Tüylerden Kurtulmak icin Zırnık Kullanan Var mı?

okuduklarımdan şunu çıkarıyorum:
tüy dökücü kremler tarzında bişey, köke dokunmuyor ama yüzeyde de bişey bırakmıyor.

asıl merak ettiğim ağda veya makine ile kıl kökleriyle alındıktan sonra sürülse tüylerde seyrelme olur mu? köke etki eder mi? :uhm:

kıslar bende arkadaşımın tavsiyesi üzerine kullandım bu zırnığı bikere ama traş gibi yaptı ve kokusu çok iğrenç

tüy dökücü kremlerden farkı yok.tek farkı kanserojen etkiye sahip oluşu.

valla merkepde yok ortalıkda sidiğini bulacağımız bu günden itibaren merkebin sidiğide kıymetlenecek arkadaşlar

kızlar lütfen yardım edin daha önce bir arkadaş urfalı olduğunu ve hamam tozunu ordan getirttiğini yazmıştı şimdi bulamıyorum kilosu ne kadar ve ulaşabileceğimiz numara varsa bilgi verirseniz sevinirim

ya ben zırnığın ibni-sinanın şifalı otlar kitabında okumuştum.şöyle yazıyordu 'merkep(eşşek)sidiği zırnık iile karıştırılır,macun haline gelir.tüyler alındıktan sonra sürülür bir kaç kerede bir daha tüy çıkmaz' diyordu ama ben eşşek bulamadım ki bide onu çişe tutcan ooooooo nasıl olcakki yani tek başına işe yaramaz heralde ne biliyim :KK70:

Arkadaşlar Bende Kullandim Yaklaşik 3 Yildir Ağdaya Gidiyodum Geçen Ay Zirnikla Aliyim Dedim Iğrenç Birşey Jiletten Farki Yok Benim Bacaklarimda Kil çok Olmamasina Rağmen Erkek Bacaği Gibi Oldu Tekrar Ağdaya Gittim Ağdacim Jilemi Vurdun Dedi Ben Tavsiye Etmem çok çikariyo En Iyisi Ağda şimdi Birde Karica Yumurtasi Yaği Aldim Deniycem Arkadaşlar Tekrar Yazarim Gelişmeleri

tüy dökücü krem kullanmaya alışkın olanlar için uygun,"evi kokuttun" die bağıran olmicaksa size

Arkadaşlar Bende Kullandim Yaklaşik 3 Yildir Ağdaya Gidiyodum Geçen Ay Zirnikla Aliyim Dedim Iğrenç Birşey Jiletten Farki Yok Benim Bacaklarimda Kil çok Olmamasina Rağmen Erkek Bacaği Gibi Oldu Tekrar Ağdaya Gittim Ağdacim Jilemi Vurdun Dedi Ben Tavsiye Etmem çok çikariyo En Iyisi Ağda şimdi Birde Karica Yumurtasi Yaği Aldim Deniycem Arkadaşlar Tekrar Yazarim Gelişmeleri
Selam Democan

TALA karınca yumurtası yağı hakkında yazdıklarımı bir oku istersen. Gerçi artık almışsın ama, zararın neresinden dönsen kârdır demişler.

Sağlıcakla

merhaba bende yeni katildim araniza ben zirnik kullandim yurtdisinda oldugum icin bilgisayardan bakarken zirnik surulen yere tuy cikmadigini ogrendim ve turkiyede aktardan aldim ve uyguladim ayni jilet kullanmis gibi hizli ve cok cikardi bende hic bir ise yaramadi belki kisiden kisiye farkediyor olabilir:)

kızlar ben bide içine kreç katıyom ben öyle duymuştum kökleri yakıyo

kesınlıkle doğru yorum zırnık jiletle aynı huzurevinde yaşlılara yapılıyo yapmayın sakın arkadaşlar

arkadaşlar bu zırnığı yanlış amaç için kullanıyorsunuz yapmanız gereken tüğleri kökünden ağda,eldiven veya epilasyonla aldıktan sonra temiz bölgeye uygulamak ve yaklaşık bir dakika bekletmek.bunu iki üç seansta tekrar ederseniz hiç tüğünüzün kalmadığını onlardan sonsuza dek kurtulduğunuzu göreceksiniz.Bizzat denedim ve işe yaradı ama siz direk tüğlü bölgeye uygularsanız ve iyi bir sonuç beklerseniz mucize istiyorsunuz demektir..

kızlar lütfen yardım edin daha önce bir arkadaş urfalı olduğunu ve hamam tozunu ordan getirttiğini yazmıştı şimdi bulamıyorum kilosu ne kadar ve ulaşabileceğimiz numara varsa bilgi verirseniz sevinirim

aktarlarda satılıyo 1 milyonluk alırsan 2-3 kullanmaya yetiyo

arkadaşlar bu zırnığı yanlış amaç için kullanıyorsunuz yapmanız gereken tüğleri kökünden ağda,eldiven veya epilasyonla aldıktan sonra temiz bölgeye uygulamak ve yaklaşık bir dakika bekletmek.bunu iki üç seansta tekrar ederseniz hiç tüğünüzün kalmadığını onlardan sonsuza dek kurtulduğunuzu göreceksiniz.Bizzat denedim ve işe yaradı ama siz direk tüğlü bölgeye uygularsanız ve iyi bir sonuç beklerseniz mucize istiyorsunuz demektir..

dediğin mantıklı.bence de böle denemek gerek CADIARZU

a.s.Ya Arkadaşlar Valla Bunla Ilgili Bişey Bulursak Hemen Yazalim Ben Tüğler Alindiktan Sonra Sürülürse Tüğlerin Azaldiğini Duymuştum Yani Tüğleri önce Almamiz Gerekiyomuş Kil Köklerini Yok Etmesi Için:icecream:

zırnık sönmüş kireçten elde edilen kile benzeyen bir tozdur tüy dökmede çok faydalı ayrıca merkep yani eşşek sidiği ile karıştırılıp sürülürse tüyleri daha çıkarmıyormuş.

X