tutarsız duygularım yüzünden bitecek evliliğim

burada ki herkes konu sahibine yardım amaçlı yazmış genelde bende yazdım ama şu son yazdıklarına bakıyorum da yazmasa mıydık acaba tavrı çok itici

burada ki herkes konu sahibine yardım amaçlı yazmış genelde bende yazdım ama şu son yazdıklarına bakıyorum da yazmasa mıydık acaba tavrı çok itici
Burda kimse kimseye yardm edemez..amacimiz sadece dertlesmek ve biseyler paylasmak..bana yapilan elestrilerin tumunu gayetvanlayisla cevapladm..ama bazi duygu problemi olan insanlar hakaretlere varan yorumlar yazdi..burda bana yazan yardm edenn herkese tesekkur ediyorum..ama hakaret edenler gereken cevabi alip sustu..

üzülmenize gerek yok o adama aşık değilsiniz,eğer olsaydınız hiç bir kuvvet ayıramazdı.eşiniz gibi davranırdınız

Niye sildin mesajı? Korkma acımayacak
üzülmenize gerek yok o adama aşık değilsiniz,eğer olsaydınız hiç bir kuvvet ayıramazdı.eşiniz gibi davranırdınız
O adamla bisey yasiyamadm..sadece esimden ayrildigim donmde aramuzda bir cekim oldu..onu gorunce aptal gibi gulumsuyordum..sonra esim engel oldu ve bizi ayirdi..adam da arkasna bakmadi..sadece adami cik fazla ruyalarimda goruyorum..bu da bilincaltma ne kadar yerlestgni gosteriyor..ask mi degl mi bilmiyorum ama 3yildir bir ikilemdeym...esim bnm insan olsrak dunyada en sevdgm kisi..o adam ise ilk kalbmi carptiran kisi..sanirim en bastan ikisini de birakmaliydim..demek ikisi de gercek degilmis..ama haklisiniz..

Off ne saçma bir konu bu. Bir de sadece zeki olan anlarmış. Heralde hımm bu konunun ahlaki değerlerle değil akılla alakası var diye düşünüp kendini haklı görüyor konu sahibi

o adamdan hoşlanmışsınız sadece,kendisi de ciddi niyetli değilmişki sizin için savaşmamış.o adam için canınızı üzmeyin evliliğinize odaklanın.mutlu olmak için elinizden geleni yapın,olmuyorsa ayrılın
aşk yaşamak güzel birşey evt ama sadece şanslı olanlar karşılıklı derin aşk yaşıyorki bunların sayısı çok az.
ayrılırsanız bu riski gözönünde bulundurun

Eşinize zerre acımadım.
Başkasına aşık olduğunu söyleyen bir kadını kendisiyle evlenmeye zorlamış. Nesine yazıkmış? Ne vefasıymış? Bile bile evlenmiş, ayırmış. Burada yazık diyebileceğim tek kişi sizsiniz. Diğer adama aşık mıydınız değil miydiniz sadece merak mıydı bilinmez ancak eşinize karşı evlenecek kadar duygu yoğunluğu hissetmemişsiniz.
O adamı da düşünmeye lüzum yok bence HER zaman yeni ve yaşanmamış bir ilişki yıllanmış bir ilişkiden iyidir çünkü henüz yıpranmamıştır ve hayallerde de böyle kalmıştır.

Off ne saçma bir konu bu. Bir de sadece zeki olan anlarmış. Heralde hımm bu konunun ahlaki değerlerle değil akılla alakası var diye düşünüp kendini haklı görüyor konu sahibi
Konuyla değil konu sahibiyle ilgilenenleri gördükçe evet bunu anlamak zeka ve içgörü gerektirir...

TE="hayhuy, post: 39987597, member: 489850"]Konuyla değil konu sahibiyle ilgilenenleri gördükçe evet bunu anlamak zeka ve içgörü gerektirir...[/QUOTE]
Niye ben konuya saçma dedim zaten. Zeka gerektirmeyen bir konu olduğunu söyledim bir de. Ama sizle ilgili de şunu söyleyebilirim her hoşunuza gitmeyen yorum için zeka gerek zaten vb cümleler kurmanız pek de zeki bir insanın yapacağı türden değil değil mi?

Öncelikle hayatım boyunca haksızlı
TE="hayhuy, post: 39987597, member: 489850"]Konuyla değil konu sahibiyle ilgilenenleri gördükçe evet bunu anlamak zeka ve içgörü gerektirir...
Niye ben konuya saçma dedim zaten. Zeka gerektirmeyen bir konu olduğunu söyledim bir de. Ama sizle ilgili de şunu söyleyebilirim her hoşunuza gitmeyen yorum için zeka gerek zaten vb cümleler kurmanız pek de zeki bir insanın yapacağı türden değil değil mi?[/QUOTE]
zeka, analiz yeteneği, empati, başka insanların penceresinden bakabilme..tamamiyle zeka ile alakalıdır..konuya yazılan mesajlarda iki eğilim var..bbirinde anlayıp öneri sunan empati kurabilen insanlar..ddiğer tarafta hakaret edip laf sokuşturan tipler var..bbu tamamen algılama, anlama yeteneği yani zekadır..mmesajları baştan okursanız eğer ki buna gerek yok..zzekamı kapasitemi aşşağılayan yorumların üzerine bunu yazdım...zzeka gerçekten önemlidir..haklı olmak gibi bir derdim yok...eeleştiriye açığım..ama hakaret ve aşşağılamalarda gereken cevabı veririmm..

[QU="hayhuy, post: 39987952, member: 489850"]Öncelikle hayatım boyunca haksızlı

Niye ben konuya saçma dedim zaten. Zeka gerektirmeyen bir konu olduğunu söyledim bir de. Ama sizle ilgili de şunu söyleyebilirim her hoşunuza gitmeyen yorum için zeka gerek zaten vb cümleler kurmanız pek de zeki bir insanın yapacağı türden değil değil mi?[/QUOTE]
zeka, analiz yeteneği, empati, başka insanların penceresinden bakabilme..tamamiyle zeka ile alakalıdır..konuya yazılan mesajlarda iki eğilim var..bbirinde anlayıp öneri sunan empati kurabilen insanlar..ddiğer tarafta hakaret edip laf sokuşturan tipler var..bbu tamamen algılama, anlama yeteneği yani zekadır..mmesajları baştan okursanız eğer ki buna gerek yok..zzekamı kapasitemi aşşağılayan yorumların üzerine bunu yazdım...zzeka gerçekten önemlidir..haklı olmak gibi bir derdim yok...eeleştiriye açığım..ama hakaret ve aşşağılamalarda gereken cevabı veririmm..[/QUOTE]
Ne mutlu size keşke eşiniz aşkınıza hakaret ederken de gereken cevabı verse idiniZ böyle sıkıntılarınız kalmazdı

zeka, analiz yeteneği, empati, başka insanların penceresinden bakabilme..tamamiyle zeka ile alakalıdır..konuya yazılan mesajlarda iki eğilim var..bbirinde anlayıp öneri sunan empati kurabilen insanlar..ddiğer tarafta hakaret edip laf sokuşturan tipler var..bbu tamamen algılama, anlama yeteneği yani zekadır..mmesajları baştan okursanız eğer ki buna gerek yok..zzekamı kapasitemi aşşağılayan yorumların üzerine bunu yazdım...zzeka gerçekten önemlidir..haklı olmak gibi bir derdim yok...eeleştiriye açığım..ama hakaret ve aşşağılamalarda gereken cevabı veririmm..[/QUOTE]
Ne mutlu size keşke eşiniz aşkınıza hakaret ederken de gereken cevabı verse idiniZ böyle sıkıntıla
Ne mutlu size keşke eşiniz aşkınıza hakaret ederken de gereken cevabı verse idiniZ böyle sıkıntılarınız kalmazdı[/QUOTE]

Bu konunun bu kadar ilgi çekmesi bile her şeyi gösteriyor..bbu arada size küçük bir tavsiye..duyguları ve duygu doğrultusunda yapılan hataları fazla kınamayın..ddünyada kimin ne olacağı pek belli değil..ççünkü duygular irademiz dışındadır..yyargılanması ise komiktir..ddediğim gibi bu yasadığımı yasayan bi dünya kadın var..bbisürü özel mesaj aldım..iinsanlar bunu açıklayıp konuşmak istemiyor..ben amacıma ulaştım..kkonuyla ilgili başka fikriniz yoksa başka sayfalarda ilginizi çeken bişeyler bulabilirsiniz..

inanki seni çokkkk kıskandık tövbe tövbe yavvvvv hiç güleceğim de yoktuuuu kocasını aldatan kadın

psikolojik destek almasında fayda var bence
Siz burda çoook şişkoyuuumm kocam beni beğenmiyooo napmalıyım gibi bayağı konuları konuşadurun..bbüyük çoğunluğunuz gerizekalısınız..hı burda çok zeki düzgün insanlar var., dertleştiğim insanlar var ama çoğunluk salak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…