Tutuklama karari. Çıkmazdayım..

Cem gidip ben yaptım dese cezada indirim bilmem ne olmuyor mu? Demekki "ne baktın lan" diye kavga çıkarabilecek tiplerle arkadaşlık yapılmazmış

İçerdeki de eger "adamsa" o da disarda onlar napacak diye düşünüyodur, tam dogum uzeriydi der, tam yoluna giriyordu der sıkılır da sikilir. Burda serserilikten oturu fircayi hakediyo adam ama önce sen kafana takma biz iyiyiz bize bişey olmaz sen merak etme diyip adamın icerden çıkmasını beklemek lazim. Çıktıktan sonra ver veriştir, anasina da söv ama su anda o adamin psikolojisi çökmüştür vardir bir çözümü ya sen bizi düşünme filan diyip karşısında aglayip sizlayip adamı daha da tıklamak bence en dogrusu olacaktir

Cemle takılmaz eşim. Cemin abisiyle samimiyeti. Cemlerin ailesi biraz aile bağları gevşemiş bi aile ve Cemde aileden uzaklaşır durumda. abisine kredi borcu takmışlığı var habersiz. Abisi haciz kağıdı gelince öğrendi borcu ödedi. o gün ceminde geliceği tutmuş yani. bi toplanalım demişler ceminde tanıdıkları var abisi var diyip gelmiş. Ceme arkadaş değil yani eşim. Ve evet eşim belki kaçmalıydı belki sıyrılabilirdi ama suçun büyüğü cemde. dayılan kavga çıkar sonra köşe bucak kaç.
ben yoktum o gün mahkemede ama demiş yani iki farklı kişi iki farklı zamanda hakim böyle dedi diyosa yalan değildir diyorum. biraz labali geçmiş mahkeme

o yüzden ben napıcam demedim ona hiç. destek oldum. ama napıcağımıda ilmediğimden buraya yazdım. o gittikten sonra ağlamaya başladım ve buraya yazdım. ben onun bizim için üzüldüğünün farkındayım. çok koyuyo be diyip duruyo karnımı severken. o yüzden üzmemeye çalışıyorum

Haklısın oyleyse. Once teslim olsun, önce birkaç defa görüşe gidin ondan sonra diğer sorunlara Kafa yorun. Simdi eşinize destek olmaniz lazim. Artık siz annesiniz, iste anneligin gucu ve kutsalligi burda devreye giriyor. Güçlü olun, müsterih olun eşinize destek olun ki gözü sadece cezaevindeyken değil ölene kadar arkada kalmasin.

Allah yardımcınız olsun

Cem gidip ben yaptım dese cezada indirim bilmem ne olmuyor mu? Demekki "ne baktın lan" diye kavga çıkarabilecek tiplerle arkadaşlık yapılmazmış
eşimin arkadaşının erkeklik taslamaya meraklı olan kardeşi cem. yaıda yakın benim eşime yalnız kalmasın gelsin dediler 1 akşam beraber takıldılar cemle

çok teşekkür ederim desteğiniz için

Adam korkudan sizinle buluşmayı reddettiğinde falan hiç mi gözünüz korkmadı? Ben neden bu adamla evleniyorum demediniz mi? Azıcık erteleseydiniz bari. Annesiyle aynı evde yaşamayı da kabul etmişsiniz. B.kunda boncuk mu var bu adamların ya?
Her şeyi geçiyorum, hangi hakim "siz artık gelmeyin" der? Peşine niye düşmüyorsunuz olayın?
Annemin evinde kalacağım bile diyemiyorsunuz insanlara.
Silkelenip kendinize gelmeniz için böyle konuşuyorum. Hayatınızın kontrolünü elinize alın yoksa başkalarının size reva gördükleriyle yetinirsiniz ancak.
Güçlü olun, hakkınızı kimseye yedirmeyin.

Tabiki kendini ve yavrusunu düsünücek. Baska ne yapicakti? Kocasida adam akilli davranaydi ailesini bu duruma düsürmeseydi. Asil size yuhhh

Allah korusun ama eşiniz trafik kazasında birinin ölümüne sebep olursa (ama dkkatsiz kullanmak, ama alkollü) veya is kazasıyla sebep olursa gene böyle bakmalıyız. Dikkat etseymiş de ailesini bu duruma düşürmeseymis mı diyelim? Adam daha teslim olmadı, durun bir gitsin bir iki defa ziyarete gidilsin de ondan sonra baslayalim kendimizi düşünmeye...

Cem denilen şahsın cebinde miymiş bıçak. Yoksa oradan mı bulmuş?

Bir de acaba mahkemenin birine cem gidip suçu eşinin üstüne atmış olabilir mi?

e-devlete girin. Uyap vatandaş portalı var. Oradan dosya sorgulamayı seçin. O bölümde dosyayı tümüyle bulabilirsiniz. Nasıl karar verilmiş, suçlama neymiş. Herşeyi görürsünüz.

Ya burdan bile belli oluyor cem ve ailesi maganda ailesi olduğu. Seni bile yaninda gezdirmiyordu ya hani! Şimdide hiç arkadaş değillermiş. Hm.

Mahkeme laubali geçemez. Türkiyede adalet işlemiyor fakat makamlara karşi saygi var. Hiç bir hakim davali kişiye "gelmeyin" demez. Ve eğer sizde davaliysaniz sizede kağit muhakkak gelmiştir fakat büyük ihtimal ile eşin saklamiştir.

Yani dava var, hayatin kararabilir ve avukat bile tutulmuyor. Sorumsuzluğun bu kadari.

Yillar sonra benim şimdiki gördüklerim sende görürsün ancak çok yipranmiş olursun. Kaç annene ve kurtul. O minik bebek huzursuz ev hak etmiyor. Tekrar bir yalnis yapma. Annenlere git ve iyicene herşeyi düşün, tart.

eşinden çok kv ile evdeki sıkıntılı süreç ve alışveriş tarzı şeyler ön plana çıkmış... pragmatik
anlatamıyorum düzenleme yapıp konuma ekleyeceğim ama ben eşimle ilgili olan kısmı onunla konuştum. ona destek oldum. yanında üzüldüğümü bile belli etmemeye çalıtım yeri geldi şakaya vrdum. onuda güldürdüm çünkü dertliydi. üzülüyodu. beni ve karnımdakini düşünüyodu. ona gidipte ben napıcam diyemezdim. çözüm yolu aramaya çıktılar ve birazda kendimi düünmek ve fikir almak zorundayım çünkü napıcağımı bilmiyorumbebek gelirken bodoslama yaşayamam. karar verip plan çizmem lazım.
anlaşamıyoruz bana bunu yaptılar kv kp şöyle insan böye insan demedim ki ben. sadece anlaşamıyoruz dedim. hamileliğimin son 3 ayına giriyorum ve en stresli dönemlerinden biriymiş. vücudun kendini doğuma hazırlıyo çok kolay bi dönemde değilmiş. ben bu stresli dönemi bebeğim için en az strese girerek nasıl atlatırım. nasıl yaparsam onun için daha iyi olur bunları düşünüyorum. eşim yok alıverişi halledebilcek miyim. çok stres yaşamamalıyım kvler illaki sorun eder annemlerde kalırsam bunu hangidille söylersem daha iyi olur daha az sorun çıkar ve daha az stres yaşarım. bunları düşünmek zorundayım. kendim için değil bebeğim için düşünmek zorundayım nolur anlayış. nasıl yetişir nasıl konuşulur size danışıyorum işte

cidden allah yardımcın olsun ama bak öncelikle psikolojini sağlam tut. alışveriş olsa da olur olmasa da... kv ile ailenin parçalrısınız birbirinize tutunun. asıl derdiniz bu olsun. o zaman yıkılmazsınız
evet bu ailenin parçalarıyız ancak ben son 3 ayda burda kalırsam sorun çıkıcağıma eminim. haöileyken baka bi insan oluyoruz hormonlarımızı engelleyemiyoruz bide eşimin durumu beni dahada strese sokucak olmadık şeylere alınabilirim. zaten geçmişten gelen problemlerimiz var. annemlerde daha mutlu olcağımı düşünüyorum bu süreçte

genelde evde ben oluyorum. bu eve gelse ben görürdüm ikametimiz köyde. cemin abisi bak kağıt geldi bana sanada geldi mi diye ilk aradığında ikametin olduğu yere beraber gidip baktık orayada gelmemişti

cafe dağılınca kavga sırasında cafeden bulmu. aramamış yani bıçak bulayım diye. sanmıyorum cemin suçu attığını ok erkeklik tasladı sonra havası söndü ama suçu atmamıtır diye düşünüyorum çünkü cemin abisiyle aynı cezayı almış eşim

Kaza baska birsey kasitli birinik agizini burnunu dagitmak baska birsey bana göre.

genelde evde ben oluyorum. bu eve gelse ben görürdüm ikametimiz köyde. cemin abisi bak kağıt geldi bana sanada geldi mi diye ilk aradığında ikametin olduğu yere beraber gidip baktık orayada gelmemişti

O zaman mahkemeye gidip araştirmaliydiniz. Ayrica nasil oluyor da babaniz polis ve ona rağmen damadini nezarete aliyorlar?

Bir diyorsunuz biz herşeyi konuştuk, eşim başka şehirde teslim olacak diye söylüyorsunuz. Yani bunu düşünebiliyorsunuz fakat avukat tutmayi düşünemiyormusunuz? Bu konuda terslikler var bence.

cidden allah yardımcın olsun ama bak öncelikle psikolojini sağlam tut. alışveriş olsa da olur olmasa da... kv ile ailenin parçalrısınız birbirinize tutunun. asıl derdiniz bu olsun. o zaman yıkılmazsınız
Once kendinizi dusunuyosunuz diye kadincagiza YUH diyosunuz.. Sonra "oncelikle psikolojini saglam tut" diyosunuz. Anlamadim ben sizi.. Cevir kazi yanmasin gibi olmus. Neyse

Allah yardimcin olsun Minikanneyimmm gercekten uzuldum. Umarim karsi tarafin yuzunde iz kalmaz, sizin de esiniz icerde yatmak zorunda kalmaz.. Dua edicem size bebeginize ve esinize

Epeydir girilmiyodu ama uyap vatandas portali acilmis gene eşinin edevlet sifresiyle gir bi bak.

başta evet yuh dedi ama eşimle konutuğumu söyledikten sonra öyeyse haklısınız dedi özeldende destek oldu sağolsun. başta o tepkiyi okuyunca bende çok üzüldüm hatta ağlıyodum yazarken ağlamam bi nebze şiddetlendi ama beni dinleyince hak verdi ve çok anlayışlı birisiymiş kızmayın ona.
teşekkür ederim bol bol dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…