- 1 Temmuz 2009
- 7
- 0
-
- Konu Sahibi Ebced
selam arkadaşlar, benim vücudumda aşırı tüyleneme vardı hormon testi yaptırdım doktor önemli bişey olmadığını söyledi ama diane 35 diye bi ilaç verdi. benimle aynı sorunu yaşayanlar var mı? bu ilacın olumlu etkileri oluyo mu tüy dökme konusunda? bi de ne kadar zamanda sonuç alınabiliyo? cevap veren olursa çok sevinirim.:uhm:
arkadaşlar ben 3 ay önce pko lu olduğumu öğrendim. doktor bu ay diane 35 verdi daha kullanmadım hiç. yan etkileri çok, daha fazla kilo almaktan korkuyorum. ama adet de alamıyorum. onun yerine her ay adet olmak için farlutal kullansam olmaz mı? onun yan etkisi yok muş??
çok teşekkür ederim. bide ben şimdi adetimin 3. günü bu hapa başladım. 21 gün sonra bitecek ve ben adet olucam 7 gün boyunca hap kullanmayıp 8. gün 2. kutuya mı başlayacam doğru mu anlamışım:))) yani 28 günde kutu değiştirmiş olucam değil mi?
tüylenme sorunum için doktora gitmiştim,test yapınca hormonel bozukluk olduğu ortaya çıktı.dıane 35 verdi doktorum..şimdilik 4 ay oldu saçlarımda aşırı dökülme yok,yağlanma sorunumdan kurtuldum,tüylerde eskiye oranla azalma var..ama diğer arkadaşların da dediği gibi diane kullanarak tüylerden tamamen kurtulacağımı sanmıyorum.Bir kılın ilk çıkışından dökülmesine kadar geçen süre 6 aydır. Bu yüzden hormon tedavisiyle kıl döktürttme en az 6 ay sürer.iki ay daha kullanıp neticeyi göreceğim ve burda paylaşırım.ama önceden var olan tüylerimi yok edeceğini sanmıorum,tüyün kalınlığında incelme yapıyor fakat yok etmiyor.en azından bendeki durum bu..illa ek bir yöntemle desteklemek gerekiyor ben lazere başladım ve gayet iyi gidiyor.tüyden kurtulunca tenimin kararan yerleri de açıldı her yanı eşit güzel bir görüntü oluştu.tedaviye devam