canım mesele marka deil eminim aynı olanı kullanıyoruz ikimizde senin nasıl kullandığın önemli olan şişenin üstünde karınca resmi tüy resmi var kapağı beyaz kapak üstündede karınca resmi var sen nasıl kullandın anlat bakayım bana yardımcı olay:1hug:ım arkadaşıma
Tüylerimi ağda ile aldıktan sonra, 5 gün geceleri 10 dakika masaj yaparak yedirdim. Fakat bir faydası olmadı.
Ayrıca kullandığımız aynı marka tatlım fakat benim ki yağ olandı, kremini de kullandım da o hiç mi hiç etki etmedi. :umursamaz:
benim kullandığımda yağ bence ağda yaptığım bölgeyi 5gece karınca yağıyla masaj yapıyorum ince şeffaf jelatin poşeti varya saklama kaplarının ağzına çekerde dolaba atarız onunla sarıyorum yağladığım bölgeyi o şekil uyuyorum ki yağ bulaşmasın daha etkili olsun diye sabah uyanınca açıyorum ben böyle yapıyorum 5ay daha devam edicem pes etmek yok olmadı başka formül buluruz sengözlerimebaksanab er geç kurtulcaz bu tüylerden kafama koydum lülülülülülü
sadece şunu bilmenizi istiyorum,dikakt ettinizmi bilmiyorum ,genelde bitkisel kökenli uygulanan karışımların çoğuna karşı çıkmadım,etkisizliklerini bildiğim halde,kimsenin ümidini kırmak istemedim
ama arkadaşlar burdaki tariflerin çoğu boşa emek ve zaman kaybı,bana güvenin.
etkili olduğunu düşündüklerinizde geçici,tuz diyorsunuz,tuzun hücrede osmotik basınç sebeiyle birtakım hücre faailiyetlerini bozması beklenir diyeceğim ama bu tuzun çok yüksek konstrasyonlarında gerçekleşebilir ancak,bizlerin kullandığı miktar çok ama çok düşük miktarda,hepsi çok az etkiyle göz yanıltıyor bana kalırsa.bir bildiğim varki böyle diyorum,inanıp inanmamak tabiki sizlere kalmış birşey,ben boşa mekler tüketilmesin,sonuç hüsran olmasın diye söylemek istedim.
kıl için aradığınız adres yanlış.
Yaklaşık 5 ay ben de yaptım bir şey olmadı. Umarım sen de olur, ben de başka yöntemler deneyeyim en iyisi. aklinialirimsmile
bende 5 ay kadar bi süre deneyeyim sonucu yazarım başka yöntemler bulursamda paylaşırım kaydirigubbakcemile5
sadece şunu bilmenizi istiyorum,dikakt ettinizmi bilmiyorum ,genelde bitkisel kökenli uygulanan karışımların çoğuna karşı çıkmadım,etkisizliklerini bildiğim halde,kimsenin ümidini kırmak istemedim
ama arkadaşlar burdaki tariflerin çoğu boşa emek ve zaman kaybı,bana güvenin.
etkili olduğunu düşündüklerinizde geçici,tuz diyorsunuz,tuzun hücrede osmotik basınç sebeiyle birtakım hücre faailiyetlerini bozması beklenir diyeceğim ama bu tuzun çok yüksek konstrasyonlarında gerçekleşebilir ancak,bizlerin kullandığı miktar çok ama çok düşük miktarda,hepsi çok az etkiyle göz yanıltıyor bana kalırsa.bir bildiğim varki böyle diyorum,inanıp inanmamak tabiki sizlere kalmış birşey,ben boşa mekler tüketilmesin,sonuç hüsran olmasın diye söylemek istedim.
kıl için aradığınız adres yanlış.
e bende zaten kullanılan tuz çok düşük miktarlarda kullanılıyor,beklenen hücre faaliyetlerini gerçekleştirmez dedim.yani bahsettiğimiz osmotik basınç durumu gerçekleşmez.
birde yine aklıma takılan, tuzun vücutta su tutulumuna sebep olması,ödemlere sebep olabiliyor oral kullanımlardada ..bu sebeplede tuzun kıl işinde çalışacağına inanmıyorum.
hücrenin susuz kalması gerekiyor ..(tabi bunu sistemik olarak düşünmemek gerek,ilgili dokuya kıl köküne yönelik topikal uygulamayı kastediyorum.)
ter bezlerini ve yağ bezlerinin faaliyetlerini engelleyen asitler var tabiki
ama sitirk asit(limon tuzu) ter bezlerine etkisi daha çok antibakteriyel etki ve Refrigerant(bölgeyi soğutucu) etkiyle gerçekleşiyor.
yağ salgısına etkiside var ama çok fazla değil,sitrik asit daha çok asitlik dengeleyici olarak kullanılmış kozmetik ürünlerde ..yine sitrik asitin kıl köklerini aldıktan sonraki aşamada yukarda bahsettiğim soğutucu etkininde katkısı var ,ama daha başka başlıklardada söylediğim gibi kıl kökü faaliyetlerini durdurmak için
burdaki arkadaşlar limonun direk suyunu kullanıyor,limon tuzunu değil..
sitrik asiti bi şekilde kullanmak istiyorlarsa limon suyu değilde limon tuzunu tercih etmek lazım ama ,limon tuzu yüksek kontrasyonda kullanılırsa irritan etki yapar artı cildi ciddi şekilde kırştırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?