- 30 Haziran 2007
- 56
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam DemocanArkadaşlar Bende Kullandim Yaklaşik 3 Yildir Ağdaya Gidiyodum Geçen Ay Zirnikla Aliyim Dedim Iğrenç Birşey Jiletten Farki Yok Benim Bacaklarimda Kil çok Olmamasina Rağmen Erkek Bacaği Gibi Oldu Tekrar Ağdaya Gittim Ağdacim Jilemi Vurdun Dedi Ben Tavsiye Etmem çok çikariyo En Iyisi Ağda şimdi Birde Karica Yumurtasi Yaği Aldim Deniycem Arkadaşlar Tekrar Yazarim Gelişmeleri
Arkadaşlar Bende Kullandim Yaklaşik 3 Yildir Ağdaya Gidiyodum Geçen Ay Zirnikla Aliyim Dedim Iğrenç Birşey Jiletten Farki Yok Benim Bacaklarimda Kil çok Olmamasina Rağmen Erkek Bacaği Gibi Oldu Tekrar Ağdaya Gittim Ağdacim Jilemi Vurdun Dedi Ben Tavsiye Etmem çok çikariyo En Iyisi Ağda şimdi Birde Karica Yumurtasi Yaği Aldim Deniycem Arkadaşlar Tekrar Yazarim Gelişmeleri
kızlar lütfen yardım edin daha önce bir arkadaş urfalı olduğunu ve hamam tozunu ordan getirttiğini yazmıştı şimdi bulamıyorum kilosu ne kadar ve ulaşabileceğimiz numara varsa bilgi verirseniz sevinirim
arkadaşlar bu zırnığı yanlış amaç için kullanıyorsunuz yapmanız gereken tüğleri kökünden ağda,eldiven veya epilasyonla aldıktan sonra temiz bölgeye uygulamak ve yaklaşık bir dakika bekletmek.bunu iki üç seansta tekrar ederseniz hiç tüğünüzün kalmadığını onlardan sonsuza dek kurtulduğunuzu göreceksiniz.Bizzat denedim ve işe yaradı ama siz direk tüğlü bölgeye uygularsanız ve iyi bir sonuç beklerseniz mucize istiyorsunuz demektir..