Tuvalet kağıtlarını nereye atıyorsunuz?

peçetenin alafranga wc yi tıkadığını biliyorum
peki alaturka tuvaletleride mi tıkıyormuş acaba?
birde umumi yerlerde klozet kullanmamaya çalışıyorum.
Bana daha pis geliyor.

bilemiyorum canım,ama alaturkayı tıkamaz muhtemelen.

İnsanlara çöp kpvasına çöp torbası geçirip sonrada eldivenle o torbayı kovadan çıkarıp başka bi poşetle çöpe atmanın "boklu kağıt temizlemek" Olarak geldiği şu konuda en mantıklı yorum senden gelmiş seph. Olay iğrenç ama anlatım tarzı iğrenç değil allahın hikmeti! Vallahi midem kalktı ya.

Tuvalet kağıdı çöpe atılır. Büyük restoranlarda bile yazısı var çöpe atın diye.

Ben anlamadım yani şimdi sen, sadece kendi evindeki çöpü temizlemekle yükümlüsün. Çöpe bile atıyor olsan temizlediğin peçeteler kendi kakalı peçetelerin değil mi? Kendi kakandan mı tiksiniyorsun? Sıkıntı oluyorsa çöp dışında nereye atılabilir ki onlar. Restoranı falan da kafaya takmaya gerek yok, sistem neyse herkes onu kullanır. Ben ne yapayım, yurtta kızlar tuvaletlere sütyen atıyorlar falan sonra tıkanıyor.

Hiç çöpe atmadım.. Mantıklı gelmiyor bana. Şimdiye kadar tıkanma sorunuyla falan da karşılaşmadık..

Kimi tesisat hassas oluyor .T.kağıdı atınca tıkanıyor.Bizim evin öyle mesela.Bu durumda ya tesisatı drğiştireceksin yada çöp kıtusuna atacaksın.T.kağıdı erimiyor galiba.Tesisatın durumuna göre hareket etmek gerek

İğrenç ama bizim binamızında tuvalet giderleri bir kaç defa tıkanıpta en alt katı bastıktan sonra mecbur çöp kovasına atıyoruz. Bence de tesisatın dandikliğinden o ve binanın yapım aşamasında işçiler tarafından klozete ve tuvalete atılan inşaat artıklarından da kaynaklı. Yani bizimkinden bir sürü yumak yumak olmuş çimento çuvalı, alçı parçaları falan çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…