- 4 Temmuz 2008
- 407
- 6
-
- Konu Sahibi Bxoxgxuxrtlennn
ay nihayet birisi cevap yazmis ya
hepimizin sorunlari ayni aslinda.hepimiz yalnizliktan sikayet ediyoruz ama su topice bi konu acildiginda da cevap yazmadan gidiyoruz.topicimiz ne kadar da cansiz hareketsiz.
arkadasim ne güzel türkiye ye tasinma imkanin var galiba.ama benim yok.esim hayatta kabul etmez böyle biseyi.aslinda ben buraya geleli o kadar uzun zaman olduki bende korkuyorum geri dönmeye acikcasi.keske maddi imkanlar elverse de her bunaldigimizda atlayip ucaga bi gezip gelsek....
Merhaba arkadaslar,
bende geri dönmek istiyorum, hatta ölüyorum özlemimden. Nefes alamiyorum artik burda.
Cocuklugumdan beri dönmek istiyorum. Simdi evliyim 5 aydir ve esimde dönmeyi cok istiyor.
Esimi isyerinde sömürüyorlar, 10 yildir ayni sirkette calisiyor ve sirf türk diye en agir isleri ona veriyorlar, hammal yerine koyuyorlar. Ben üniversitede ögretmenlik okuyorum. Disliyorlar, asagliyorlar, kücümsüyorlar. Üniversite okumamiz burda kimsenin umrunda degil, onlar icin hep aptaliz. Gercekten canima tak etti artik. Türkiyede pazarda satici, denizde balikci olmaya bile razi olurum, o derece yani.
Ama gel gelelimki ailem burda. Annem üstüne üstelik rahatsizda. Onlari geride birakip gidemiyorum. Hadi diyorum onlarida ikna etsem, bu seferde annemin durumunu düsünüyorum. Annemin seyyar oksijen tüpü var. Türkiyede hastanelere sorduk: O ne dediler, yok bizde öyle bisey dediler.
Offf offf ne yapacagimi bilmiyorum. Siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz?
Seyyar oksijeni nasil bilmezler yaa?!! benim babamin dayisi türkiyede yasiyor ve son 10 yildir oksijen kullaniyor. özel saglik sigortalarida cok uygun...
Bende çooook özlüyorum
Hiç ama hiiiç sevmiyorum buralarıı insanları ortamı nefret ediyorumm..
Türkiye gibisi yok yok yok şimdi bile okadar üzgünüm ki
okadar özledim kiiiii
Bende gitmek istiyorummm orda kurmak istiyorum düzenimi..
Burda doğmama rağmen.. 21 sene burda yaşamama rağmen
alışamadım ben yaa yapamıyorum... bıktımm bıktım
sana katiliyorum arkadasim, bende burda dogdum büyüdüm, ama 23 senedir alisamadim
Burdakilerin ici gecmis be türkiye gibi olurmu hic
Maalesef..
Sonradan gelenler hic alisamiyor tamam ama ya almanyada doguyup büyüyenler..?
Peki sizler almanya dogumlu musunuz ?