tutarsız duygularım yüzünden bitecek evliliğim

ANLADIGIM KADARIYLA EŞİNİZLE HİÇBİR KİŞİSEL SORUNUNUZ YOK VE BU YÜZDEN DE RAHATLIK BATIYOR DİYECEĞİM KUSURA BAKMAYIN.... ADAM DÖVÜP ALDATSAYMIŞ SENİ BU KONULARDAN ESKİ SEVGİLİN AKLININ UCUNDAN GEÇNMEYECEKMİŞ.. BOŞAN LÜTFEN ADAMA YAZIK....

ağzını topla!!!!
neden hoşlanmayınca hemen hakaret
kibledim seni hadi canım byyy
Ağzını toplamne ya bacım..o nasıl tabir..
kafasında soru işareti varsa bir insanın bu ilişki şimdi değilse beş sene sonra biter.. uzata uzata bir yere gidemessin.. kes at..
Senin gibi düşünüyorum..zaten bu yüzden bu kadar kararsızım..

Çok zeki,vazgeçilmez ve mükemmel değilim..ama bu sizlerin sıradan,salak ve vasıfsız olmadığınızın isbatı değil..mükemmel olmadığım halde yanınızda kendimi mükemmel hissettim..akademik kariyer yapmış,eğitim koçluğu yapmış,170 boyunda 60 kilo olan ve cevresinde çok güzel bulunan bir kadın olarak gayet mütevaziydim de..sizleri ve sığ bakış açılarınızı görünce insanların bana olan hayranlıklarını artık anlıyorum..

Ve açtığım başlıkları da okursanız kendisini eleştiren,duygusal gel gitleri olduğunu kabul eden biriyim..ilişkilerdeki en büyük problemim terkedememe..yani bir adamdan nefret etmiyorsam bu ilişkiyi bitiremiyorum..bu benim açımdan büyük problem ve problem olmaya devam edecek..

ay cidden mi bunu yüksek lisans yapmış öğretmene mi söylüyorsun ben de neden ciddiye alıp cevap veriyorsam salak sensin
hayatın da berbat ötesi
memnuniyetsiz , kendi hayatında söz sahibi olamayan zeki insan (!) puhahaha
kocan mazoşistten başka bir şey değildir büyük ihtimal seni çektiğine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…