Tuvalet kağıtlarını nereye atıyorsunuz?

Taharet musluğu sağ tarafta olur genelde. Sağ elle musluk açılır sol elle popo yıkanır. Sağ elle musluk kapatılır. peçeteyle kurulanır. Peçete çöpe atılır. Evin nüfusuna göre çöp her gün yada iki günde bir değiştirilir. Benim annemden öğrendiğim sistem bu küçüklüğümden beri.
Süper yorum :)

Okurken popolarını peçeteyle mi temizliyorlar diye düşünüyordum. peçete temizlemek için değil kurulamak içindir . O yuzden çöp kovasına atıyorz biz de dolunca da poşetin ağzını büzüp hoooop çöpe. önce peçeteyle silip sonra yıkıyorum diyecek olan arkadaslar. mide bulandırıcı olacak ama önce onu oraya iyice sıvayıp sonra yıkamaya çalışmak pek akıl işi değil bence. her yiğidin yogurt yiyişi farklı oldugu gibi popo temizleyisi de farklı demek :KK70::KK70::KK70:

bende onu düşündüm ama tabi müslüman olmayan da vardır taharet almayanda
ama gereksiz bir konu hakikaten :KK70:

Su çöpü klozete değil çöp kutusuna atın geyiği bir Türkiyede var. Bizim ülkenin tesisat sisteminde mi bir sıkıntı var acaba? Ya da insanlar başka sebeplerden olan tıkanmayı tuvalet kağıdına mı bağlıyor?

Bu arada ben de klozete atıyorum. Dönem dönem tıkanıyor gibi oluyor, sifonu çektiğinde kağıtlar gitmiyor. Ben de klozetin içine kaynar su döküyorum ki tuvalet kağıtları erisin iyice, işe de yarıyor. Tavsiye ederim. :KK66:

1- Konuyu hemen dine getirmeyin.
2- Konu sahipleri topikleri olması gereken uygun bölümlere açın lütfen...

@yasmincafe ye katılıyorum. mikrop konusuna gelince B.klu gezmekten iyidir Allah bile kız çocuguna zar koymuş ki bebekken kakası içine girip hastalanmasın diye . onu orda bekletmek normal değil .
bebeklerin içine kaka gitmesin bilmem ne .Evlenince zar açılınca kaka gitsin bir mahsuru yok öyle mi ?
:)

B..kunuzu nereye atıyoruz gibi gereksiz bir konuya anca bu kadar yorum.
Adam demiş atmayın diye demekki sizin tesisatta hemen tıkanma yapıyor atma kardeş.nedir yani buraya çok mühimmiş gibi konu acmak millet de yazmış ben buraya atıyorum diye... :) ne günlere kalfık te Allahım.
Herkesin b.kuna kimse karışamaz..
gereksiz bir konu ise neden kafanı meşgul ediyorsun o değerli vaktini ziyan ediyorsun .Yazma bir zahmet .

yani taharet herkes almıyor ki yadırgamak için demedim ben
abdest her inançta yok sonuçta

Evlenecek yaşa ve olgunluğa geldiyseniz , kendinizi koruyabilirsiniz. Bi Bebekle evlenecek yaşta bi bayan bir tutulamaz değil mi ...
kızlık zarının gerekliliğini açıklama şekliniz o kadar tuhafki .
Sürekli insanları dinden vurmaya çalışmayın .
Yersiz bir tutum .

benim eşim işi gereği tesisatçılarla sürekli iç içe.eşimin dediğine göre tuvalet kağıtları tıkayabiliyor.kullanılan tuvalet kağıdının kalitesi önemli olduğu gibi ,kullanılan miktarda önemli.mesela 2 yaprak kullanmak yerine 6-7 yaprak kullanıp atılırsa tıkanabiliyor.
peçetenin alafranga wc yi tıkadığını biliyorum
peki alaturka tuvaletleride mi tıkıyormuş acaba?
birde umumi yerlerde klozet kullanmamaya çalışıyorum.
Bana daha pis geliyor.

kızlık zarının gerekliliğini açıklama şekliniz o kadar tuhafki .
Sürekli insanları dinden vurmaya çalışmayın .
Yersiz bir tutum .

İnanın öyle bi niyetim yoktu . Bi kaç satır oncekı mesajımı okursanız bunun muslumaklıkla ılgısı olmadıgını söyledim . İlla ben bişey bulup bununla itham edicem derseniz bu da sizin tutumunuz.. Seygı duyarım :)

Kızlık zarı sadece namus için kullanılmıyormuş demek ki.. Kullanım alanı çeşitliymiş.:KK57::KK73:
apartmanımızda bir sıkıntı çıktı .Ben sadece yanlış mı yapıyorum acaba diye konu açtım .Konuyu kızlık zarına getirdiler ne alaka ise .

apartmanımızda bir sıkıntı çıktı .Ben sadece yanlış mı yapıyorum acaba diye konu açtım .Konuyu kızlık zarına getirdiler ne alaka ise .

Ya işte konu konuyu açıyor.. :KK45: Bizimde gider sık sık tıkanıyordu. Ama bizim apt 20 yıllık. Artık bırakın beni diye bağırıyor.Ben tuvalete atıyorum. Ama KV ler otururken tıkanmasın diye kovaya atıyorlarmış. Herkesin alışkanlığı farklı.

Ya işte konu konuyu açıyor.. :KK45: Bizimde gider sık sık tıkanıyordu. Ama bizim apt 20 yıllık. Artık bırakın beni diye bağırıyor.Ben tuvalete atıyorum. Ama KV ler otururken tıkanmasın diye kovaya atıyorlarmış. Herkesin alışkanlığı farklı.
benim aklımın almadığı yıllar yılı İstanbul'daki tıkanmazken burada tıkanması tesisatın hatası diye düşünüyorum .Tuvalet kağıdının suçu değil diye düşünüyorum .

Hazır konu o bölgeye yakınken kızlık zarınıda irdeleyelim :) tam 2 saattir bu konu acılmamıştı değişiklik olur.

X