- 4 Şubat 2015
- 6.011
- 12.189
-
- Konu Sahibi imagemaker
ben çok fazla kağıt kullanırım.önce kağıtla temizlerim sonra yıkayıp kurularım.toplu yerlerde kağıdı katkat yapıp ıslatırım öyle kullanırım hiçbirinde kutuya atmamÖnce yıkanır sonra kurulanır...Hem sağlık açısından kurulanması gerekiyor diye biliyorum. Önden arkaya doğru...Gene muhabbet b...ka sarmış
ahahah :) ben once temizleniyorum yıkanıyp kuruluyorumÖnce yıkanır sonra kurulanır...Hem sağlık açısından kurulanması gerekiyor diye biliyorum. Önden arkaya doğru...Gene muhabbet b...ka sarmış
popon b*klu kalsa o daha iğrenç değilmiya ben asla kıç mıç yıkamam toplu yerlerde.O taslar yerde ,musluğa kimin dokunduğu belli değil .Iyyyyyy .Toplu yerlerde taharet mi alınır ya .Mide bulandırıcı ,Haksız mıyım .
tuvalet kağıdı kullanıyorum zaten bu birpopon b*klu kalsa o daha iğrenç değilmi
Ne alaka konuyla ?Çöpe atıyoruz biz.çünkü mıçmıyoruz parfümlü ve pembe cıkıyor bizimki..
valla anlattığın gibi bi yere girsem benim tuvaletim geri kaçar hiç yapmam. .tuvalet kağıdı kullanıyorum zaten bu bir
İkincisi de herkesin boklu elini değdiği yere elleyip onu popoya entegre etmek çok daha pis.
Üçüncüsü eve geldiğinde mis gibi yıkanırsın zaten foşur foşur köpük köpük .
ahahah :) ben once temizleniyorum yıkanıyp kuruluyorum
umumi yerlerde mikropları görebilen bir göze sahipseniz bilemiyorum haklı olabilirsiniz .valla anlattığın gibi bi yere girsem benim tuvaletim geri kaçar hiç yapmam. .
tasları kullanma canım sende direk musluğu kullanya ben asla kıç mıç yıkamam toplu yerlerde.O taslar yerde ,musluğa kimin dokunduğu belli değil .Iyyyyyy .Toplu yerlerde taharet mi alınır ya .Mide bulandırıcı ,Haksız mıyım .
valla anlattığın gibi bi yere girsem benim tuvaletim geri kaçar hiç yapmam. .