Tutuklama karari. Çıkmazdayım..

Ya sanki eksik anlattığınız yada sizin bilmediğiniz bazı şeyler var.
Kavgaya karıştı diye bu kadar ceza alması hatta denetimli serbestlikten veya sicilinin temiz olmasından kaynaklı para cezasına çevrilmesi olayından bile faydalandırılmaması biraz şüphe uyandırıcı.
Siz olayı eksik biliyorsunuz bence.
Tabi ki burada sizin durumunuz zor. Eşiniz suç işlemiş ve cezası kesinleşmiş. Yapacak bir şey yok yatacaksa yatacak. Ama hamile halinizle siz dışarıda daha zor durumdasınız.
En güzeli annenizin yanına gitmek olur.
Çok geçmiş olsun.

Sizi empatiye davet ediyorum....

bakın kolay bir durum değil ne kadar zor olduğunu da anlıyorum fakat burada adamın ne düşünmesini beklersiniz? eşim karnı burnunda napacak diye mi düşünsün yoksa ben içerde bu kadar manyakla napıcam o ortamda diye mi düşünsün? şu an konu sahibi kendini öne almış, adam da kendini öne alırsa daha mı iyi olur?

he yani konu sahibinin düşüncelerinde en ufak bencillik yok... bu karar çıkmış, gündem tutuklama kararında anında burda kendini mi düşünmeye başlamış

Bencillikle ne ilgisi var şimdi bunun? Eşini, bebeğini ve doğal olarak kendini düşünüyor. Sonuçta hepsini etkileyen bir olay yaşamış ve doğal olarak kaygı seviyesi çok yükselmiş. Hangimiz olsak bunları düşünürdük, biraz anlayış biraz nezaket kimseye bir şey kaybettirmez.

hayır olayıda mahkeme sürecinide dinlediğimde bana eksik anlattığı bişey varmış gibi gelmedi hiç. belki ben o şekilde anlatmış olabilirim

Dediğiniz şeyler doğru olabilir sizi anlıyorum ama kırıcı ondan dedim

İyi de kadın hamile. Adam kendisi içerinin nasıl zorlu olacağını düşünseydi baştan o kavgaya karışmazdı.

tamam o zaman ne hali varsa görsün diyelim ve konuyu kapatalım madem. bakın konu sahibi kk forum ailesinden biri ve şu an onun eşi içerde ne hali varsa görsün girmeseymiş kavgaya demek de olmaz... konu sahibinin eşidir, eniştemizdir... empatiyi biraz da diğer taraftan görmek gerekmez mi?

Kamu davasi olmus çünkü basit yaralama degil. Eşinin bu işte bilmedigin bi rolü var ya da daha önce hükmün ertelemesi olmuş olan bi vukuati var senden sakladigi.
Polisle sözlü dalaşa girdiğinde de komu davası açılıyor.. Bu polis olduğu için miydi acaba?

Tabi ki eşini düşünecek.
Suç işlemiş. Suç işleyen cezasını çekecek. Bunca insan nasıl yaşıyorsa içeride kendisi de öyle yaşayacak.
Karnı burnunda karısını ortada bıraktığı için ben ne yaptım, eşim ne yapar diye düşünecek.
Bu konuda önde olan karnındaki bebekle ortada kalan konu sahibidir.

Dediğiniz şeyler doğru olabilir sizi anlıyorum ama kırıcı ondan dedim

üzgünüm ama ben de empati yaptım ve düşündüm ki ben burda nasıl yaparım diye düşünürken eşim kv ile napıcam tam alışverişe de gidecektik derse benim onurum kırılır.. kv ile yaşamak zor, bir takım yükler üzerine kalıcak zor ama annelik de güç demek değil midir? gerektiğinde evladına hem ana hem baba olmak değil midir? çocukları olsaydı nolacaktı? karanlıktan korkan çocuklara kim kol kanat gerecek kim okula getirip götürecekti? tüh ya içeri girmeseydi şimdi o bırakırdı okula demek kadar ters bir düşünce yok

Siz de haklısınız ne diyim

eşinden çok kv ile evdeki sıkıntılı süreç ve alışveriş tarzı şeyler ön plana çıkmış... pragmatik

Tabiki kendini ve yavrusunu düsünücek. Baska ne yapicakti? Kocasida adam akilli davranaydi ailesini bu duruma düsürmeseydi. Asil size yuhhh

bulunduğumuz şehirdeki cezaevi berbat durumda babamda polis biliyorum. Biz zaten eşimle bunları konuştuk. onun nasıl bi yol izlemesi gerektiğini kendini nasıl koruması gerektiğini. Nerde teslim olmalı, ceza nasıl değişir hepsini konuştuk. oda burda teslim olmaktan yana değil. bi arkadaşımın babasının olduğu şehirde teslim olucak sanırım. tabiki aklım onda. Ve onunla bunları konuştum. Bu durumda ona ben napıcam demek bencillik olurdu. sen napıcan diye konuştuk hep. ben napıcağımı bilmiyorum bunuda sizlere danışıyorum bence bu bencillik değil

cidden allah yardımcın olsun ama bak öncelikle psikolojini sağlam tut. alışveriş olsa da olur olmasa da... kv ile ailenin parçalrısınız birbirinize tutunun. asıl derdiniz bu olsun. o zaman yıkılmazsınız

İyi de adam kavgaya karışırken ben nişanlıyım yakında evleneceğim bu aptallar ne yaparsa yapsın diyip nişanlısını mı düşünmüş. Anne adayı tabiki de öncelikle kendini ve bebeğini düşünecek bu stresli ortamda ben bebeğimle ne yapıcam diyor haklı olarak. Çok acımasız eleştirmişsiniz.
Konu sahibi kavga gürültü mutlaka annenizin yanına gidin yoksa çok daha kötü olursunuz.

Yirtdisinda mi yasiyorsun konu sahibi?

ilk davaya gittiler diğer davalar büyük ihtimal iyi hali görmek için yapıldı ancak malesef yanlı yönlendirilme yanlış karar verme sonucu diğer davalarda yoktular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…