Tüylerim azaldı işe yaradı kızlaar:)

Yapilan bilimsel calismalarda pudranin kadinlarda yumurtalik kanserine neden oldugunun belirlendigini ifade eden Tuketici Haklari Dernegi Samsun Subesi Baskani ve Halk Sagligi Uzmani Dr. M.Emin Dinccag, `Sik olarak kullanilan pudranin bu etkisi, hayvan deneyleriyle ortaya konulmustur. Kadinlarin yumurtalik kanserlerinin nedeni genellikle cevresel etkenler olarak bilinmektedir. Gunumuze kadar en cok arastirilan cevresel etkenler arasinda asbest ve pudra yer almaktadir

kanıtlanmış bir araştırma için hala bence zararı yoktur demek nedenalsanaalsanasmile

kızlae ilk 4 sayfayı okudum devam edemedim sonraa sabırsızlandım yazmak için. hani yakıoo kökler yanıoo diosunuz yaa yanması normal çünkü ağda sonrası yapıoosnz gözenekler kıl köklerinin beslendiği canlı deri açık! sizde üzerinee limon suyu döküp bekletiosnz bence o kökleri yakmıoo KÖKLERı TAHRıŞ EDıYOR! acı hissediosunz diee onları yakmıoosunz ki canım tahriş oluolar! dikkat edin bencee bi daha düşünün!

Güzel paylasım bende de hormon hastalıgı var 1 haftaya cıkıor alınca, bunu denicem insallah ise yarar. 2 ay cıkmasa daha ne isterim yaaa ..

ben de tüylerimi kökten alamıyorum ve 2-3 gün içinde geri çıkıyor üstelik kıl dönmesi de oluyor ne ağda ne makine hiç bir işe yaramıyor ne yapmam lazım lütfenn yardım ediin deliricem artık bıktımm çokk

kese yap işe yarıyor gerçekten...

ben ağda yapıp karınca yağı suruyorum gec cıkarıyo azalttı bıde devam edıcem daha 5 ay falan işe yaradı şimdiden maşallahhhhhhguclubacismile

ben ağda yapıp karınca yağı suruyorum gec cıkarıyo azalttı bıde devam edıcem daha 5 ay falan işe yaradı şimdiden maşallahhhhhhguclubacismile

Tatlım ben de kullandım etki etmedi nedense. :1no2: Sen hangi markayı kullandın özelden yazar mısın rica etsem?

ben de denicem bunu...bioder kullanıyorum ama bu daha etkiliyse bırakırım bioderi...limon tuz karışımı yapmaya başladım 4 gündür falan...sarardılar sanki biraz...ağdadan sonra yapınca daha etkili olur diye düşünüyorum...çünkü bioder de ilk sürdüğünde yakıyo...genital bölgeye pudra limon yapmam yine de, zararlıymış çünkü o bölgeye...limon tuz yaparım ben de oraya...diğer yerlere de pudra limon yapabilirim sanırım:)

sonucu yazıcam buraya...

limonla tuzun karısımı bile yetiyor azalmasına.. pudra tehlikeli kanser yapıcı etkisi var Allah korusun.. bilmeden bişiler kullanmayın kızlar.. saglık daha önemli.

Yahu şu limon tuz karışımını tam olarak nasıl ne kadar ne zaman yapıyosunuz,

Ağdadan ve yağlamadan sonra mı önce mi yapıyosunuz,

Sonra yıkıyomusunuz yıkamıyomusunuz,

Ayrıntılı olarak bi yazın ALLAH rızası için yaaa...

kafamçokkarıştıboshayallersmile

kızlar ben limon ve tuz yaptım bidahaki ay yüzde 50 azalma oldu yani tavsiye ederim genelde yapanlar memnun pudrayı hiç denemedim limon tuz daha sağlıklı geliyor bana

ağda bittikten hemen sonra yaptım ilk anda yandı ve kızardı tabi ben baya yani 3 -5 saat falan yıkamadım saati varmı bilmiyorum kafama göre takıldım yanii

aaaa ciddimisin yaa yasnurr
güzelim bende yapıyrm ama öyle yüzde elli gibi bi durum farketmedim doğrusu acaba ne kadar süre bekledin bu kanıya varmak için bende ona göre göz önönüne alayım tüylerin durumunu. şimdiden tşkür güzelim

ağda bittikten hemen sonra yaptım ilk anda yandı ve kızardı tabi ben baya yani 3 -5 saat falan yıkamadım saati varmı bilmiyorum kafama göre takıldım yanii

İlgilenip de cevap yazdığın için çok teşşekkürler...

Tatlım ben de kullandım etki etmedi nedense. :1no2: Sen hangi markayı kullandın özelden yazar mısın rica etsem?

canım mesele marka deil eminim aynı olanı kullanıyoruz ikimizde senin nasıl kullandığın önemli olan şişenin üstünde karınca resmi tüy resmi var kapağı beyaz kapak üstündede karınca resmi var sen nasıl kullandın anlat bakayım bana yardımcı olay:1hug:ım arkadaşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…