Tuvalet kağıtlarını nereye atıyorsunuz?

Önce yıkanır sonra kurulanır...Hem sağlık açısından kurulanması gerekiyor diye biliyorum. Önden arkaya doğru...Gene muhabbet b...ka sarmış
ben çok fazla kağıt kullanırım.önce kağıtla temizlerim sonra yıkayıp kurularım.toplu yerlerde kağıdı katkat yapıp ıslatırım öyle kullanırım hiçbirinde kutuya atmam

iyide biraz açık olcak ama . . b*klu kağıt çöpe atılmazki zaten. .

o çöp kovası . temizce yıkandıktan sonra kurulandığın temiz selpaklar içindir. ve 2 günde bir boşaltılır. .. lekeli selpak çöpe atılmaz.

Tabiki çöpe atılır. 6-7 katlı tuvalet kağıtları nasıl erisin giderde. Şuan çok şaşırdım, klozete atmanın bu kadar normal gelmesine herkese. Zaten taharet musluğu var. Altı üstü tuvalet kağıdının dış yüzünü elinde tutup iç yüzüyle poponu kurulayacak, sonra dış yüzünden içe doğru katlayıp çöpe atıcaksın, çöpü atan da çöpün içindeki poşeti atıcak sonuçta pis birşey değil ki bu.

ya ben asla kıç mıç yıkamam toplu yerlerde.O taslar yerde ,musluğa kimin dokunduğu belli değil .Iyyyyyy .Toplu yerlerde taharet mi alınır ya .Mide bulandırıcı ,Haksız mıyım .
popon b*klu kalsa o daha iğrenç değilmi

iş yerin de herkes çöpe atıyor bide ağzı açık böööööö yani.
görüntü berbat..
ben wc de el silmek için de havlu kağıt kullandırıyorum ve el silmek için olanlar çöpe.
tuvelet kağıdı da direkt gidere..

popon b*klu kalsa o daha iğrenç değilmi
tuvalet kağıdı kullanıyorum zaten bu bir
İkincisi de herkesin boklu elini değdiği yere elleyip onu popoya entegre etmek çok daha pis.
Üçüncüsü eve geldiğinde mis gibi yıkanırsın zaten foşur foşur köpük köpük .

valla anlattığın gibi bi yere girsem benim tuvaletim geri kaçar hiç yapmam. .

bizde de sorun olmustu
5 daireyiz ve tıkanmıştı
adamlar tuvalet kağıtlarını tuvalete atmayın dediler..

ya ben asla kıç mıç yıkamam toplu yerlerde.O taslar yerde ,musluğa kimin dokunduğu belli değil .Iyyyyyy .Toplu yerlerde taharet mi alınır ya .Mide bulandırıcı ,Haksız mıyım .
tasları kullanma canım sende direk musluğu kullan

ıyyy o taslar iğrençtir hakkatenkimbilir kimler neler yapıyor öğğğ

bende büyük yerlerdeki klozet olayına kılım arkadaş ne işi var binlerce kişinin girdiği yerde klozetin

hadi bitane koy her tuvalete sağlık sorunu olan için

hepsi klozet

Tesisatla alakalı sıkıntıdır.
Ve de tuvalet kağıdının kalitesi de önemli tabii ki.
Sabah sabah midem kalktı istemsiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…