Tuvalet kağıtlarını nereye atıyorsunuz?

Ay hayatta çöpe atamam igrenc. Tuvalete atariz. Hatta bilerek çöp kutusunu tuvaletten çok uzaga koydum ki gelen misafirler de çöp kutusuna degil de tuvalete atsinlar diye..

bende tuvalete atarım.

benim merak ettiğim bir şey var. çöp kutusuna atan arkadaşlar adet döneminde nasıl çöpe atıyorsunuz?
teyzemin evinde tıkanıklıktan dolayı tuvalete atmak yasaktı. adet dönemlerimde özellikle oraya gitmek hiç istemezdim sırf bu sebepten dolayı.

Pedinizi mi tuvalete atiyorsunuz? Adet donemiyle ne alakasi var ki? kendinizi suyla yıkayıp sonra tuvalet kagidiyla kurulamiyor musunuz? Bunu anlayamadim acikcasi..

Pedinizi mi tuvalete atiyorsunuz? Adet donemiyle ne alakasi var ki? kendinizi suyla yıkayıp sonra tuvalet kagidiyla kurulamiyor musunuz? Bunu anlayamadim acikcasi..
pedle alakası yok. herkes nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben önce tuvalet kağıdıyla siler ondan sonra yıkayıp kurularım. e bu durumda da tuvalet kağıdı kanlı oluyor. çöpe atmak imkansız gibi birşey bana göre

pedle alakası yok. herkes nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben önce tuvalet kağıdıyla siler ondan sonra yıkayıp kurularım. e bu durumda da tuvalet kağıdı kanlı oluyor. çöpe atmak imkansız gibi birşey bana göre
İlk önce yıkayın sonra tuvalet kağıdıyla kurulayın. :KK66:

çok hastayım öğleden beri takip ediyorum yazacak takadi kendimde yeni buldum.
ben dışarda yıkayınca hasta oluyorum ıdrar yollarından. gün için tuvalet kağıdıyla iş görüp sonrada tuvalete atıyorum. öyle ped filan atmam.kondomu çöpe atarız. akşamda gelip yıkarım kendımı.
benimde takıntım klozete öyle çıplak oturamam. dört köşesini tuvalet kağıdıyla sarıp sarmalarım öyle otururum.buz gibi kim nasıl oturdu öyle ben hijyen bulmuyorum ama çalıştığım yerlerde hep klozet bu yüzden böyle bir yöntem geliştirdim.

ben dışarda yıkayınca hasta oluyorum ıdrar yollarından. gün için tuvalet kağıdıyla iş görüp sonrada tuvalete atıyorum. öyle ped filan atmam.kondomu çöpe atarız. akşamda gelip yıkarım kendımı.
benimde takıntım klozete öyle çıplak oturamam. dört köşesini tuvalet kağıdıyla sarıp sarmalarım öyle otururum.buz gibi kim nasıl oturdu öyle ben hijyen bulmuyorum ama çalıştığım yerlerde hep klozet bu yüzden böyle bir yöntem geliştirdim.

Ben disarda hayatta tuvalete gidemem. Ha eger yer tuvaletiyse giderim. Yanimda sirke tasirim. Bi güzel sirkeyle dezenfekte eder öyle giderim. Taharet almadan duramam namaz kildigim icin olmaz yani.
Disarida hele hele klozete hic gitmeyin valla. Cami falan varsa yakinda oraya gidin..

Ben disarda hayatta tuvalete gidemem. Ha eger yer tuvaletiyse giderim. Yanimda sirke tasirim. Bi güzel sirkeyle dezenfekte eder öyle giderim. Taharet almadan duramam namaz kildigim icin olmaz yani.
Disarida hele hele klozete hic gitmeyin valla. Cami falan varsa yakinda oraya gidin..
öyle ama tüm gün işteyiz başka şecenek yok tuvalet var oda klozet yanımda dışarda gireceksem peçete taşırım onu sererim.
organıze sanayi bölgesinde cami var dışarı çıkmak yasak gıbı bır sey.

sizi lavobaya giderken düşündümde istemsiz güldüm sirke spreyi elinizde :-)

öyle ama tüm gün işteyiz başka şecenek yok tuvalet var oda klozet yanımda dışarda gireceksem peçete taşırım onu sererim.
organıze sanayi bölgesinde cami var dışarı çıkmak yasak gıbı bır sey.

sizi lavobaya giderken düşündümde istemsiz güldüm sirke spreyi elinizde :-)

:KK70::KK70::KK70::KK70: ne yapayim valla etrafta bir sürü hastalik var. Aids bile var yani en tehlikelisinden Allah korusun. O yuzden bende kendimce böyle bir yontem buldum :KK70::KK70::KK70: ama tavsiye ederim eheheh

aynen ben de sizin gibiyim .
yok sizin gittiğiniz tuvalete oturmam yok kızlık zarı gibi saçma sapan yorumlar yapanlara hayret ediyorum .
Doğum yaptığım dönem hariç bir kere bile jinekoloğa gitmedim .
Hijyene dikkat etmiyorlar başları dertten kurtulmuyor .Yok islam yok müslümanlık bir yığın alakasız laf konuşuyorlar .
Yahu islamiyet size pis de olsa k... yıkayın demiyor ki .Yok öyle bir mantık.

X