Amin canım bugun bi dolu haber yıneBen bakmıorum psıkolojıme ıyı gelmıo.Allah yardımcımız olsun gercekten.
KıbrısNerdesiniz
Bu sayılar artacak buna hazırlıklı olmamiz lazim söylemesi kolay ama sakin olmaya çalışın ve şuan için donmeyin havaalanları fazlasıyla riskli maalesefKıbrıshatta şimdi sınıf grubuma şöyle bir fotoğraf geldi
Olur da gelirseniz Maske ve gozluk takin Buyuk kapsonlu birseyiniz varsa basinizi kulaklarinizi vs. onunla kapatabilirsiniz.. asla elinizi yuzunuze yani agziniza burnununuza ve gozunuze goturmeyin. ucakta asla birsey yiyip, icmeyin... Ve mumkunse en az %70 alkol iceren bir dezenfektan edinin. Allah yardimciniz olsun.Kıbrıshatta şimdi sınıf grubuma şöyle bir fotoğraf geldi
Evet ama en azından mezara koyulacak bir cesedimiz olur coronadan ölenleri yakıyorlarTrafik kazasında ölme ihtimaliniz coronadan ölme ihtimalinizden kat kat daha fazla.
Evet ama en azından mezara koyulacak bir cesedimiz olur coronadan ölenleri yakıyorlar
Hala şu kafada olanların sonucu görmemeleri çok ilginç geliyor dünyaya gelen her insanın ölme ihtimali %100 o zaman ölmeyrn insan yok coronada ölmezsek kazada ölürüz diye devam edelim aynenTrafik kazasında ölme ihtimaliniz coronadan ölme ihtimalinizden kat kat daha fazla.
Hala şu kafada olanların sonucu görmemeleri çok ilginç geliyor dünyaya gelen her insanın ölme ihtimali %100 o zaman ölmeyrn insan yok coronada ölmezsek kazada ölürüz diye devam edelim aynen
Aynen bende korkuyorum bebegime bulaşır onsuz kalırım diye yada bana bulaşır bebegim bensiz kalır diye
Geçirmeyin tabi ama coronanın daha az ölümcül olması onu daha az tehlikeli yapmıyor.asıl sorun öldürücü olması değil çok bulaşıcı olması zaten.biranda patlak verip herkese bulaşırsa başka sebeplerden öleceğiz coronadan ölmesek bu sefer doktor,hastahane,ekipman yetersizliğinden ölürüz.herkes panik yapmadan ciddiye alsın artık şunu yaNe yapmamızı istersiniz peki? Toplu histeri krizi mi geçirelim?
Hala şu kafada olanların sonucu görmemeleri çok ilginç geliyor dünyaya gelen her insanın ölme ihtimali %100 o zaman ölmeyrn insan yok coronada ölmezsek kazada ölürüz diye devam edelim aynen
Geçirmeyin tabi ama coronanın daha az ölümcül olması onu daha az tehlikeli yapmıyor.asıl sorun öldürücü olması değil çok bulaşıcı olması zaten.biranda patlak verip herkese bulaşırsa başka sebeplerden öleceğiz coronadan ölmesek bu sefer doktor,hastahane,ekipman yetersizliğinden ölürüz.herkes panik yapmadan ciddiye alsın artık şunu ya
Sizin için önemli olmayabilir ama benim için önemli öldüğüm zaman ailemin yanına gömülmek isterimÖldükten sonra ne önemi var yakılmanın ya da gömülmenin?
Ben ölenlerin yakıldığına dair herhangi bir bilgi göremedim.
Sizin için önemli olmayabilir ama benim için önemli öldüğüm zaman ailemin yanına gömülmek isterim
Avrupa’dayım ve burada virüsten ölenler yakılıyor maalesef henüz koronadan ölen olmadı burada ama iki gün önce bir tanıdığımızı başka bir virüsten kaybettik maalesef cenazeyi aileye teslim etmediler yaktılar
Kusura bakmayın ozamn hakkınızı helal edinOnu ben yapanlara kizdigim için koydumValla çok can sıkıcı bir durum biran önce kurtuluruz inşallah
Trafik kazası seviyesine indirgemeseniz mesela çevremde bu şekilde konuşup rahat davranan bir kesim var ve ben rahatsız oluyorum açıkcası siz öylesinizdir demiyorum ama coronadan ölüm sayısıyla bir ilgisi yok olayın dünya bu kadar ciddiye alıyorsa ciddi bir sorun vardır yani.buarada panik falan değilim stok falanda yapmadım hatta 2 kaliteli maskem vardı onlarıda yaşlı akrabalarıma verdim daha çok ihtiyaçları olacağını düşünüp.kimse pisipisine ölmek istemez ortada ölümcül bir virüs var evet genciz atlatırız ama herkesin yaşlı akrabası var bunun dışında dediğim gibi beni korkutan birden olayın kontrolden çıkması ve sağlık hizmetinin çökmesi durumu.stokçularda sinirimi bozuyor malum ekonomimiz de kötü hepsi biraraya gelince insan geriliyor.Tamam da ciddiye alıp ne yapalım? Ne yapmamızı istiyorsunuz? Koronadan değil panik ataktan öleceksiniz bu gidişle.