Evet cok cok zor..icimde bulundugum durmun simariklik,nankorluk,sadakatsizlikten baska baska bisey oldugunu ancak zeki bir kadin anlayabilir..tesekkurler destekleriniz icin..Her insan hata yapabilir .. isin cok zor esinde askere gidecekmis ztn.. o ayri kaldiginiz donemlerde otur ve detaylica dusun .. bosanma yada devam kararini al .. adam senin baskasina asik oldugunu bile bile evlenmis .. gurur denen birsey yok belliki esinde .. sizin evliliginiz bosanmaya daha uygun ..
Adam karısını aldatır sonra karısına itiraf eder,DÜRÜST davrandı denir.Kadın kocasını aldatır ya da elin adamı için acı çeker,kocasına anlatır sonra kocasına anlatır.DÜRÜST davrandı denir.Yaparken dürüstlük yok,ama yenilen haltı anlatmanın adı dürüstlük oluyor.Ben nesnel öznel soyut somut pek anlamam.Başkasına aşık,ama başkasıyla evleniyor.Evlendiği adam,karısnın başkasına aşık olduğunu biliyor.Ya ikinizin de tedavi görmesi lazım,ya evliliğin insanlığın dürüstlüğün hayatın ne olduğunu bilmiyorsunuz ya da Allah aşkıan boşanın.aldatmak denen şey gayet nesnel bir kavram..ben ne yaşadıysam dürüstçe konuştum..içinde bulunduğum durumu eşim biliyor..evet bunu açıkça konuşacak gücümüz yok ama..o da ben de biliyoruz bnm bu evliliğe bakış açımı..bşraz dayatmayla evlendiğimi..
başkasına aşık olduğum halde sevgilimi aldatmadım..ve vefamdan dolayı aşık olduğum adamdan vazgeçip 5 yıllık sevgilimle evlendim.
diyosun ki akli melekelerim kıvırıp duruyor ben gibi olan var mı ..cevap veriyorum bence yoktur.Daha önce dertleşmiştik kızlar..benim çalkantılı bir ilişkim vardı..başkasına aşık olduğum halde sevgilimi aldatmadım..ve vefamdan dolayı aşık olduğum adamdan vazgeçip 5 yıllık sevgilimle evlendim..tabi eşimi sevmiyorum nefret ediyorum diyemem ama..duygularım sürekli değişiyor..bazen eşimle iyi ki evlendim çok mutluyum diyorum..bazen ondan nefret edip evlendiğim için pişmanlıktan kıvranıyorum..sürekli iniş çıkıştayım..sosyal hayatım, iş hayatım maddiyatım herşeyim iyi, başarılı ve gerçekten güzel bir kadınım..24 yaşında evlenerek hata yaptığımı anladım..henüz hayattan ne beklediğimi bilmeden, aşık olmadan, hazır olmadan evlendim..eşimle geziyoruz, eyleniyoruz, gülüyoruz ama eksik bişeyler var..ben hala aşk acısı çekiyorum..1,5 yıldır unutamadığım bi aşk..onu özlüyorum..onunla yaşayamadıklarımdan dolayı eşimi suçluyorum..napacam bilmiyorum..bir yanım boşanıp kaçmak istiyor..bbir yanım belki toplum baskısı yada eşimle olan arkdaşlığımızdan dolayı evliliğimi sürdürmek istiyorum..ssizce napmalıyım..benle aynı şeyleri yaşayanlar var mı..yyardım edin..
Benim evlilik problemimi kendine bu kadar dert edecek kadar sorunlu bi insansan..ve Allah aşkına boşanın diyorsan bence senin de tedavi görmen lazım..sanırım opsesyon geliştirdin..benm için bukadar üzülmene gerek yok tatlım..hem en bastan okuduysan benimle aynı şeyleri yasayan birilerinden yardım istedim..görüşlerini ilettin artık susabilirsin diye düşünüyorum...Adam karısını aldatır sonra karısına itiraf eder,DÜRÜST davrandı denir.Kadın kocasını aldatır ya da elin adamı için acı çeker,kocasına anlatır sonra kocasına anlatır.DÜRÜST davrandı denir.Yaparken dürüstlük yok,ama yenilen haltı anlatmanın adı dürüstlük oluyor.Ben nesnel öznel soyut somut pek anlamam.Başkasına aşık,ama başkasıyla evleniyor.Evlendiği adam,karısnın başkasına aşık olduğunu biliyor.Ya ikinizin de tedavi görmesi lazım,ya evliliğin insanlığın dürüstlüğün hayatın ne olduğunu bilmiyorsunuz ya da Allah aşkıan boşanın.
Kimseye yazık falan değil..bu evlilik bir hataysa da ortak hata yaptık..o da ben de her şeyi bilerek evlendik..madem..niye falan filan demenizin bana bir katkısı yok..zaten bunu yaşamayan biri anlayamaz..Madem emin değildiniz niye evlendiniz ki .Eşinizi aklında biri olsa hoşunuza gider mi. Hayır yani adaın ufak tefek hareketleri oluyorsa onları bahane edip uzaklaşmak aşkını özlemek nedir?kaldı ki aşık olduğun insan da herhalde seni çoktan unutmuş zaten yoksa mücadele ederdi senin için. Evini yuvanı kurmuşsun, değer veren biriyle evlisin daha ne. Sevmiyorsun eşini belli birşey. Yazık eşinize.
Yaptığım seçimde sevmediğim bir adamla evlendim diye bir durum yok..emin olmadan evlendim diye bir durum var..yaptığın kendine de eşine de iyilik değil kaldı ki evlenmişsin artık yapcak bişey yok yuvanı kurtarmaya .. bir seçim yapmışsın duygunu değil mantığını seçmişsin o zaman neden duylarım istediğim gibi olmuyor diye düşünmeyeceksin çnkü yapıtğın seçimde zaten duygusal mutluluk 1. öncelik değildi
Acımaya ne kadar müsait herkes...aşk gibi bir duyguyla elinden gelen fedakarlığı yaptı..bbunun nesi acınacak bir durum anlamıyorum..keşke ben de aşkıma sahip çıksaydım..Burada alkışlamamız gerekiyordu sanırım?
Eşine acıdım!
Biri ile çıkarken başkasına aşık olmakta aldatmaktır. Hatta şuan bile eşinizi aldatıyorsunuz.Daha önce dertleşmiştik kızlar..benim çalkantılı bir ilişkim vardı..başkasına aşık olduğum halde sevgilimi aldatmadım..ve vefamdan dolayı aşık olduğum adamdan vazgeçip 5 yıllık sevgilimle evlendim..tabi eşimi sevmiyorum nefret ediyorum diyemem ama..duygularım sürekli değişiyor..bazen eşimle iyi ki evlendim çok mutluyum diyorum..bazen ondan nefret edip evlendiğim için pişmanlıktan kıvranıyorum..sürekli iniş çıkıştayım..sosyal hayatım, iş hayatım maddiyatım herşeyim iyi, başarılı ve gerçekten güzel bir kadınım..24 yaşında evlenerek hata yaptığımı anladım..henüz hayattan ne beklediğimi bilmeden, aşık olmadan, hazır olmadan evlendim..eşimle geziyoruz, eyleniyoruz, gülüyoruz ama eksik bişeyler var..ben hala aşk acısı çekiyorum..1,5 yıldır unutamadığım bi aşk..onu özlüyorum..onunla yaşayamadıklarımdan dolayı eşimi suçluyorum..napacam bilmiyorum..bir yanım boşanıp kaçmak istiyor..bbir yanım belki toplum baskısı yada eşimle olan arkdaşlığımızdan dolayı evliliğimi sürdürmek istiyorum..ssizce napmalıyım..benle aynı şeyleri yaşayanlar var mı..yyardım edin..
He canım he..herkes maşallah aşk doktoru..Biri ile çıkarken başkasına aşık olmakta aldatmaktır. Hatta şuan bile eşinizi aldatıyorsunuz.
Neden evlendiniz siz değil eşiniz hata yapmış size güvenmekle.
He canım he biz alışığız ukala konu sahiplerine.He canım he..herkes maşallah aşk doktoru..
Acımaya ne kadar müsait herkes...aşk gibi bir duyguyla elinden gelen fedakarlığı yaptı..bbunun nesi acınacak bir durum anlamıyorum..keşke ben de aşkıma sahip çıksaydım..
He canım he biz alışığız ukala konu sahiplerine.
İşiniz gücünüz vardır belki..hani oturup elin karısına kocasına acımak yerine biraz düşünün, konuşun..konuşabilin dimi..eşim acınacak biri değil..mükemmel bir insan ve benimle olmak onun tercihi..aayrılsak da eminim çok mutlu bir hayatı olacaktır..ççünkü ayrılırsak bunu anlaşarak yapacağız..benim bu konuyu açma sebebim eşimi acındırmak değil..kki sizin gibi kişilerin ona acıması komik olur..bbenimle aynı durumu yaşayan insanlardan tavsiye almak..Evet keşke çıksaydın ve eşine acımak zorunda kalmasaydık.
Adamın yanında başkasını düşünen bir kadın var insan ister istemez acıyor!
İşiniz gücünüz vardır belki..hani oturup elin karısına kocasına acımak yerine biraz düşünün, konuşun..konuşabilin dimi..eşim acınacak biri değil..mükemmel bir insan ve benimle olmak onun tercihi..aayrılsak da eminim çok mutlu bir hayatı olacaktır..ççünkü ayrılırsak bunu anlaşarak yapacağız..benim bu konuyu açma sebebim eşimi acındırmak değil..kki sizin gibi kişilerin ona acıması komik olur..bbenimle aynı durumu yaşayan insanlardan tavsiye almak..
He illa eşini aldatanlardan yorum alacaksın demek ki?
Eşin acınacak biri. Çünkü aldatılıyor!
Aman ne kapak laf..bbana hayatımın dersini verdin dostum..var mı başka feleğin çemberinden geçmiş namus timsali kadın...He illa eşini aldatanlardan yorum alacaksın demek ki?
Eşin acınacak biri. Çünkü aldatılıyor!