- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
-
- Konu Sahibi imagemaker
kırk dötün değdiği yere döt değmez diye laf vardır da iştetasları kullanma canım sende direk musluğu kullan
ıyyy o taslar iğrençtir hakkatenkimbilir kimler neler yapıyor öğğğ
bende büyük yerlerdeki klozet olayına kılım arkadaş ne işi var binlerce kişinin girdiği yerde klozetin
hadi bitane koy her tuvalete sağlık sorunu olan için
hepsi klozet
şekerim sen tuvalet kağıdı demişsin de çocuk bezi bile atan var hala klozete onları napcaz ? pedleri söylemiyorum bileBen kendimi bildim bileli tuvalet kağıtlarını klozete atarım .Çöp kutusuna atmam ve attırmam .Çöp kutusuna pet atılır benim bildiğim sadece .Apartmanımızın gideri tıkanmış ve açan adamlar tuvalet kağıdından demiş .İstanbul'da 15 sene oturduğum evde üstelik 17 daire var iken hiç tıkanmadı .Sorun tuvalet kağıdını klozete atmakta mı yoksa tesisatta mı ?Bence tesisatta .Tuvalet kağıdının çöpe atılması bana iğrenç geliyor .
B..kunuzu nereye atıyoruz gibi gereksiz bir konuya anca bu kadar yorum.Ne alaka konuyla ?
Hay öpem senibdvlik konumu bu.
bidimbileleli wc ye atarız biz.bizimde geçenlerde aynı sey işyerinde oldu. tıkanıyor atmayın dediler ben atcam valla 50 kişi girip cıkıyo afedersiniz b.klu kağıtlarımımı görsünler diye. herkes sok oldu niye b.kluki yıkamıyomusun, kağıdı kurulamak için kullanmıomusun diye. bi utandım anlatamam ben once peceteyle temizleniyorum onlar mı yanlıs ben mi hala anlmadım :)
gerçekten artık kkya çok sık takılan bilhassa bdvde devamlı olan üyelerin bunu bilmesi gerektiğini düşünüyorum. bunun ceza sebebi olduğunuda hatırlatayım. bu devam ederse.Hay öpem seni
Ben de klozete atılır diye biliyordum ama benim evimde de aynı sorun gerçekleşti. Tesisatı çok kötü yapmışlardı ve bizi uyardılar tuvalet kağıdını klozete atmayın diye. Şu an mecburen çöpe atıyoruz.Ben kendimi bildim bileli tuvalet kağıtlarını klozete atarım .Çöp kutusuna atmam ve attırmam .Çöp kutusuna pet atılır benim bildiğim sadece .Apartmanımızın gideri tıkanmış ve açan adamlar tuvalet kağıdından demiş .İstanbul'da 15 sene oturduğum evde üstelik 17 daire var iken hiç tıkanmadı .Sorun tuvalet kağıdını klozete atmakta mı yoksa tesisatta mı ?Bence tesisatta .Tuvalet kağıdının çöpe atılması bana iğrenç geliyor .
Ay ne guldum ya , bu nasil boktan bi konu diyorum ama hala gulme krizim gecmediB..kunuzu nereye atıyoruz gibi gereksiz bir konuya anca bu kadar yorum.
Adam demiş atmayın diye demekki sizin tesisatta hemen tıkanma yapıyor atma kardeş.nedir yani buraya çok mühimmiş gibi konu acmak millet de yazmış ben buraya atıyorum diye... :) ne günlere kalfık te Allahım.
Herkesin b.kuna kimse karışamaz..
yahu yıka da toplu yerde mikrop bulaşır .O konuyu nasıl halledeceksiniz ?