- 27 Şubat 2015
- 221
- 169
- 36
-
- Konu Sahibi imagemaker
oturmadan nasıl oluyor yao nasıl bir kabiliyetKlozete oturmadan yapma kabiliyetim var çok şükür. Dışarda çok işime yariyo.yoksa napardim
NOT: erkek değilim
nasıl oluyor o yaaaKlozete oturmadan yapma kabiliyetim var çok şükür. Dışarda çok işime yariyo.yoksa napardim
NOT: erkek değilim
kötü tesisat demekki .Hep tuvalete atardım ama tek başıma eve çıktım 1 ay oldu olmadı tuvalet tıkandı, felaket bir şey oldu. Gelen adam tuvalet kağıdından tıkanmış dedi, kaldı ki tek kişiyim ne kadar atıyorum ki? O zamandan beri korkudan çöp kutusuna atıyorum tuvaletteki..
Peki siz o isi yaparken hertarafa sicrayan idrariniz ne oluyor?Şaka değil gerçekten. oturmadan öne doğru egilince oluyo.dişarrda heryer klozet.mecbur böyle yontemlere basvuruyosunuz.cok rahat oluyo valla
yurt dışındasınız dimi ?Yahu burda alaturka yok, tuvalette su bile yok.
Disarida sıkıstın napicaksin? Tuvalet kagidini bol bol seriyorum ben klozete.
Su sisesiyle tuvalet kagidini islatip oyle temizliyorum kendimi.
Eger suyum yoksa da once tuvalet kagidiyla silip kagidi tuvalete sonra da islak mendille silip mendili cope atiyorum.
Baska turlu kuru kuru tuvalet kagidiyla falan silip nasil rahat rahat geziyorlar anlamiyorum dogrusu.
Bir iki kez mecbur kaldim, eve gidene kadar totom kasindi resmen
Evet.yurt dışındasınız dimi ?
o da ayrı bir uzmanlık alanı .Tuvalete oturmadan nasil yapıyorsunuz ya? Sicramiyor mu??
Ben tuvalete çöp kovası bile koymam tiksibiyorumBen kendimi bildim bileli tuvalet kağıtlarını klozete atarım .Çöp kutusuna atmam ve attırmam .Çöp kutusuna pet atılır benim bildiğim sadece .Apartmanımızın gideri tıkanmış ve açan adamlar tuvalet kağıdından demiş .İstanbul'da 15 sene oturduğum evde üstelik 17 daire var iken hiç tıkanmadı .Sorun tuvalet kağıdını klozete atmakta mı yoksa tesisatta mı ?Bence tesisatta .Tuvalet kağıdının çöpe atılması bana iğrenç geliyor .