Merhaba arkadaşlar öncelikle aynı konu varmı bilmiyorum varsada özür..ben polikist over hastasıyım malum hormonel sorunlar:sinifsinif: 2aydır limonsuyu ve pudra deniyorum inanılmaz azaldı tüylerim ve oldukça geç çıkıyor 1.5 - hatta 2 ayı buluyor çıkması öncesinde yanlız limon denedim az yaktı sonra limon tuz denedim oda az yaktı fakat limon ve pudra inanılmaz yakıyor eee yakıncada kökler yanıyoorhihoyyyt yansıın yeterki bitsiiin:sm_cool: ben ağda kullanıyorum ağdam bittikten sonra pudra ve limonu karıştırıyorum biraz koyu olması lazım göz kararı hepsi ve masaj yaparak uyguluyorum cidden işe yarıyo kızlar denemenizi tavsiye ederim benimki azalıyosa sinki biter kesiin:lepi: su değdirmiyorum yanlız ve üç gün aynı işlemi uyguluyorum akşamları 4. gün yıkanıyorum ve nemlendirici olarakta bebek yağı kullanıyorum miiissssshihoyyyt inşallah faydasını görürüsünüz....:teytey:
canım ya bılgı verırmısın bıraz bende yapım ama ben agda kullanamıyorum?bayanssulusmile
ben pudra değilde limon tuzu yapıyorum..
limon tuzuyla nasıl oluyor.
bide dgezer ne kadar sürede bir yapıyorsun her ağdadan sonra mı yapıyorsun 4 gun boyunca. biraz daha anlatırmısın ya heyecan yaptımmmzemuszemus
pudranın zararlarını yazmışsınız ama yıllardır bebeklerin poposu her temizlikten sonra pudralanır bebekler bizden daha hassas ve çok hassas bi bölgeye sürüyorlar. son yıllar da bi çok kişi dikkat etmeye başladı ama biz pudrayla büyüdük yalan mı... çok da zararı olacağını sanmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?