tutarsız duygularım yüzünden bitecek evliliğim

Evet eşime hakaret edip onun acınacak biri olduğunu söyleyip seviyeli tartıştığını düşünen zeka düzeyindeki insanlarla tartışmak gerçekten kendim için seviyesizliktir..

Seviyeniz zaten ortada.
Ayrıca eşine kim hakaret etti merak ettim?
Yanında başkasını düşünen bir kadın olan her erkeğe acırım.

Gerçekler acıdır canım.Bazı kapasitesi küçük olanlar gerçeklerle yüzleşemez.Ne demeliyim hoşuna gitmesi için yorumumun,sen elin herifine aşık ol aşk acısı çek.O arada kocanla gez dolaş.Hatta kocanla şartlı evlen koca olavcak adam da bilsin yanında yattığı,soyadını verdiği karısının başka herife aşık olduğunu.Sonra ben tedavi görmeliymişim.Devam et devam sen evliliğine alan memnun satan memnun.Hadi git işine yeter artık.

Bence cevap yazmayalım.
Zira konu sahibi eşini aldatanlardan yorum istiyormuş :)

Bence cevap yazmayalım.
Ben bi de neye kızıyorum biliyor musun.Milletin evliliğini,milleti kendileri gibi sanıp,insanların namusuna dil uzatmalarına.Klişe lafları şu: "sanki herkes çok namuslu"
Herkese göre yaşıyoruz.Sanki konusu çok normal bir konuymuş gibi bi de ah canıııımmm acvını paylaşıyorum dememizi bekliyor.Evli olup başkasına aşık olanı çok okudum bur da da,kocası bilene ilk defa rastlıyorum.Koca bunu fazla şımartmış.Bu da şımarıklıktan boşluğa düşmüş.Koca bugün elini ayağını çekse,ne eski aşkı kalır ne aşk acısı.Kocaya kul köle olur.

Bence de aynen öyle.
İstediği cevabı alamayınca bir çemkirme modu falan.
Koca zaten ayrı tuhaf. Bir de kocasına hakaretle suçluyor.

Konu altina benden cok mesaj atmissin..kapasite demisken..beni guldurdun..isim gucum olmasa iyi bi hakaret davasi yerdin ama dua et de isim gucum var.. Unutmadan hakkaten isin gucun yok mu satir satir yaxiyosun..kocami bu kadar dusunme hani kendi kocanla ilgilan azcik..

rahatlık batmış sana şekerim adam itip kaksaydı çok kıymetli olurdu ozaman ki konunda eşimi seviyorum ama bana kötü davranıyor ne yapmalıyım diye azıcık mantıklı ol eski sevgilin zaten seni azıcık sevseydi gitmezdi buna emin ol eşinin yuvanın kıymetini bil boşandığında çok zorlukla karşılaşıp rahattan kaçtığın için pişman olacaksın bu zamanda gerçek seveni bulmak çok zor

Bence cevap yazmayalım.
Sen susmazsin..cevap yazmadan duramazsin..aksama kadar forumlarda millete o enfes zekanla hakaret edecegnle kendi ailenle ilgilensene...dogrusu sizin gibi kadinlari gorunce neden vazgecilmez oldugumu anliyorum..bn baskasina asik olsam da birakilmam..sizler kocaniza kole olsanizda iticilikten adamlanri sogutursunuz..farkimiz bu canim..

Ben cok ön yargili davranmak istemiyorum cunku daha evli degilim basima boyle bi seyin gelmeyeceginin garantisi yok . Keske kafanizda her seyi oturtup oyle karar verseydiniz esiniz bunlari bile bile sizinle evlenmisse demek ki sizi cok seviyor bi nevi ayni durumdasiniz , ayni caresizliktesiniz siz baskasina asik , kocaniz size aşik, yine de ne olursa olsun kismetiniz esinizmis ki olmus bundan sonrasini dusunmeyin bi yuva kolay kolay kurulmuyor durup dururken yikmayin . icinizdekiler sadec hirs bence kavusamadginiz icin hirs yapmissiniz , iyice oturup bi dusunun baktiniz hala ayni dusuncedesiniz , esinizle konusup boşanin, kimsenin hayatini cekilmez yapmaya kimsenin hakki yok , hakkinizda hsyirlisi olsun

Cok tesekkur ederim..bunun icin cabaliyorum..

Bunun cok farkindayim..ama evliligimiz yillarin yukunu artk tasiyamiyor gibi..askerlik doneminde ayri kalacagimiz icin tum bunlari daha ayrintili dusunecem..

kızzzz simdi bu kocasına değilde başkasına aşık diye mi övünüyooooo vay behhhhhhhh
Sevgiye ac,aldatilan,terkidilen kadinlarin kiskanciklari burdan baya hissediliyor..ben biseyden övunmuyorum..baskasna asgm da demyorum..esimi sevmiyorum da demoyrum. En bastaki yazimi tam okuyun..ama bikerede anlamazsiniz..isiniz gucunuz yok anlasilan bi 30 kez okuyun demk istedgmi anca anlarsiniz..

Son düzenleme:

Öyle mi?
Bu alttakiler de konunuzdan alıntı.
Gerçekten dememişsiniz.
İsterseniz önce siz bir yazdığınızı okuyun.

tabi eşimi sevmiyorum nefret ediyorum diyemem ama..duygularım sürekli değişiyor.

ben hala aşk acısı çekiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…