- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
-
- Konu Sahibi imagemaker
çöpe mi atılır ya .İnsanların boklu kağıtlarını mı çöpten temizleyeceğim.İnanılmaz iğrenç .Tesisatta...
Altı blokluk sitede oturuyorum 5 yıllık binalar.
5 yıl içinde B blok un ana gideri iki kere tıkandı; borusu vs değişti.
Tuvalete ıslak mendil atılıyor ondan, dediler. Diğer bloklarda atılmıyor da sadece bu blokta mı atılıyor? Tabii ki hayır; yapılırken hatalı yapılmış işte...
Tuvalet kağıdını da tuvalete atıyoruz; adı üstünde tuvalet kağıdı...
Annemlerin evinde de benzer bir sıkıntı yaşanmıştı; onlar çöpe atıyorlarmış; bizim evde siz çöpe atmıyor musunuz diye şaşırmıştı.
aynen bana da .Tuvalete atıyoruz diğer türlü çok kötü olur gibi geliyor..
ya ben asla kıç mıç yıkamam toplu yerlerde.O taslar yerde ,musluğa kimin dokunduğu belli değil .Iyyyyyy .Toplu yerlerde taharet mi alınır ya .Mide bulandırıcı ,Haksız mıyım .bidimbileleli wc ye atarız biz.bizimde geçenlerde aynı sey işyerinde oldu. tıkanıyor atmayın dediler ben atcam valla 50 kişi girip cıkıyo afedersiniz b.klu kağıtlarımımı görsünler diye. herkes sok oldu niye b.kluki yıkamıyomusun, kağıdı kurulamak için kullanmıomusun diye. bi utandım anlatamam ben once peceteyle temizleniyorum onlar mı yanlıs ben mi hala anlmadım :)
bidimbileleli wc ye atarız biz.bizimde geçenlerde aynı sey işyerinde oldu. tıkanıyor atmayın dediler ben atcam valla 50 kişi girip cıkıyo afedersiniz b.klu kağıtlarımımı görsünler diye. herkes sok oldu niye b.kluki yıkamıyomusun, kağıdı kurulamak için kullanmıomusun diye. bi utandım anlatamam ben once peceteyle temizleniyorum onlar mı yanlıs ben mi hala anlmadım :)
yahu yıka da toplu yerde mikrop bulaşır .O konuyu nasıl halledeceksiniz ?Önce yıkanır sonra kurulanır...Hem sağlık açısından kurulanması gerekiyor diye biliyorum. Önden arkaya doğru...Gene muhabbet b...ka sarmış
yahu yıka da toplu yerde mikrop bulaşır .O konuyu nasıl halledeceksiniz ?