Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy geçmiş olsun POTUBOR.pEKİ Nasıl mücadele ettin tüylerle? Herkes diane35in olumsuzluklarını,Yasminin olumlu yönlerini yazmış..
selam kızlar bende bugun kullanmaya basladım dıane 35 e aldactone benım de yuzumdekı kıllardan sıkayetcıyım hormon testlerımde dhea so4 sonucum 540 cıkınca dktor verdı ondan bu kadar sertmı kıllarım yaaaa cok sınır bozucu ınsallah bana yarar arkadslar
Merhaba hayatsuyum, benim de DHEAS ve 17-OH progesteron hormonlarım yüksek çıktı doktor aldacton ve yasmin verdi. ama kadın doğumcunun tavsiyesi ile yasmin yerine belara adlı ilacı kullanıcam yan etkiler daha azmış. bende de tüylenme hat safhada bide saç dökülmesi yapıyor. bugün tedaviye başlamayı planlıyorum ama şunu sormak istiyorum. doğum kontrol hapına adetin ilk günü başlıyoruz, daha adetime 2 hafta var. aldactona hemen başlayayım mı? aldacton adeti geciktiriyor diyorlar. sizce ikisine aynı anda mı başlayayım yoksa fark etmez mi? siz nasıl başladınız?