Tuvalet kağıtlarını nereye atıyorsunuz?

benim aklımın almadığı yıllar yılı İstanbul'daki tıkanmazken burada tıkanması tesisatın hatası diye düşünüyorum .Tuvalet kağıdının suçu değil diye düşünüyorum .

Bazı tuvalet kağıtları soğuk su da daha geç tıkanıyor. Yumuşak olsun diye kalın yapıyorlar. O da erimeyip diğerleri ile birleşince yumak halini alıyor..
Evet, tıkanabiliyor..
Onun için mümkün olduğunca ince tuvalet kağıdı kullanmak gerekiyor.
Eskiden taharet bezleri vardı bir de ya, ne olay. Babaannem hala kullanıyor bir de.. Tuvalete girdikçe taharet bezi bir köşede ben bir köşede, birbirimizden kaçıyoruz.

ya sorma o tamamen akıllara zarar bir şey .
G... kurulama bezleri .
Bazı evlerde olurdu .

ya sorma o tamamen akıllara zarar bir şey .
G... kurulama bezleri .
Bazı evlerde olurdu .
Nine dede evlerinde var hala. Bir de lavabo da yıkıyorlar işleri bitince ya.. Öf, öf.Babaannem de hususi taharet musluğunu yanında ki boruya asıyor. Sanki taharet suyunu açmaya yeltendikçe elime çarpsın istiyor.

gerçekten artık kkya çok sık takılan bilhassa bdvde devamlı olan üyelerin bunu bilmesi gerektiğini düşünüyorum. bunun ceza sebebi olduğunuda hatırlatayım. bu devam ederse.

İyi de dert bu.

Sadece koca kv değil ki dert

Eskiden ayrı başlık vardı; eşinin ailesi ile sorun yaşayanlar, kendi ailesi ile sorun yaşayanlar vs diye..

Bunu eşinin ailesi konusuna yazarsa olmaz tabii ama dert mi dert.

Konu sahibi çöpe atmak istemiyor; apartman ısrarcı o da genele sormak istemiş.

Nine dede evlerinde var hala. Bir de lavabo da yıkıyorlar işleri bitince ya.. Öf, öf.Babaannem de hususi taharet musluğunu yanında ki boruya asıyor. Sanki taharet suyunu açmaya yeltendikçe elime çarpsın istiyor.

benım babanemde aynı bütün babaneler böylemiyki :) 3 5 tane bezi vardır bizim eve gelırken bile o bezlerı ile gelir.

Wvet herkesin popo temizleyişi farklı; siz açıkça yazmışsınız ben de yazayım. Niye elimi önce b.k a süreyim ki silerim güzelce; bir silince geçmezse ikinciye silerim.

Sonra da istersem yıkar ve de kurularım.

saçından sorunu olanlarda var yada gelinliğini seçemeyenler. onlarda dert. ama bdvye açılmıyor.

off sorma ya .

Ben bu tuvalet kültürü olayını çok araştırdım .
Kanalizasyon kültürü Bizanslılardan dolayısıyla sonradan Osmanlılardan tüm dünyaya yayılmış .Temizliğimiz aslında tescilli ama daha sonradan ne oldu ise bozulmuşuz.

Ne demişler Haticeye değil neticeye bak

saçından sorunu olanlarda var yada gelinliğini seçemeyenler. onlarda dert. ama bdvye açılmıyor.

Ama onlar çok olduğu için ayrı başlıklar açılmış; BDV de o başlıklara uymayan genel dertler için olarak algılanıyor.

Öyle değilse eski sistemdeki gibi eşi/sevgilisi ve onun ailesi ile sorunu olanlar şeklinde kalırdı.

Hiçbir başlığa uymayan yazılara taşımızsınız da insanlar sabah hiçbir başlığa uymayan yazılara bakayım demiyor ki..

Neyse konuyu dağıtmayalım.

Aslında bu taharet bezi mevzusu temizlikte çok önemli bir olay. Totoyu suyla iyice temizledikten sonra, mantar vb. şeyler oluşmasın diye iyice kurulamak için yapılmış ama yaşlı insanlar güzel temzileyemediğinden yarı batık bir biçimde tuvaleti kokutmaktan başka bir işe yaramıyor maalesef.

benım babanemde aynı bütün babaneler böylemiyki :) 3 5 tane bezi vardır bizim eve gelırken bile o bezlerı ile gelir.

Aynen. Hatta geçen gelip gitti. Unutmuş.. Gelicem alıcam dedi.. Bende elleyemedim. 1 ay durdu öyle vicdan azabı gibi. En son cesaret ettim, karantina halinde onu oradan alıp çöpe attım.

ben hangi tuvalet kağıdını kullanayım diye konu açsaydım haklıydınız .Her dert aile bireyleri ile alakalı olmak zorunda değil .Haksızlık yaptınız .İstemediğiniz bir üye isem giderim de hiççç sıkıntı değil

ne alaka. istenmemek. ben diyormki her bölüm bir dert içerir
saç,sağlık moda,diyet vs.. oralara açılır o dertler.
bazen o bölümlere ait olmayan sorunlarda bu bölüme taşınır. yeri burası.

sağol arkadaşım .

Ay eşimle bende klozete atarız ama kv ler falan çöpe atarlar geldiklerinde kendi evlerinde de öyle ben çok iğreniyorum bence tuvalete yani...

Ay eşimle bende klozete atarız ama kv ler falan çöpe atarlar geldiklerinde kendi evlerinde de öyle ben çok iğreniyorum bence tuvalete yani...
bende tuvalete atıyorum cop kutusunda hos olmuyo ama bır taraftanda klozet gıderlerı tıkanıyorr

Ben istanbuldan ankaraya öğrenci olarak gidince yyadirgamiştim.bizim evde hiç çöp kovasina atilmaz.atanida istanbulda görmedim. ankaranin kanalizasyon borularimi dar nedir herkes öyle yapiyo

Ben istanbuldan ankaraya öğrenci olarak gidince yyadirgamiştim.bizim evde hiç çöp kovasina atilmaz.atanida istanbulda görmedim. ankaranin kanalizasyon borularimi dar nedir herkes öyle yapiyo
anam sadece kagıt atılsa ıyı neler atlıyooo,kullanılmıs ped,kondom v.s...

bende tuvalete atarım.

benim merak ettiğim bir şey var. çöp kutusuna atan arkadaşlar adet döneminde nasıl çöpe atıyorsunuz?
teyzemin evinde tıkanıklıktan dolayı tuvalete atmak yasaktı. adet dönemlerimde özellikle oraya gitmek hiç istemezdim sırf bu sebepten dolayı.

Tuvalet deliğinden atinca herşey yok oluyo saniyolar.sonra tuvalet tikaniyo millet birbirinin yüzüne bakiyo'benim değil' diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…