• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylerim azaldı işe yaradı kızlaar:)

ben de hazırladım birazdan deneyeceğim bakalım gelişmeleri paylaşırım bende de polikistik var

bende bu karışımı yüzüme maske olarak uyguluyordum hem gerdiriyor hemde yumuşacık yapıyor bide ağdadan sonra uygulayayım bakıyım :) ince tüylerde de etkili olur mu acaba göbek,bel gibi bölgelerde...işe yaradığına çok sevindim umarım hepimiz faydasını görürüz hoşçakalın bebekler opuyorumnanaktan

ben bugün 3. günümü tamamladım tüyleri azaltıp azaltmadığını henüz bilemiyorum ancak cildime iyi geldi bu karışım paylaşan arkadaşımıza teşekkürler

Bikini bölgesine uygulayan var mı ve başka sonuç alan?kaydirigubbakcemile

arkadaşlar ben de uygulamak istiyorum ama şöyle bir sorunum var. ben ağda bantlarından kullanıyorum ve sir ağdanın kalıntılarını temizlemek için bildiğiniz gibi yağ kullanmak gerekiyor. ben ağdayı yaptıktan sonra doğrudan bu karışımı sürersem o ağda kalıntıları kalır hatta pudra da üstüne yapışır. ve günlerce de gitmez. ben o sir ağda kalıntılarını nasıl temizleyeceğim? ayrıca ağdadan sonra 4 gün yıkanmamak anlamına mı geliyor bu onu anlayamadım. yoksa bu karışımı sürüp bir iki saat bekleyip yıkasak nasıl olur mesela. ya da gece yatarken sürsek.

ben bikini bölgeme de uyguladım. öyle çok yanmadı ama bacaklarım daha yanmıştı.ayrıca talk pudra bunlar soluduğu zaman kanser yapıyor arkadaşlar.yoksa lokal olarak bir kanserojen etkisi yok.biçok ilaç yapımında kullanmıştık biz okuldayken.

gerçi ben pudara ile yapmadım ama pudra zaten etken madde değil yardımcı madde kıvam vermek için olsa da olur olmasa da.ancak limonu ciltte uzun süre tutunmasını sağlar

arkadaşlar ben de uygulamak istiyorum ama şöyle bir sorunum var. ben ağda bantlarından kullanıyorum ve sir ağdanın kalıntılarını temizlemek için bildiğiniz gibi yağ kullanmak gerekiyor. ben ağdayı yaptıktan sonra doğrudan bu karışımı sürersem o ağda kalıntıları kalır hatta pudra da üstüne yapışır. ve günlerce de gitmez. ben o sir ağda kalıntılarını nasıl temizleyeceğim? ayrıca ağdadan sonra 4 gün yıkanmamak anlamına mı geliyor bu onu anlayamadım. yoksa bu karışımı sürüp bir iki saat bekleyip yıkasak nasıl olur mesela. ya da gece yatarken sürsek.

arkadaşlar soruma cevaap nolur:kedi::Saruboceq:

canım bende sir ağda bantlarından kullanıyorum sir ağdayı yaparsın ondan sonra yağla silersin ağda kalıntıları gider ben yaptığımda birde kuru peçeteyle siliyorum çünkü çok yağlı oluyor ondan sonra pudra ve limon karışımını sürersin zemuszemus

canım bende sir ağda bantlarından kullanıyorum sir ağdayı yaparsın ondan sonra yağla silersin ağda kalıntıları gider ben yaptığımda birde kuru peçeteyle siliyorum çünkü çok yağlı oluyor ondan sonra pudra ve limon karışımını sürersin zemuszemus

heh ben de bunu sormuştum işte. önce yağlamanın bir sakıncası olur mu diye. olmaz diyorsan tamam. uygulanabilir.

heh ben de bunu sormuştum işte. önce yağlamanın bir sakıncası olur mu diye. olmaz diyorsan tamam. uygulanabilir.

yağlandıktan sonra kuru sabunla yıka ki kıl kökleri yağla dolup karışımın gitmesini engellemesin :kahve:

Bence de yağ gözenekleri tıkar ve etki edemez.
Amaç tüyler alınınca gözenekler açık olduğu için hemen sürülüyor ama yağ sürerek bunu engellersin.
Yağ olmadan da temizlenmiyor maalesef o yüzden tekrar ılık suyla yıkanarak gözeneklerin açılması sağlanmalı bence.kaydirigubbakcemile

arkadaslar deneyenlerin sonuçları nasıl bizimle paylassalar

ben sadece limon suyunu önceden duymuş ve bikini bölgesinde denemiş biri olarak yandığımı söyleyebilirm.Ama sonra alışıyosunuz.Yalnız kıpkırmızı oluyo sölimde korkmayın:teselli:

Pudrasız limon kullanılsa ne olur ki..bence olur..
Hem 3 gün yapılır.. gece sürülür sabaha kadar kalır, yıkarız..ben böyle yapıyorum..

sen ne zamandır sürüyosun limonu tatlıgacı.ne gibi faydası oldu

Back