tutarsız duygularım yüzünden bitecek evliliğim

hayhuy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
111
12
Daha önce dertleşmiştik kızlar..benim çalkantılı bir ilişkim vardı..başkasına aşık olduğum halde sevgilimi aldatmadım..ve vefamdan dolayı aşık olduğum adamdan vazgeçip 5 yıllık sevgilimle evlendim..tabi eşimi sevmiyorum nefret ediyorum diyemem ama..duygularım sürekli değişiyor..bazen eşimle iyi ki evlendim çok mutluyum diyorum..bazen ondan nefret edip evlendiğim için pişmanlıktan kıvranıyorum..sürekli iniş çıkıştayım..sosyal hayatım, iş hayatım maddiyatım herşeyim iyi, başarılı ve gerçekten güzel bir kadınım..24 yaşında evlenerek hata yaptığımı anladım..henüz hayattan ne beklediğimi bilmeden, aşık olmadan, hazır olmadan evlendim..eşimle geziyoruz, eyleniyoruz, gülüyoruz ama eksik bişeyler var..ben hala aşk acısı çekiyorum..1,5 yıldır unutamadığım bi aşk..onu özlüyorum..onunla yaşayamadıklarımdan dolayı eşimi suçluyorum..napacam bilmiyorum..bir yanım boşanıp kaçmak istiyor..bbir yanım belki toplum baskısı yada eşimle olan arkdaşlığımızdan dolayı evliliğimi sürdürmek istiyorum..ssizce napmalıyım..benle aynı şeyleri yaşayanlar var mı..yyardım edin..

Aklında başka birisi varken neden evlendin? Bunun adı vefa değil bence, hadi diyelim sana göre vefa. Ama eşine haksızlık etmiş olmuyor musun aklında biri varken onunla evlenerek.

Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye nerem doğru ki demiş.
En baştan hata yapmışsınız, sevmediğiniz bir adamla evlenmişsiniz.. Şimdi de resmen aldatıyorsunuz..

Aşk değil bence hissettiğin, yaşayamadığına duyduğun arzu, kafa karıştıran bir duygudur bu. Gerçekten aşık olsaydın evlenemezdin. Yaşın çok genç, iyi anlaştığın biri ile yuvanı kurmuşsun, böyle aklın karıştığında kendine telkin ver, nefsim beni zorluyor de. Boşanmak da kendince bir çözümdür ancak ben kurulmuş bir yuvayı bu kadar kolay yıkma taraftarı değilim. Biraz sabret, zamanla oturacaktır duyguların, senin nasibin eşinmiş, inan bana nasipten öte köy yok. Aklında kalanlar da insanın imtihanının bir parçası.

Boşanın.
İleride adamın günahına girdiğiniz için daha çok üzüleceksiniz.

Adamın suçu ne ya ?
Vefayla alakası yok bunun. Bir ömür sen sevmediğin biriyle yaşayacaksın adam da onu sevmeyenle.
Böyle gurur olmaz.O adamın yolunda engel olmaktan çıkar ayrılırdın.Yaptığın resmen koca bir ayıp.
İylik yaptığını düşünüyorsan yanılıyorsun.

Herşeyin tamam birşeyin eksik oda Allahtan belan onu istiyosun bence haline şükret dünyada neler var çok sıkıntılı çiftler var sense hala aşk acısı bilmem ne, bi eksik var falan filan yazdıklarım ağır gelebilir ama bunlar doğru olan şeyler biraz mantıklı ol olamıyosanda kocanın günahına girme bırak adam mutlu olsun hayatını çalma, seni dövse aldatsa sövse ondan değerlisi olmazdı hoş..

Aşık olduğunuz adamın kollarını açıp sizi mi beklediğini düşünüyorsunuz?

Diğer adama ben de aşık olduğunuzu düşünmüyorum.
Takıntı yapmışsın resmen.
Yine de boşanın.

İlk defa iyilik yapmak için evlenen birini gördüm.
Eşine en büyük haksızlığı yapmışsın zaten. Bu vefa değil. kusura bakma.

Aşık olduğunuz adamın sizi düşündüğünü hiç sanmıyorum. Önceki konunuzu okudum, eşiniz evlenmeden önce onunla konuşmuş, adam da paşa paşa gitmiş. Siz şimdi diyebilirsiniz aşk karşılıksız da yaşanır. Tabi ki olur.. Ancak vefa diyerek başkasıyla evlenip, sizi eşinize bırakan adamın ardından aşk acısı çekmek biraz ''garip'' bir durum. Garip kelimesi yerine dilediğinizi koyabilirsiniz.

Eşin senin başkasına aşık olduğunu bile bile benimle evlen diyorsa bu bile evlenmemen için neden adamda biraz gurur olur

başkasını düşünerek bile ihanet ediyorsun şu an yazık değil mi eşine o seninle sevmeden evlenseydi sen neler düşünürdün???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…