- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
Hak edenler var.Bu insanlar neden duyarsiz
Gerekmedikçe dışarı cıkılmaması gerektigini nasil anlayacaklar ?
Wuhan da oldugu gibi kapilara asma kilit mi vurulmalı
Dışarı çikanları yaka paça yakalayıp dövmeli mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hak edenler var.Bu insanlar neden duyarsiz
Gerekmedikçe dışarı cıkılmaması gerektigini nasil anlayacaklar ?
Wuhan da oldugu gibi kapilara asma kilit mi vurulmalı
Dışarı çikanları yaka paça yakalayıp dövmeli mi ?
Ya cidden bi o yapmadıkları. Ya selpak ucuz al koy cebıne ne cıkartıyorsan ona çıkart git evine yada ne halin varsa gör. Benm normalde de en nefret ettiğim şeydir sokağa tükürülmesi birsey cıkartması ama gel görki dolu insan var böyle. Bize benim mesajıma kızgın işareti koymuşlar Galiba onlarda amca gibi yapıyorlar. Yoksa başka acıklaması yok. Bu dönemde mümkün olmayınca yaşlıları gençleri salmayın sokagaSokağa micacaklar utanmasalar adım başı pislik yaa ((
Ne türlü önlemler alındı peki orada?
Halk ne durumda ya da?
Onu ben yapanlara kizdigim için koydum Valla çok can sıkıcı bir durum biran önce kurtuluruz inşallahYa cidden bi o yapmadıkları. Ya selpak ucuz al koy cebıne ne cıkartıyorsan ona çıkart git evine yada ne halin varsa gör. Benm normalde de en nefret ettiğim şeydir sokağa tükürülmesi birsey cıkartması ama gel görki dolu insan var böyle. Bize benim mesajıma kızgın işareti koymuşlar Galiba onlarda amca gibi yapıyorlar. Yoksa başka acıklaması yok. Bu dönemde mümkün olmayınca yaşlıları gençleri salmayın sokaga
Italya ab ulkeleri arasinda en yasli nufusa sahip olan ulke. Oyuzden diger ulkelerle kiyaslayinca olen sayisi daha fazla. Ve gectigimiz gunlerde bir karar aldilar.. Artik yaslilari yogun bakim unitesine almiyorlar. Genclere oncelik taniyorlar. Yani yasli nufus gozden cikartildi.İtalya da 1 günde 250 kişi öldü nasıl bir olay bu yaa
Ben zaten yanlış anladıysam özür dilerim yazdım ama sizin kurmuş olduğunuz cümle yanlış , yani anlatım bozukluğu yaptığınız için yanlış anlaşıldı ki buda benim suçum değil çocuğunuzu anne ve babanıza yaklastirmayin demek çok komplike bir cümle buda yanlış anlaşılmaya açık olmasını sağlıyor.Siz acaba okuduğunuzu nasıl anladınız? Ben riskli grup yaşlılar derken yaşlılar mı bunu saçıyor dedim? Nerede okudunuz bunu? Yaşlılarda tehlike dememin nedeni WHO’da ve şu ana kadar yayınlanan yayınlarda var. Risk faktörü olan kronik hastalığı olan insanlar ve özellikle 65 yaşın üzerinde olanlar, bu insanlarda mortalite oranı daha fazla. Şu an heryerde özellikle yaşlı insanların evde kalmaları, alış veriş vslerde başkalarının yardım etmesi öneriliyor. Siz kime cahil dediğinizi sanıyorsunuz?
Okullar bir çok ülkede tatil edilmedi nedeni eğer okullar tatil olursa büyük anne ve babalar bakmak zorunda kalır diye düşünülüyor ve onları koruyun deniliyor. Benim yazdığım şeylerde de bu var zaten.
Ayy korku filmi gibi yaşlı da olsa insan sonuçta Allah korusun hepimizi gerçekten ciddi bir durum var eldende çok birşey gelmiyorItalya ab ulkeleri arasinda en yasli nufusa sahip olan ulke. Oyuzden diger ulkelerle kiyaslayinca olen sayisi daha fazla. Ve gectigimiz gunlerde bir karar aldilar.. Artik yaslilari yogun bakim unitesine almiyorlar. Genclere oncelik taniyorlar. Yani yasli nufus gozden cikartildi.
Asla anlayamıyorum nasıl olur da normal griple bunu kiyaslayabiliyorlar gerçekten cozemiyorum hiç mi haberlere bakmiyosun tüm devletler karantina altında yurtdışına çıkış yasak okullar üniversiteler tatil edildi hangi grip salgınında bunlara şahit oldunuz diye sormak lazım da boşDiger salgin hastaliklarla kiyaslama, gunde sukadar insan oluyor trafik kazasindanda oluyorsun diyenler artik bunlari bir kenara biraksin lutfen. Ulkeler karantina altina alinmis yardim bekliyor neyin kafasi bu. Bana bulasabilir belki ben atlatirim amabenden kac kisiye bulasir mesela? Benim bulastirdigim insanlar olebilir agir gecirebilir vs. Bide bakanimiz bukadar tedbir aliyor herkes onu takdir ediyor herkes olayin ciddiyetine varmali yani. Tabiki panikle hareket etmemeliyiz. Karantina altindaki ulkelerden paylasim yapanlarin videolarini yazilarini okuyunca belki herkes olayin ciddiyetinin farkina varir.
Benden özür dilemediniz. Şu anda da hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz. İfadeniz ve üslubunuz hiç hoş değil. Anlamadığınız bir şeyi daha düzgünce ifade edebilirdiniz.Ben zaten yanlış anladıysam özür dilerim yazdım ama sizin kurmuş olduğunuz cümle yanlış , yani anlatım bozukluğu yaptığınız için yanlış anlaşıldı ki buda benim suçum değil çocuğunuzu anne ve babanıza yaklastirmayin demek çok komplike bir cümle buda yanlış anlaşılmaya açık olmasını sağlıyor.
NerdesinizBurada da 5 kişiye çıktı vaka sayısı, herkes havaalanına hücum etti, hatta şanssızlık dün akşam fırtına vardı uçuşlar durdu arkadaşlar düşünüyorum hata mı ettim gitmeyerek burada kalarak ama babam kesin bir dille uçaklara hiç güvenim yok diyor