Tuvalet kağıtlarını nereye atıyorsunuz?

Klozete oturmadan yapma kabiliyetim var çok şükür. Dışarda çok işime yariyo.yoksa napardim
NOT: erkek değilim

Hep tuvalete atardım ama tek başıma eve çıktım 1 ay oldu olmadı tuvalet tıkandı, felaket bir şey oldu. Gelen adam tuvalet kağıdından tıkanmış dedi, kaldı ki tek kişiyim ne kadar atıyorum ki? O zamandan beri korkudan çöp kutusuna atıyorum tuvaletteki..

kötü tesisat demekki .
İstanbulda 17 dairelik apartmanda tıkanmayan tuvalet İzmir'de 5 dairelik apartmanda tıkanıyorsa sorun tesisatta demek ki .

Şaka değil gerçekten. oturmadan öne doğru egilince oluyo.dişarrda heryer klozet.mecbur böyle yontemlere basvuruyosunuz.cok rahat oluyo valla

Yahu burda alaturka yok, tuvalette su bile yok.
Disarida sıkıstın napicaksin? Tuvalet kagidini bol bol seriyorum ben klozete.
Su sisesiyle tuvalet kagidini islatip oyle temizliyorum kendimi.
Eger suyum yoksa da once tuvalet kagidiyla silip kagidi tuvalete sonra da islak mendille silip mendili cope atiyorum.
Baska turlu kuru kuru tuvalet kagidiyla falan silip nasil rahat rahat geziyorlar anlamiyorum dogrusu.
Bir iki kez mecbur kaldim, eve gidene kadar totom kasindi resmen

yurt dışındasınız dimi ?

Çöpkutusuna poset geçiriyorum büzgülü ve içine atıyorum sonra elim demiyor sadece buzgulerinden dutup sıkıyorum ve bitti. Benim wc de tıkanması misafir im atmış diye binada cok eski giderler harap.

Ya ped ya da kondom nasıl tuvalete atılır ki pedin zaten içinde kendi poşeti var ona sarar atarsın kondom yine sarılır bir peçeteye falan öyle atılır budur yani.

tuvalet kagıdını her klozete attıgımda vicdan azabı çekerdim ya nedn çöpe atmıyorum diye ama yalnız değilmişim çok sevindim

ya poetten çıkarınca iğrenç bir koku oluyor bence de tuvalete atılmalı

ped falan tıkarda kağıt yok olur gider yaa...

Tabi ki tuvalete
suda eriyen diye bangır bangır bağırıyor reklamlar
tesisatta bir sıkıntı vardır
çöp kovasında kokar zaten

Ben tuvalete çöp kovası bile koymam tiksibiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…