Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bikini bölgesine uygulayan var mı ve başka sonuç alan?kaydirigubbakcemile
arkadaşlar ben de uygulamak istiyorum ama şöyle bir sorunum var. ben ağda bantlarından kullanıyorum ve sir ağdanın kalıntılarını temizlemek için bildiğiniz gibi yağ kullanmak gerekiyor. ben ağdayı yaptıktan sonra doğrudan bu karışımı sürersem o ağda kalıntıları kalır hatta pudra da üstüne yapışır. ve günlerce de gitmez. ben o sir ağda kalıntılarını nasıl temizleyeceğim? ayrıca ağdadan sonra 4 gün yıkanmamak anlamına mı geliyor bu onu anlayamadım. yoksa bu karışımı sürüp bir iki saat bekleyip yıkasak nasıl olur mesela. ya da gece yatarken sürsek.
arkadaşlar ben de uygulamak istiyorum ama şöyle bir sorunum var. ben ağda bantlarından kullanıyorum ve sir ağdanın kalıntılarını temizlemek için bildiğiniz gibi yağ kullanmak gerekiyor. ben ağdayı yaptıktan sonra doğrudan bu karışımı sürersem o ağda kalıntıları kalır hatta pudra da üstüne yapışır. ve günlerce de gitmez. ben o sir ağda kalıntılarını nasıl temizleyeceğim? ayrıca ağdadan sonra 4 gün yıkanmamak anlamına mı geliyor bu onu anlayamadım. yoksa bu karışımı sürüp bir iki saat bekleyip yıkasak nasıl olur mesela. ya da gece yatarken sürsek.
canım bende sir ağda bantlarından kullanıyorum sir ağdayı yaparsın ondan sonra yağla silersin ağda kalıntıları gider ben yaptığımda birde kuru peçeteyle siliyorum çünkü çok yağlı oluyor ondan sonra pudra ve limon karışımını sürersin zemuszemus
heh ben de bunu sormuştum işte. önce yağlamanın bir sakıncası olur mu diye. olmaz diyorsan tamam. uygulanabilir.
yağlandıktan sonra kuru sabunla yıka ki kıl kökleri yağla dolup karışımın gitmesini engellemesin