- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi imagemaker
bende tuvalete atarım.
benim merak ettiğim bir şey var. çöp kutusuna atan arkadaşlar adet döneminde nasıl çöpe atıyorsunuz?
teyzemin evinde tıkanıklıktan dolayı tuvalete atmak yasaktı. adet dönemlerimde özellikle oraya gitmek hiç istemezdim sırf bu sebepten dolayı.
pedle alakası yok. herkes nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben önce tuvalet kağıdıyla siler ondan sonra yıkayıp kurularım. e bu durumda da tuvalet kağıdı kanlı oluyor. çöpe atmak imkansız gibi birşey bana görePedinizi mi tuvalete atiyorsunuz? Adet donemiyle ne alakasi var ki? kendinizi suyla yıkayıp sonra tuvalet kagidiyla kurulamiyor musunuz? Bunu anlayamadim acikcasi..
İlk önce yıkayın sonra tuvalet kağıdıyla kurulayın.pedle alakası yok. herkes nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben önce tuvalet kağıdıyla siler ondan sonra yıkayıp kurularım. e bu durumda da tuvalet kağıdı kanlı oluyor. çöpe atmak imkansız gibi birşey bana göre
pedle alakası yok. herkes nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben önce tuvalet kağıdıyla siler ondan sonra yıkayıp kurularım. e bu durumda da tuvalet kağıdı kanlı oluyor. çöpe atmak imkansız gibi birşey bana göre
ped olayı baslı basına sorunn ama hıc atmadım klozete ,kondom atıyoruz amaHimm anladim..
tesisat ile alakalı .Ben istanbuldan ankaraya öğrenci olarak gidince yyadirgamiştim.bizim evde hiç çöp kovasina atilmaz.atanida istanbulda görmedim. ankaranin kanalizasyon borularimi dar nedir herkes öyle yapiyo
aynen senin kafadayım .Ay hayatta çöpe atamam igrenc. Tuvalete atariz. Hatta bilerek çöp kutusunu tuvaletten çok uzaga koydum ki gelen misafirler de çöp kutusuna degil de tuvalete atsinlar diye..
ped olayı baslı basına sorunn ama hıc atmadım klozete ,kondom atıyoruz ama
atıyoruzz,yalnıs amaa bılıyorumm coptede ne bılım hemen o cop atılmadıkca ne bılıyım ıcım rahat etmıyoooKondom atilir mi? O tıkar ama. Atilmamali. Çöpe atilmali..
atıyoruzz,yalnıs amaa bılıyorumm coptede ne bılım hemen o cop atılmadıkca ne bılıyım ıcım rahat etmıyooo
anlıyorum ama o anda o cop atılamıyo ıstee,benımkıne gece yarısı gıt su copu at dersemm oooooooPeceteye sarip çöpe atin. Çöpu de hemen atin. Tuvalete asla atilmamali. Kanallari tikiyor.
anlıyorum ama o anda o cop atılamıyo ıstee,benımkıne gece yarısı gıt su copu at dersemm ooooooo
bende ondan korkuyorumm zaten su an atamıyoruz..malumE sen at o zaman. Yarin oburgun tikanirsa valla icinden cikar cok ayip sonucta.
çok hastayım öğleden beri takip ediyorum yazacak takadi kendimde yeni buldum.
ben dışarda yıkayınca hasta oluyorum ıdrar yollarından. gün için tuvalet kağıdıyla iş görüp sonrada tuvalete atıyorum. öyle ped filan atmam.kondomu çöpe atarız. akşamda gelip yıkarım kendımı.
benimde takıntım klozete öyle çıplak oturamam. dört köşesini tuvalet kağıdıyla sarıp sarmalarım öyle otururum.buz gibi kim nasıl oturdu öyle ben hijyen bulmuyorum ama çalıştığım yerlerde hep klozet bu yüzden böyle bir yöntem geliştirdim.
öyle ama tüm gün işteyiz başka şecenek yok tuvalet var oda klozet yanımda dışarda gireceksem peçete taşırım onu sererim.Ben disarda hayatta tuvalete gidemem. Ha eger yer tuvaletiyse giderim. Yanimda sirke tasirim. Bi güzel sirkeyle dezenfekte eder öyle giderim. Taharet almadan duramam namaz kildigim icin olmaz yani.
Disarida hele hele klozete hic gitmeyin valla. Cami falan varsa yakinda oraya gidin..
öyle ama tüm gün işteyiz başka şecenek yok tuvalet var oda klozet yanımda dışarda gireceksem peçete taşırım onu sererim.
organıze sanayi bölgesinde cami var dışarı çıkmak yasak gıbı bır sey.
sizi lavobaya giderken düşündümde istemsiz güldüm sirke spreyi elinizde
aynen ben de sizin gibiyim .çok hastayım öğleden beri takip ediyorum yazacak takadi kendimde yeni buldum.
ben dışarda yıkayınca hasta oluyorum ıdrar yollarından. gün için tuvalet kağıdıyla iş görüp sonrada tuvalete atıyorum. öyle ped filan atmam.kondomu çöpe atarız. akşamda gelip yıkarım kendımı.
benimde takıntım klozete öyle çıplak oturamam. dört köşesini tuvalet kağıdıyla sarıp sarmalarım öyle otururum.buz gibi kim nasıl oturdu öyle ben hijyen bulmuyorum ama çalıştığım yerlerde hep klozet bu yüzden böyle bir yöntem geliştirdim.