tutarsız duygularım yüzünden bitecek evliliğim

Ask hersey degil pisman olursunuz mantikli dusunun derim hata yaparsiniz

Aslında evet..ama benimle benzer şeyler yaşayan insanlar vardır diye düşündüm..bbilmiyorum sadece dertleşmek istedim..ilişkim şuan beklemede boşanma ihtimalim daha yüksek ama hala içimde kurtulacak umudu var..saol ama..

dur hemen boşanma, pişman olabilirsin sonra. sana hakaret, şiddet, küfür, aldatma gibi gururunu rencide edecek şeyler yapmıyorsa diğer şeyleride kafanda büyütmemelisin. Ben bu durumdan nasıl kurtulabilirimi bulmalısın..

dur hemen boşanma, pişman olabilirsin sonra. sana hakaret, şiddet, küfür, aldatma gibi gururunu rencide edecek şeyler yapmıyorsa diğer şeyleride kafanda büyütmemelisin. Ben bu durumdan nasıl kurtulabilirimi bulmalısın..
Hemen boşanmıycam tabiki o askere gidecek 5 ay yok..o dönemde evliliğim iyi bi sivadan geçecek..onsuz olup olmadığımı anlıycam..ddaha sonra inş. Net bi karara varırım..

Ask hersey degil pisman olursunuz mantikli dusunun derim hata yaparsiniz
aşk falan gibi bi beklentim yok..kkeşke eşime aşkımdan ölsem..kkeşke onsuz yapamıyorum diyebilsem..ve aşk gibi bi beklntm yok..yyeni aşklar yeni adamlar için bitirmiycm evliliğimi eğer bitirirsem..ssadece hayatıma kendim yön vermk için yapacam bunu..eeskinin tüm kötü anılarından kurtulup yeniden başlamak için..

Evlenme ısrarı seven erkek için normal ne yapsaydı seviyorum deyip başka kızla mı evlenseydi senide ortada bırakıp , adam seni dövüyor mu? Aldatıyor mu? Çalışmıyor mu? Genel olarak karekter iyi ise sevilmeyi hak ediyor bence
Ha işte canım..benim problemim bu..eeşime ve onun duygularına saygım azaldı..gurursuzluğunu yeni yeni farkediyorum..bnle evlenmek için ısrarını artık bencillik olarak görüyorum..

Hemen boşanmıycam tabiki o askere gidecek 5 ay yok..o dönemde evliliğim iyi bi sivadan geçecek..onsuz olup olmadığımı anlıycam..ddaha sonra inş. Net bi karara varırım..

inşallah boşanmaktan vazgeçersin.. yıllarca kendisini sevmeyen kocalara katlanan kadınlar var, çocukları için yada maddiyatsızlıktan dolayı.. Bence hergün şükür et seni seven bir eşin olduğu için. Güzel bakan dünyayıda güzel görürmüş.

Evlenme ısrarı seven erkek için normal ne yapsaydı seviyorum deyip başka kızla mı evlenseydi senide ortada bırakıp , adam seni dövüyor mu? Aldatıyor mu? Çalışmıyor mu? Genel olarak karekter iyi ise sevilmeyi hal ediyor bence
İyi bir insan..sadece çocuk ruhlu..ve o da 27 yaşında..otuzlarına gelince bana olan takıntısı bitecek gibi hissediyorum..çünkü o yaptıkları artık ona da çocukça geliyor..

Dörtdörtlük de arama yok zaten bulamazsın , sadece biraz geç baba olması daha iyi olur
İyi bir insan..sadece çocuk ruhlu..ve o da 27 yaşında..otuzlarına gelince bana olan takıntısı bitecek gibi hissediyorum..çünkü o yaptıkları artık ona da çocukça geliyor..

inşallah boşanmaktan vazgeçersin.. yıllarca kendisini sevmeyen kocalara katlanan kadınlar var, çocukları için yada maddiyatsızlıktan dolayı.. Bence hergün şükür et seni seven bir eşin olduğu için. Güzel bakan dünyayıda güzel görürmüş.
İnşallah ve işler olacağına varacak..

Şimdi boşansan o zamanda duygusal boşluğa düşersin çoğu kadın erkeksiz hayat düşünemiyor mutlaka sevilmek isteniyor

yalnızda olamıyacaksın buna güçlü karekter gerek ,

sonra evlendiğin bakalım bundan iyi olacak mı?

Dörtdörtlük de arama yok zaten bulamazsın , sadece biraz geç baba olması daha iyi olur
Evlilik aşkı bitirir derler ya...yıllarca evli kalıp kocası olmadan ıuyuyamayan insanlar tanıyorum..bnde ya çoook aşk dolu bir evliliğim olsaydı yada olmasaydı diyorum..zaten hiç evlenmesem aman niye evde kaldım çocuğum neden yok diycek biri değilim..yalnız da gayet mutlu olabilecek, kendine yeten biriyim..arkadaşlarım ailem kitaplarım filmlerim yetiyo bazen..aşksız bir erkeği hiç erkeğe tercih edenlerdenim..ttabi teorik olarak böyle uygulamada bu ilişkiyi bir saplantıya çeviren eşim değil ben de de bi takıntı varmış yeni yeni anlıyorum..

Şimdi boşansan o zamanda duygusal boşluğa düşersin çoğu kadın erkeksiz hayat düşünemiyor mutlaka sevilmek isteniyor

yalnızda olamıyacaksın buna güçlü karekter gerek ,

sonra evlendiğin bakalım bundan iyi olacak mı?
Ve hayatıma sadece eşim ve diğer adam girdi..başka erkekler nasıldır falan pek bilmiyorum..mmerak da etmiyorum..

Artık çok geç o anki duyguyla evlenmişsin bunları önceden düşünecektin bekarlağa dönüş istesende asla hayal ettiğin gibi olmayacak , evlilik kararı çocuk oyuncağı değil ciddi bir karar
Evlilik aşkı bitirir derler ya...yıllarca evli kalıp kocası olmadan ıuyuyamayan insanlar tanıyorum..bnde ya çoook aşk dolu bir evliliğim olsaydı yada olmasaydı diyorum..zaten hiç evlenmesem aman niye evde kaldım çocuğum neden yok diycek biri değilim..yalnız da gayet mutlu olabilecek, kendine yeten biriyim..arkadaşlarım ailem kitaplarım filmlerim yetiyo bazen..aşksız bir erkeği hiç erkeğe tercih edenlerdenim..ttabi teorik olarak böyle uygulamada bu ilişkiyi bir saplantıya çeviren eşim değil ben de de bi takıntı varmış yeni yeni anlıyorum..

Tabiki boş değildim..eşim dünya tatlısı bir insandır..ufak tefek sempatik güzel suratlı, esprili biridir..ama ondan soumamın sebebide onun eski hataları..yine de çok saol..bana yardım etmek istediğini hissettim çok saol..

Rica ederim. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Eskiye bakıp kinlenme...
Geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum.
Sen artılarını düşün hep, gerisi gelir. :KK51:

Bekle, eacele etme, evliliğe adapte olman için zamana ihtiyacın var, acele karar verme pişman olursun, kendini çok dinleme

aşk falan gibi bi beklentim yok..kkeşke eşime aşkımdan ölsem..kkeşke onsuz yapamıyorum diyebilsem..ve aşk gibi bi beklntm yok..yyeni aşklar yeni adamlar için bitirmiycm evliliğimi eğer bitirirsem..ssadece hayatıma kendim yön vermk için yapacam bunu..eeskinin tüm kötü anılarından kurtulup yeniden başlamak için..
anladim cnm umarim hersey duzelir hemen karar verme bi yuva zor kurulur cabuk yikilir sen zor olani yap hersey guzel olcak askerligini bekle bakalim ozleyin birbirinizi ondan sonra nelr olck bakip karar verirsin

Eşinizle mutlu bir anınızda
eski sevgiliniz aklınıza geliyorsa
unutamadığınız kesin

Eşinizle mutlu bir anınızda
eski sevgiliniz aklınıza geliyorsa
unutamadığınız kesin
aslında evlendiğim zaman ilk bi 3 ay aklımdan geçmiyordu...sonra demek ki kendimi çok bastırmışım aniden depreşti..ben ona olan hislerimi Sadece hayranlık sanıyordum..ama hayrnlık değil gerçekmiş..2 yıldır unutamammdan belli..aama eşimi seviyorum ona şefkat duyuyorum..aaslında insan iki insana aynı anda farklı duygulr besleyebilirmiş..

X