- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
-
- Konu Sahibi imagemaker
benim aklımın almadığı yıllar yılı İstanbul'daki tıkanmazken burada tıkanması tesisatın hatası diye düşünüyorum .Tuvalet kağıdının suçu değil diye düşünüyorum .
ya sorma o tamamen akıllara zarar bir şey .Bazı tuvalet kağıtları soğuk su da daha geç tıkanıyor. Yumuşak olsun diye kalın yapıyorlar. O da erimeyip diğerleri ile birleşince yumak halini alıyor..
Evet, tıkanabiliyor..
Onun için mümkün olduğunca ince tuvalet kağıdı kullanmak gerekiyor.
Eskiden taharet bezleri vardı bir de ya, ne olay.Babaannem hala kullanıyor bir de.. Tuvalete girdikçe taharet bezi bir köşede ben bir köşede, birbirimizden kaçıyoruz.
Nine dede evlerinde var hala. Bir de lavabo da yıkıyorlar işleri bitince ya.. Öf, öf.Babaannem de hususi taharet musluğunu yanında ki boruya asıyor. Sanki taharet suyunu açmaya yeltendikçe elime çarpsın istiyor.ya sorma o tamamen akıllara zarar bir şey .
G... kurulama bezleri .
Bazı evlerde olurdu .
gerçekten artık kkya çok sık takılan bilhassa bdvde devamlı olan üyelerin bunu bilmesi gerektiğini düşünüyorum. bunun ceza sebebi olduğunuda hatırlatayım. bu devam ederse.
Nine dede evlerinde var hala. Bir de lavabo da yıkıyorlar işleri bitince ya.. Öf, öf.Babaannem de hususi taharet musluğunu yanında ki boruya asıyor. Sanki taharet suyunu açmaya yeltendikçe elime çarpsın istiyor.
Okurken popolarını peçeteyle mi temizliyorlar diye düşünüyordum. peçete temizlemek için değil kurulamak içindir . O yuzden çöp kovasına atıyorz biz de dolunca da poşetin ağzını büzüp hoooop çöpe. önce peçeteyle silip sonra yıkıyorum diyecek olan arkadaslar. mide bulandırıcı olacak ama önce onu oraya iyice sıvayıp sonra yıkamaya çalışmak pek akıl işi değil bence. her yiğidin yogurt yiyişi farklı oldugu gibi popo temizleyisi de farklı demek
saçından sorunu olanlarda var yada gelinliğini seçemeyenler. onlarda dert. ama bdvye açılmıyor.İyi de dert bu.
Sadece koca kv değil ki dert
Eskiden ayrı başlık vardı; eşinin ailesi ile sorun yaşayanlar, kendi ailesi ile sorun yaşayanlar vs diye..
Bunu eşinin ailesi konusuna yazarsa olmaz tabii ama dert mi dert.
Konu sahibi çöpe atmak istemiyor; apartman ısrarcı o da genele sormak istemiş.
off sorma ya .Nine dede evlerinde var hala. Bir de lavabo da yıkıyorlar işleri bitince ya.. Öf, öf.Babaannem de hususi taharet musluğunu yanında ki boruya asıyor. Sanki taharet suyunu açmaya yeltendikçe elime çarpsın istiyor.
saçından sorunu olanlarda var yada gelinliğini seçemeyenler. onlarda dert. ama bdvye açılmıyor.
off sorma ya .
Ben bu tuvalet kültürü olayını çok araştırdım .
Kanalizasyon kültürü Bizanslılardan dolayısıyla sonradan Osmanlılardan tüm dünyaya yayılmış .Temizliğimiz aslında tescilli ama daha sonradan ne oldu ise bozulmuşuz.
Ne demişler Haticeye değil neticeye bak
benım babanemde aynı bütün babaneler böylemiyki :) 3 5 tane bezi vardır bizim eve gelırken bile o bezlerı ile gelir.
ben hangi tuvalet kağıdını kullanayım diye konu açsaydım haklıydınız .Her dert aile bireyleri ile alakalı olmak zorunda değil .Haksızlık yaptınız .İstemediğiniz bir üye isem giderim de hiççç sıkıntı değilsaçından sorunu olanlarda var yada gelinliğini seçemeyenler. onlarda dert. ama bdvye açılmıyor.
ne alaka. istenmemek. ben diyormki her bölüm bir dert içerirben hangi tuvalet kağıdını kullanayım diye konu açsaydım haklıydınız .Her dert aile bireyleri ile alakalı olmak zorunda değil .Haksızlık yaptınız .İstemediğiniz bir üye isem giderim de hiççç sıkıntı değil
sağol arkadaşım .İyi de dert bu.
Sadece koca kv değil ki dert
Eskiden ayrı başlık vardı; eşinin ailesi ile sorun yaşayanlar, kendi ailesi ile sorun yaşayanlar vs diye..
Bunu eşinin ailesi konusuna yazarsa olmaz tabii ama dert mi dert.
Konu sahibi çöpe atmak istemiyor; apartman ısrarcı o da genele sormak istemiş.
bende tuvalete atıyorum cop kutusunda hos olmuyo ama bır taraftanda klozet gıderlerı tıkanıyorrAy eşimle bende klozete atarız ama kv ler falan çöpe atarlar geldiklerinde kendi evlerinde de öyle ben çok iğreniyorum bence tuvalete yani...
anam sadece kagıt atılsa ıyı neler atlıyooo,kullanılmıs ped,kondom v.s...Ben istanbuldan ankaraya öğrenci olarak gidince yyadirgamiştim.bizim evde hiç çöp kovasina atilmaz.atanida istanbulda görmedim. ankaranin kanalizasyon borularimi dar nedir herkes öyle yapiyo