Tuvalet kağıtlarını nereye atıyorsunuz?

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.583
3.395
Ben kendimi bildim bileli tuvalet kağıtlarını klozete atarım .Çöp kutusuna atmam ve attırmam .Çöp kutusuna pet atılır benim bildiğim sadece .Apartmanımızın gideri tıkanmış ve açan adamlar tuvalet kağıdından demiş .İstanbul'da 15 sene oturduğum evde üstelik 17 daire var iken hiç tıkanmadı .Sorun tuvalet kağıdını klozete atmakta mı yoksa tesisatta mı ?Bence tesisatta .Tuvalet kağıdının çöpe atılması bana iğrenç geliyor .

klozetlerde bile yazar yalnızca tuvalet kağıdı atın diye onlar suda parçalanıyo zaten.. gideri kötüdür kağıttan tıkandığını zannetmiyorum. biz de hep tuvalete atıyoruz 20 daire var

tuvalete atariz, bana da igrenc geliyor cop kovasina atmak.
cop kovasi b*k icinde kalir bnce.

Tesisatta...

Altı blokluk sitede oturuyorum 5 yıllık binalar.

5 yıl içinde B blok un ana gideri iki kere tıkandı; borusu vs değişti.

Tuvalete ıslak mendil atılıyor ondan, dediler. Diğer bloklarda atılmıyor da sadece bu blokta mı atılıyor? Tabii ki hayır; yapılırken hatalı yapılmış işte...

Tuvalet kağıdını da tuvalete atıyoruz; adı üstünde tuvalet kağıdı...

Annemlerin evinde de benzer bir sıkıntı yaşanmıştı; onlar çöpe atıyorlarmış; bizim evde siz çöpe atmıyor musunuz diye şaşırmıştı.

Ben de tiksiniyorum çok, ama bize de dediler tuvalete atmayın diye şimdi çöp kutusuna attırıyorum çok midem bulanıyor, gün aşırı küçük poşetleri atıyorum kutuda olan, elimde tek kullanımlık eldivenle.

çöpe mi atılır ya .İnsanların boklu kağıtlarını mı çöpten temizleyeceğim.İnanılmaz iğrenç .

Biz çöpe atıyoruz, iki günde bir de poşeti değiştiriyorum tamamdır. Bizim binada olmadı sanırım ama annemlerin binasında bir çok kez tuvalet kağıdından tıkandı giderler. Hamur haline gelmiş top top kağıdın çıktığını gördük. Suda erimiyor hepsi. Siz belki kaliteli, eriyenini kullanıyorsunuz ama her dairenin ne kullandığını bilemeyiz ki.

Çöp kutusuna atılma durumundan hoslanmıyorum dogru klozete ama bu yuzden tıkanmaz herkes atıyo sonucta

ben de klozete atarım ama nedense eve gelen misafirler çöp kutusuna atar onlar yüzünden çöpü kaldırdım ben onların pis pis tuvalet kağıtlarını ordan almak zorunda değilim

bidimbileleli wc ye atarız biz.bizimde geçenlerde aynı sey işyerinde oldu. tıkanıyor atmayın dediler ben atcam valla 50 kişi girip cıkıyo afedersiniz b.klu kağıtlarımımı görsünler diye. herkes sok oldu niye b.kluki yıkamıyomusun, kağıdı kurulamak için kullanmıomusun diye. bi utandım anlatamam ben once peceteyle temizleniyorum onlar mı yanlıs ben mi hala anlmadım :)

tabiki tuvalete atıyoruzzzz :)))) belki ıslak mendil tıkamıştır.ıslak mendilleri atmayız

ya ben asla kıç mıç yıkamam toplu yerlerde.O taslar yerde ,musluğa kimin dokunduğu belli değil .Iyyyyyy .Toplu yerlerde taharet mi alınır ya .Mide bulandırıcı ,Haksız mıyım .

Önce yıkanır sonra kurulanır...Hem sağlık açısından kurulanması gerekiyor diye biliyorum. Önden arkaya doğru...Gene muhabbet b...ka sarmış

Önce yıkanır sonra kurulanır...Hem sağlık açısından kurulanması gerekiyor diye biliyorum. Önden arkaya doğru...Gene muhabbet b...ka sarmış
yahu yıka da toplu yerde mikrop bulaşır .O konuyu nasıl halledeceksiniz ?

yahu yıka da toplu yerde mikrop bulaşır .O konuyu nasıl halledeceksiniz ?

Valla ben kimsenin tuvaletini kullanamıyorum genelde tutarım ama eğer uzun yola gidersek eşimle mola verilen yererin önce tuvaletine bakarız ve son sistemse gireriz..Onun haricinde hiç kullanmayız eşimde çok titizdir bu konuda. Zaten son sistemlerde oturduğun klozet kapanın naylonu bile tek düğmeyle değişiyor..Mis gibi herşey oto sistem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…