Bensiz durur, Babaannesini asiri seviyor yani anlatamam, kadin üzerine titriyor inan...
Benden ondan daha cok özlerim eminim bundan..benim endisem türkiyedeki okul sistemi nasil ordaki disipline falan alisabilecekmi?fisfisfis
Benim hemen gitmem mümkün degil canim issiz gücsüz ne yapariz orda, gitmesine cok istiyorum gitmeyi ama bir zemin hazirladaman gitmek pek mantikli gelmiyor bana acikcasi, rabbim yüzümüze baksin tüm gitmek isteyenlere nasip etsin insallah.:Saruboceq:
canim türkiyedeki okul sistemi tamamen sans olayi
devlet okullarindan bahsediyorum
kimi cok iyi kimi cok kötü....
yani bence sans isi
ama özele gönderirsin o baska...
benim halamin kizi özel okulda
birinci siniftan beri ingilizce ögreniyor, sanirim devlet okulunda bu yok...
sonra sürekli aktiviteleri var, geziler filan, müzelere olsun, tiyatrolara olsun,
hafta sonlari spor aktiviteleri var voleybol, futbol, basketbol, yüzme
ben gittim gördüm okulu... süper bi okul....
servisleri görsen
o kadar cok ki...
sonra bütün arazide sigara yasagi var....
güzeldi ama iste bi o kadar da masrafli...
devlet okuluna yollicaksaniz sanirim yeni bir yasa var... en yakin okula yollamak sartmis
seninle dergisinde okudum.... o okulun ögretmenlerini önceden gidin görün konusun derim ben.... velilerler ögretmenlerin iletisimine ne kadar önem veriyorlar... bunlar cok önemli bence
he birde su etken var... okulun mesafesi... bence okula gitmek icin onlarca saat servisle gitmek cok yorucu birsey... onu birak okul disinda arkadaslariyla bir paylasimda bulunamiyacak cocuk...