- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
-
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
hayır türkiyeYirtdisinda mi yasiyorsun konu sahibi?
basit bi yaralama değil. eşim yaralayanda değil. yaralamaya müşteki olarak çıkmış cezası.
eşimde içerde bana ne olur diye konuşmadı hiç. eli hep karnındaydı nasıl çözeriz diye konuşurken. ben onunla ilgili olan kısmı zaten konuştum. ben engelleyemem ki içeri girmesini. ben napıcam kaldım böyle işte kötü durumdayım eşimle ilgili özemediğim bi konu olsa anlatayım ama herşey belli işte onunla konuşuyorum bende. kendimle ilgili olanıda onla konuşup onu daha fazla üzemem ki o yüzden buraya yazdım sağolun desteğiniz içinTabi ki eşini düşünecek.
Suç işlemiş. Suç işleyen cezasını çekecek. Bunca insan nasıl yaşıyorsa içeride kendisi de öyle yaşayacak.
Karnı burnunda karısını ortada bıraktığı için ben ne yaptım, eşim ne yapar diye düşünecek.
Bu konuda önde olan karnındaki bebekle ortada kalan konu sahibidir.
Peki esinizin kogusu tecavüzcüler den , katiller den ayri olmucak mi? Bence herkesi bi kafese tikamazlar. Suclarinin agirligina göre ayirirlar.hayır türkiye
e devlette falan sicilinde bişey yok. İşte bitek bu olucak sicilinde. hatta işlenmiştir bile siciline. Eşim kadar detaylı anlatamıyo olabilirim. Çıkan kavgaya evet karıştı. ama 40 kişiye 5 kişi olmu kavga. 5 kişilik taraf bizimkiler. içlerinden biri karı tarafın yüzünü bıçaklamasına rağmen karşı taraf şikayetçi olmadı. kamu davasına dönüştüğü için çıkmış olabilir bu sonuç diyo herkes. bi kaç güne babamada detaylı anlatıcaz o polis ve anlar eğer eksik anlatımı varsaİşte sizin bildiklerinizle bu cezayı alması çok şüpheli gözüküyor. Muhtemelen sizden gizlenmiş olabilir diye düşünüyorum.
teekkür ederim. malesef koğuşlar çok dolu. yerde yatanlar bile varmış leş bi ortam ayrı olur mu koğuşları bilmiyorumPeki esinizin kogusu tecavüzcüler den , katiller den ayri olmucak mi? Bence herkesi bi kafese tikamazlar. Suclarinin agirligina göre ayirirlar.
Bu dönemi artik mecbur atlaticaksiniz ve buda gecicek .... ileride vay be neler gecirmisiz neler atlatmisiz diceksiniz. Size sabir diliyorum :)
eşim destek. ama burdada kalırsın arada dedi. ben kv ve kp çıkarıcağı tartışmadan korkuyorum açıkçasıAllah yardımcınız olsun... bence kendi ailenizin yanına gidin eşiniz dönünceye kadar. Kavga kıyamet çıkar demişsiniz ama çıkacaksa bunun için çoksun kavga, orada kalmaya devam ederseniz sürekli kavga çıkar, yeni doğmuş bebeğin sakin bir ortama ihtiyacı var oysa. Bence eşiniz size anlayış göstermeli, sonuçta siz ona bu kadar destek olurken o da eşinin ve çocuğunun huzuru için elinden geleni yapmalı. Yok, anlayış göstermiyorsa da sizi ve desteğinizi hak etmiyor demektir. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
teekkür ederim. malesef koğuşlar çok dolu. yerde yatanlar bile varmış leş bi ortam ayrı olur mu koğuşları bilmiyorum
sadece ilk davaya gidildi. karşı tarafata diğer davalara gitmemiş sanırım. ifadelerinde şikayetçi değiliz demişlerdi. (müşterek olucak kusura bakmayın)Güzelim hukuksal kavramlari bile bilmiosun daha. Müşteki tanımına bi bak öncelikle. Sonra, "basit tibbi müdahale ile giderilebilir" OLMAYAN yaralama oldugu icin adli tıp raporunda o yuzden kamu davasina dönmüş. Toplu yapilan bir eylem degil ama yapan belli Cem. Her ne kadar btm ile giderilebilecek olmayip kamu davasi acilmis olsa bile hakim son durusmada adamlara senin eşinden sikayetci olup olmadigini vicdanen gene sormustur. Adamlar bunu affetti delikanliymissin dediler yolladilar diosun. Eşimin daha önce sicili temiz diosun. Suçu işleyen eşim degil diosun. Bunlardan en az bir tanesinde yüzde yüz yalan var.
Polisle sözlü dalaşa girdiğinde de komu davası açılıyor.. Bu polis olduğu için miydi acaba?
çok teşekkür ederim. böyle sözlere ihtiyacım var gerçekten. bebeğim için bişeyleri yapmak başarmak zorundayım. hatta belki diğer arkadaşların dediği gibi bencil olmalıyı ama napıyım. ben zaten eşimide düünüyorum. ona üzülüyorum. tek başıma beklicek olsam yine neyse bebek var karnımda kendimi düşünmeliyimEsiniz tabiki iyi olsun ama siz en dogru yoldasiniz ilk evladinizi düsünmelisiniz. Baskasinin cezasini sizde disarida cekemezsiniz. Cidden güclü annesiniz siz ... eminim sag saglim atlaticaksiniz. Güclü olmaya devam güzel anne
çok teşekkür ederim. böyle sözlere ihtiyacım var gerçekten. bebeğim için bişeyleri yapmak başarmak zorundayım. hatta belki diğer arkadaşların dediği gibi bencil olmalıyı ama napıyım. ben zaten eşimide düünüyorum. ona üzülüyorum. tek başıma beklicek olsam yine neyse bebek var karnımda kendimi düşünmeliyim
çok teşekkür ederim. böyle sözlere ihtiyacım var gerçekten. bebeğim için bişeyleri yapmak başarmak zorundayım. hatta belki diğer arkadaşların dediği gibi bencil olmalıyı ama napıyım. ben zaten eşimide düünüyorum. ona üzülüyorum. tek başıma beklicek olsam yine neyse bebek var karnımda kendimi düşünmeliyim
o yüzden gidip eime ben napıcam. bebek alıverişi kaldı tek başıma kalıcam kv işini napıcam demedim. sadece annemlerde kalma fikrimden bahsettim o kadar. huzursuz olmasın diye onuda annenler çalışıyo ben evde tek kalıcam hamileliğin son 3 ayı streli üzücü bi durum psikolojik olarak kaldıramayabilirim sanırım, annem çalışmıyo onla vakit geçiririm diyerek söyledim.üzgünüm ama ben de empati yaptım ve düşündüm ki ben burda nasıl yaparım diye düşünürken eşim kv ile napıcam tam alışverişe de gidecektik derse benim onurum kırılır.. kv ile yaşamak zor, bir takım yükler üzerine kalıcak zor ama annelik de güç demek değil midir? gerektiğinde evladına hem ana hem baba olmak değil midir? çocukları olsaydı nolacaktı? karanlıktan korkan çocuklara kim kol kanat gerecek kim okula getirip götürecekti? tüh ya içeri girmeseydi şimdi o bırakırdı okula demek kadar ters bir düşünce yok
sadece ilk davaya gidildi. karşı tarafata diğer davalara gitmemiş sanırım. ifadelerinde şikayetçi değiliz demişlerdi. (müşterek olucak kusura bakmayın)
kavgaya karıştı. ama yaralaması yok. adam yaralamaya müşterek olarak çıktı kararArkadasın yaralama olayında eşinin suçu yoksa suçsuzluğunu ispat etsin cezayı illa ki kabul etmek zorunda değilsiniz ki . Benim suçum yok ben sadece olay yerinde bulundum desin.
Kv ile anlaşamıyorsan annende kal kavga dövüş olacaksa da olur artık sen hamilesin Kv de kal
teşekkür ederimAynen öyleeee .... ve bencede annenizde kalin. Size cok daha iyi gelicek. Hersey yetmezmis gibi bide kv kp bi dert cikarmazlar sanirim mahcup olmalari lazim aslinda. Bu sürec zor bir sürec. Ama skintiyi minimum tutmak icin bence annenizde kalin.
Yaralama olay ciktiktan sonra olmus. Ve sakinlestirmeyede calismis. Ne baktin muhabbeti sirasinda lan oglum otur yerine demis ceme ama cem erkeklik taslicak ya. Ilk yumrugu karsi taraf atmis ve bi anda ortalik karismis.
Ve gercekten cok belalilar. Beni yaninda gezdirmiyodu esim. Bak cemi ariyolar seninle tehtid ederler beni diyodu bulusmuyoduk.
Kavgadan sonra bulamasinlar onu diye aylarca evden cikmadi ama. Cok sinirliyiz ceme. Cemin abisi, sevgilisi ben ve esim. Cok kizginiz ona.
başta avukatsız çıkmışlar davaya sonra bi avukatla görüşmüşler oda para cezası çıkar sadece dediği için çokta önemsemediler açıkçasıKesin bi sey var bu işte, dava dosyasini incelemeli bi hukukcu bir an önce. Diger duruşmalarda ne karar alindi. Sikayetci degillerse niye bu kadar uzadi. Eşin neden ceza aldi almamasi gerekir anlattiklarina göre. Soru işareti dolu. Yerinde olsam cok agir degilse durumun savcıyla gider konusurdum. Boyle bir olayda avukatsiz olmak talihsiz olmuş. Para yoksa barodan talep edebilirdiniz.