Tüylerim azaldı işe yaradı kızlaar:)

slm kızlar bunun genital bölgeye bi zararı olurmu bıde su degdırmeyın üç gün diye söylemıssın ama bu genital bölgede mumkun degıl bende agda kullanıyorum 3 ay sonra düğünüm var ve artık bi çözüm bulmak istiyorum pudrayla ilgili acıklamayı okuduktan sonra tereddütte kaldım ama limon tuzu uygulamasını biraz daha acabılırmısınız

pudra ile karisimi tavsiye etmem..
genitalin ust bolge yani gobek alti bolgeye uygulansa birsey olmazdir bence ama dudak etrafini bilemem ztn o bolgeye su degdiremeden uygulamak fazlasiyla imkansiz.. bu konuda yardimci olamiyacagim..

nasil yani yaa 4gün yikanmiycakmiyizsempatiksalakcinni
imkansiz benim icinkaydirigubbakcemile3

arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum oglum dogdugunda popsu icin pudra almak istemistim ama eczanedeki bayan bana pudranin burda yasak oldugunu ve sagliga zararli oldugunu soyledi.sizinle paylasmak istedim...

Evet bende yutdisinda kaLiorum ve 3 ay once dogum yaptim hic pudra kullandirmioLrdi hemsireLer ve krem surunn dioLardi. Ama kendim icin kullaniRim bikini boLgeme degilde bacakLrima gobegime fLn ama biRz tirsioRum tahris oLursa diee :S hic tahris fLan oLdumu uyguLayan varsa cvp yazabiLir mi ?

[QUOTE="D.Gezer, post: 11014990, member: 17209ncelikle aynı konu varmı bilmiyorum varsada özür..ben polikist over hastasıyım malum hormonel sorunlar:sinifsinif: 2aydır limonsuyu ve pudra deniyorum inanılmaz azaldı tüylerim ve oldukça geç çıkıyor 1.5 - hatta 2 ayı buluyor çıkması öncesinde yanlız limon denedim az yaktı sonra limon tuz denedim oda az yaktı fakat limon ve pudra inanılmaz yakıyor eee yakıncada kökler yanıyoorhihoyyyt yansıın yeterki bitsiiin:sm_cool: ben ağda kullanıyorum ağdam bittikten sonra pudra ve limonu karıştırıyorum biraz koyu olması lazım göz kararı hepsi ve masaj yaparak uyguluyorum cidden işe yarıyo kızlar denemenizi tavsiye ederim benimki azalıyosa sinki biter kesiin:lepi: su değdirmiyorum yanlız ve üç gün aynı işlemi uyguluyorum akşamları 4. gün yıkanıyorum ve nemlendirici olarakta bebek yağı kullanıyorum miiissssshihoyyyt inşallah faydasını görürüsünüz....:teytey:[/QUOTE]

Meraba anlamadigim kisim su mesela kolumu aldim karisimi yaptim kac dakika sonra yikamam lazim? Siz dorduncu gum yikiyorum demissiniz yani o karisimi hic mi yikamiyorum???

Meraba ben yeni goruyorum ama anlamadigim kisim su pudraylw limon

Valla ben ugrasmadim direkt epilasyon bes seansta bitti siddetle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…