- 23 Mayıs 2009
- 14.203
- 15.364
-
- Konu Sahibi imagemaker
sende klozetin tepesine çıkıptamı yapıyosun yoksaKlozete oturmadan yapma kabiliyetim var çok şükür. Dışarda çok işime yariyo.yoksa napardim
NOT: erkek değilim
Klozete oturmadan yapma kabiliyetim var çok şükür. Dışarda çok işime yariyo.yoksa napardim
NOT: erkek değilim
öyle yapmıyorum tabiki.değmeden ve siçratmadan oluyo. Nasıl anlatsam bilemedimsende klozetin tepesine çıkıptamı yapıyosun yoksa
seni çok iyi anlıyorum . . yalnız değilsin . .öyle yapmıyorum tabiki.değmeden ve siçratmadan oluyo. Nasıl anlatsam bilemedim
peçetenin alafranga wc yi tıkadığını biliyorum
peki alaturka tuvaletleride mi tıkıyormuş acaba?
birde umumi yerlerde klozet kullanmamaya çalışıyorum.
Bana daha pis geliyor.
ben de anlamadımbilemiyorum canım,ama alaturkayı tıkamaz muhtemelen.
İnsanlara çöp kpvasına çöp torbası geçirip sonrada eldivenle o torbayı kovadan çıkarıp başka bi poşetle çöpe atmanın "boklu kağıt temizlemek" Olarak geldiği şu konuda en mantıklı yorum senden gelmiş seph. Olay iğrenç ama anlatım tarzı iğrenç değil allahın hikmeti! Vallahi midem kalktı ya.Biz çöpe atıyoruz, iki günde bir de poşeti değiştiriyorum tamamdır. Bizim binada olmadı sanırım ama annemlerin binasında bir çok kez tuvalet kağıdından tıkandı giderler. Hamur haline gelmiş top top kağıdın çıktığını gördük. Suda erimiyor hepsi. Siz belki kaliteli, eriyenini kullanıyorsunuz ama her dairenin ne kullandığını bilemeyiz ki.
Ben kendimi bildim bileli tuvalet kağıtlarını klozete atarım .Çöp kutusuna atmam ve attırmam .Çöp kutusuna pet atılır benim bildiğim sadece .Apartmanımızın gideri tıkanmış ve açan adamlar tuvalet kağıdından demiş .İstanbul'da 15 sene oturduğum evde üstelik 17 daire var iken hiç tıkanmadı .Sorun tuvalet kağıdını klozete atmakta mı yoksa tesisatta mı ?Bence tesisatta .Tuvalet kağıdının çöpe atılması bana iğrenç geliyor .
yuh nasıl yani bu çöp kutuları boş yere yok ki tuvaleti tıkayan herşeyi atana küfür ediyorum.ped olayı baslı basına sorunn ama hıc atmadım klozete ,kondom atıyoruz ama
Ben kendimi bildim bileli tuvalet kağıtlarını klozete atarım .Çöp kutusuna atmam ve attırmam .Çöp kutusuna pet atılır benim bildiğim sadece .Apartmanımızın gideri tıkanmış ve açan adamlar tuvalet kağıdından demiş .İstanbul'da 15 sene oturduğum evde üstelik 17 daire var iken hiç tıkanmadı .Sorun tuvalet kağıdını klozete atmakta mı yoksa tesisatta mı ?Bence tesisatta .Tuvalet kağıdının çöpe atılması bana iğrenç geliyor .