birde yüze hiç uygulamadım kızlar bikini bölgesinede uygulamadım..yanlız ciddi derecede yakıyo zaten yakması da önemli köklerin yandığını rahatlıkla hissedebiliyosunuz dediğim gibi ben 3.seansımı geçenlerde yaptım ve inanın faydasını gördüm okadar zayıf çıkıyorki tüyler hayret ediceksiniz elinizle çekseniz bile geliyo..ben devam edicem inşallah sizde faydasını görürsünüz...öncesinde limon ve tuz denedim bende inanın pudra limonla kıyaslayınca tuz limon hiiiç yakmıyo denediğinizde farkediceksiniz bunu...inşallah faydasını görürsünüz..:enbuyukkk:

Of yaaaa umarım azaltır bende kısa zamanda deneyeceğim. Genital bölgede, hassas bölgelerde uygulanmazsa bir de solunmazsa bi zararı olacagını sanmıyorum kıslar??? dr gezer sana güveniyorum. En kısa zamanda deneyeceğim. Çünkü bende bu konuda oldukça sıkıntılıyım hiç sevmiyorum kıl tüy işini.. limonla bebe pudrasını krem gibi bir karışım olana kadar karıştırıcam sanıyorum. ay ayyyy deneyelim bence. dr gezerde etkili olmuşzemuszemus

ben bi kere bebek pudrasıyla kolonyayı karıstırıp yüzüme maske yapmıstım dediğin gibi krem kıvamındaydı ama o kadar koyu olursa emmez yıkamak zorunda kalırsın.sanırım daha sıvı olması gerek karışımın

kızlar valla bende etki etti sizde kesinkez ede diye düşünüyorum ben pko yum yani düşün mubarek bendeki kıllarrr at kılı gibiydii kaydirigubbakcemile3 ee düşünün ama bak söylemedi demeyin kulaklarım çınlamasın sonra yandııık diyee ee yakıyo bayaa kaydirigubbakcemile3 kullanan arkadaşlar olursa paylaşırız inşallah etki edecek kızlar kurtulacaz inşallaaahhhihoyyyt

yıkanmadan mı :1shok: ölürüm limon suyundan yanmasn şeyimiz kaydirigubbakcemile3

sakıınnnn yasakkelime bikinibölgesine uygulama :roflol: yanarsın vallaa istersen bacaklarını bi al bi süüür ozaman anlıycan ne demek istediğimi..cesaret edersende alkisalkisalkis alkış sana kaydirigubbakcemile3

walla ağda da her ay yakıyoo bu bir kes yaksın kurtulalım bari az da olsakaydirigubbakcemile3

Bikini bölgesine uygulamayın bence öünkü kanserojen madde varmış yumurtalıklara gitmesin pudra.

Kollarimda denemeyi dusunuyordum ama D.Gezer arkadas 4 gun yikanmadigini soyluyor. Ellerimizde kullanacaksak nasil yapacagiz? Kaldiki gunde 5 defa abdest aliyorum. Kollarimda nasil kullanmaliyim?

Kollarimda denemeyi dusunuyordum ama D.Gezer arkadas 4 gun yikanmadigini soyluyor. Ellerimizde kullanacaksak nasil yapacagiz? Kaldiki gunde 5 defa abdest aliyorum. Kollarimda nasil kullanmaliyim?

Canım benim sen yine abdesini al namazını kıl bizlerede dua et alkisalkisalkis tatlım akşam yatsıdan sonra yaparsın biir güzel kollarını alırsın sonra uygalarsın kollarına yatarsın sabahta yine abdesten sonra yaparsın zaten fark ediceksin günden güne daha az yanma oluyo en etkilisi kılları aldıktan hemen sonra..sositososito

Tesekkurler canim, ben gunduz yikanmamali diye cekinmistim. Eger yine uygulayabiliyorsak ve etkisi olacaksa hemen VARIM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…