Türkiye'yi özlediginizde....

Çok haklısın ama ne yapıcağımı bilsem..
Yani üniversite okumadım meslek eğitimide yapmadım sadece 3 senedir çalısıyorum.
Yani gitsem iş bulabilrmiyim sırf dil bilmek yeterli olur mu?
Sen ne yapıyosun türkiyede okuyomusun calısıyomusun simdiye kadar ne yaptın?
Biraz fazla sordum ama çook önemli benm için cvplarsan mutlu olurum :KK9:
Sizin sayenizde belki bende harekete geçebilirim:)

Özelden cevaplarim birazdan En Büyük TÜRKİYE

Anladım canım..
Süpermiş o zaman realschulabschluss bile iyiyse:)
Ama realschulabschlussla yçs sınavına girme şansın olmuyor dimi?
Peki öss'ye girebilirmiyim? Gerçi ozaman herşeye sil baştan başlamak lazım kolay olmaz :KK50:
En güzeli iyi bir iş bulup hayatına bakmak sanırım.. araştırıcam bunu.
Ben burda ausbildungda yapmadım o yüzden biraz korkularım var :KK50:
Çook teşekkür ederim hepinize :KK1:

yaa arastirirsin.lise dengi okulu bitiren herkes öss'ye girebilir. yurt disindan gelenlere yapilan ayri bi sinav var ama onun zorluk derecesini bilmiyorum..öss de sil bastan demek hakkaten matematik felan...

bazen olur ya, o kadar özlersinizki,cekip gitmek gelir icinizden.sadece sevdiklerinizi degil tasini topragini özlersiniz.kk da gurbetteyim annemden ayri bilmem hangi sehirde yasiyorum diyenlere kizarsiniz, cünkü siz ona bile razisinizdir....
nasil hafifler bu özlem?
her zaman degil de bazen olur bana.cok özlerim.o kadar özlerimki baska bise düsünemem.
bu gibi bi durumda siz ne yaparsiniz?
hic birsey yapmadan saatlerce geride biraktiklarima aglarim cünkü elimden baska birsey gelmez özlem öyle bir seyki hicbirsey tatmin edemez bu duyguyu...öyle zamanlar gelirki istanbuldaki köprü üzerinde bulunan dilencileri bile özlüyorum simdi orda olsam onlara bile sarilabilirim hic tanimadigim halde....bende yurtdisindayim istanbula gittigimde ucak alcalmaya basladiginda gözyaslarimi tutamamistim cok duygulandim vatan özlemi toprak özlemi anlatilamaz, tarif edilemez bence........

X