- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.074
-
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
Bunları mahkemede anlatın bence yanlış yonledirildiginizi bu yüzden davalara katılmadığınızi filan . Ama hepsinden önce durumunuz varsa avukat tutun.Karsi taraf sikayetci olmadi. Kamuya dondu olay. Basta evet iz kalmisti ama sanirim estetik oldu. Ceza kamu davasina dondugu icin sikinti. Evet gitmesi gerekirdi ama bizim elimize hic bi zaman dava kagidi gelmedi. Hep cemin abisinden duyduk. Onada hakimler gelmeyin para cezasi olur en fazla dedigi icin pek onemsememis. O hakimleri niye dinliyosun ki sen. Off off
Evet o yuzden cok onemsememistik sicili temiz diye ama karar boyle cikmis simdi gittiler avukataBence bir avukatla görüşün canım
daha önce suçu yoksa bu gibi durumlarda eşine hagb yada denetimli serbestlik çıkardı zaten çünkü kavgaya da karışsa suçu işleyen eşiniz değil
Avukatlari var bitane ama karar onaylandigi icin itiraz etsede o icerdeyken avukat ugrascakBunları mahkemede anlatın bence yanlış yonledirildiginizi bu yüzden davalara katılmadığınızi filan . Ama hepsinden önce durumunuz varsa avukat tutun.
Evet bu yuzden yazdim buraya. Cok karamsarim banada bebegimede zarari var. Esim detayli bilgi almak icin cikti arkadasiyla. Ben kendimle bas basa kalinca kafayi yedim sanirim. Buraya yazmak dertlesmek fikir ve deatek almak iyi geliyo. Sakinlesmemi sagliyoGeçmiş olaun. Öncelikle bebeğiniz ve kendi sağlığınız için sakinleşin lütfen. Ev, kv, alışveriş vs gibi konuları sonra düşünürsünüz. Şuan öncelikle iyi bir avukatla detaylıca konuşun davanızı, düzgünce bilgi edinin, takibini sağlayın. Sonra duruma göre bir yol çizilir elbet. Kaygı durumunuzu yükseltip kendinizi ve bebeği strese sokmayın.
Allah yardımcınız olsun. Kendinizi çok hırpalamayın hamilesiniz bebeğinizi düşünün .Avukatlari var bitane ama karar onaylandigi icin itiraz etsede o icerdeyken avukat ugrascak
Siz şaka mısınız? Karşınızda hamile bir kadın var. Tabiki kendisini düşünecek.sen mi napçan? alışveriş yükü mü, kv mi? adam içerde tecavüzcülerle, uyuşturucu satıcılarıyla, katillerle, hırsızlılarla ve bezevenglerle beraber yatacak... akreplerin içine atılmış uysal bir canlıyı naparlar diye düşüneceğine kendi kıçını mı düşünüyosun bacım yapma nolur yaa! yuh be yuh yuh yuh!!!
selda bağcanın YUH YUH şarkısını armağan ediyorum... afiyetle dinleyiniz
Bi kac arkadas cikmislardi. Takildigi arkadaslari bellidir ogun yanindakilerden birinin kardeside ordaymis o cikardi kavgayi. Ne olur ne olmaz diye cikmadik bi sure ama rahat biraktilar esimi sonra. Neden boyle konusuyosunuz ki. Yapmayin lutfenBacım sen nasıl biriyle evlendin? Mahallenin ipsiz sapsız gençleriyle takılan biri, delikanlı hesapta... Seni çıkarken yanında dolaştırmıyor sana bir şey yaparlar diye, sense hiç korkmayıp evleniyorsun bu adamla. Cesarete bak. İşi yok, kaynana evine evlenmişsin, orada mutlu değilsin bir de işsiz ve mahkemelik adamdan hamilesin. Adam hapse girecek, 16 ay sonra çıkacak ama artık eski eşin olmayacak o. Muhtemelen suç dünyasının bir üyesi olacak! Bu hapis işleri hiç bitmeyecek, benden söylemesi!!!
Tabi ki kendinide düşünecek. Bak eşi şuan bile iş bulmakta zorlanıyormuş. Hadi çıktı içerden sabıkalı adam kolay mı bi yere girip çalışması. Ne kadar bencilce düşünceler yazmışsınız.
Cok tesekkur ederim. Esimin boyle bi durumu varken ben burda huzursuzluk cikaran olmak istemiyorum sanirim. Ama bakmicam dediginiz gibi. Orda daha rahatimAllah yardımcınız olsun. Kendinizi çok hırpalamayın hamilesiniz bebeğinizi düşünün .
Gerekirse annenizin yaninda gecirirsiniz bu donemi kimsenim lafina sozune bakmayin .
Iceri girmesini ben engelleyemem. Bi cozum aramaya ciktilar zaten. Bilgimde yok. Ben bundan sonra ne yapariz cocukta geliyoyu dusunuyorum aslindahe yani konu sahibinin düşüncelerinde en ufak bencillik yok... bu karar çıkmış, gündem tutuklama kararında anında burda kendini mi düşünmeye başlamış
Siz şaka mısınız? Karşınızda hamile bir kadın var. Tabiki kendisini düşünecek.
Asıl size YUH!
Sizi empatiye davet ediyorum....sen mi napçan? alışveriş yükü mü, kv mi? adam içerde tecavüzcülerle, uyuşturucu satıcılarıyla, katillerle, hırsızlılarla ve bezevenglerle beraber yatacak... akreplerin içine atılmış uysal bir canlıyı naparlar diye düşüneceğine kendi kıçını mı düşünüyosun bacım yapma nolur yaa! yuh be yuh yuh yuh!!!
selda bağcanın YUH YUH şarkısını armağan ediyorum... afiyetle dinleyiniz
Lohusalikta en önemli şey huzurlu olmaktır.Cok tesekkur ederim. Esimin boyle bi durumu varken ben burda huzursuzluk cikaran olmak istemiyorum sanirim. Ama bakmicam dediginiz gibi. Orda daha rahatim
Karsi taraf sikayetci olmadi. Kamuya dondu olay. Basta evet iz kalmisti ama sanirim estetik oldu. Ceza kamu davasina dondugu icin sikinti. Evet gitmesi gerekirdi ama bizim elimize hic bi zaman dava kagidi gelmedi. Hep cemin abisinden duyduk. Onada hakimler gelmeyin para cezasi olur en fazla dedigi icin pek onemsememis. O hakimleri niye dinliyosun ki sen. Off off
Zaten o evdeyken onun ne yapicagini. Daha az tehlikeli nerde yatmasi gerektigini bu karar degistirilebilir mi bunlari konustuk. Disari avukata cozum aramaya gitti. Ben kendimin ne yapicagini bu durumda onla konusursam bencillik yapmis oluyorum. Burda sizlerle konusuyorum o yuzdenherkes kendini düşünsün diyosunuz anlıyorum. daha tutuklama kararı çıkmış hemen ben napıcama dönmüş olay. rahmetlinin toprağı kurusaydı biraz bari
İyi de kadın hamile. Adam kendisi içerinin nasıl zorlu olacağını düşünseydi baştan o kavgaya karışmazdı.herkes kendini düşünsün diyosunuz anlıyorum. daha tutuklama kararı çıkmış hemen ben napıcama dönmüş olay. rahmetlinin toprağı kurusaydı biraz bari
çok teşekkür ederim çok sağolun. bencede en doğrusu annemlere gitmekLohusalikta en önemli şey huzurlu olmaktır.
Kemdi sağlığınız ve bebeğin sütünün devamı için nerde mutluysanız orda kalın .
Allah bir kapı açar inşallah dua edin bol bol .