Türkiye'yi özlediginizde....

Özelden cevaplarim birazdan

yaa arastirirsin.lise dengi okulu bitiren herkes öss'ye girebilir. yurt disindan gelenlere yapilan ayri bi sinav var ama onun zorluk derecesini bilmiyorum..öss de sil bastan demek hakkaten matematik felan...

bazen olur ya, o kadar özlersinizki,cekip gitmek gelir icinizden.sadece sevdiklerinizi degil tasini topragini özlersiniz.kk da gurbetteyim annemden ayri bilmem hangi sehirde yasiyorum diyenlere kizarsiniz, cünkü siz ona bile razisinizdir....
nasil hafifler bu özlem?
her zaman degil de bazen olur bana.cok özlerim.o kadar özlerimki baska bise düsünemem.
bu gibi bi durumda siz ne yaparsiniz?
hic birsey yapmadan saatlerce geride biraktiklarima aglarim cünkü elimden baska birsey gelmez özlem öyle bir seyki hicbirsey tatmin edemez bu duyguyu...öyle zamanlar gelirki istanbuldaki köprü üzerinde bulunan dilencileri bile özlüyorum simdi orda olsam onlara bile sarilabilirim hic tanimadigim halde....bende yurtdisindayim istanbula gittigimde ucak alcalmaya basladiginda gözyaslarimi tutamamistim cok duygulandim vatan özlemi toprak özlemi anlatilamaz, tarif edilemez bence........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…