- 6 Eylül 2019
- 255
- 1.452
- 40
Ben de ilk kez duydum şaşırdım açıkçasıCanım kınaların fiatıda uçar gider o zaman:):) İlk kez duydum vallaha .
Antibakteriyel özelliginden dolayi enfeksiyon ve iltihaplara karşı etkiliymis. Tabiiki temizlige dikkat etmedikten sonra ne yapılsa işe yaramaz.Şehir efsanesi olduğu düşüncesindeyim. İtibar etmeyiniz. Bilim adamlarının bizzat önerdiği yöntemlerle kişisel temizliğinizi yapabilirsiniz. Her gün ellerinizi yıkamak gibi.
Gerçek mi bu yaArkadaslar bugun bir arkadaşıma gittim orda da bu virüsün konusu açıldı da bana bir sey söyledi size atıyorum. Siz daha önce duydunuz mu ?Eki Görüntüle 2604175
ben de öğretmenim aynı şekilde öğrenciler biri öksürse korono oldu diyorlar. Bir yandan allerjik astımım var bu aralar azdı sizin gibi. Öğrencileri sakinleştir kendimi sakinleştir bir hal oldum. Her yerde aynı konu. çok ama çok bunaldım. Annem tansiyon hastası ondan da korkuyorum. Çok canım sıkkın içim daralıyor. Bunaldım yani. Yaz gelse artık havalar ısınsın istiyorum bir an evvel. Yarın da nöbetçiyim. Nasıl olcak bakalım.Kızlar toplu iş yetinde çalışıorum.Haberleri izledikçe resmen alerjik reaksiyonlarım ataga gecti.Alerjik astımım var bu arada.Allah korusun.Rabbim yar ve yardımcımız olsun bu yıl ne kadar kötü başladı.Doğal afet , hastalık, deprem allah sonumuzu hayır etsin.
Ocak ayı gibi domuz gribi nüks etmişti yeniden o zaman medyanın işine gelmediği için yaymamıştı sanırım bu kadar ölüm riski yüzde 10. Coronada yüzde 3.Kızlar toplu iş yetinde çalışıorum.Haberleri izledikçe resmen alerjik reaksiyonlarım ataga gecti.Alerjik astımım var bu arada.Allah korusun.Rabbim yar ve yardımcımız olsun bu yıl ne kadar kötü başladı.Doğal afet , hastalık, deprem allah sonumuzu hayır etsin.
Bence okullar tatil edilmeli ama bizler yıne aynı gıdecegız işeben de öğretmenim aynı şekilde öğrenciler biri öksürse korono oldu diyorlar. Bir yandan allerjik astımım var bu aralar azdı sizin gibi. Öğrencileri sakinleştir kendimi sakinleştir bir hal oldum. Her yerde aynı konu. çok ama çok bunaldım. Annem tansiyon hastası ondan da korkuyorum. Çok canım sıkkın içim daralıyor. Bunaldım yani. Yaz gelse artık havalar ısınsın istiyorum bir an evvel. Yarın da nöbetçiyim. Nasıl olcak bakalım.
İşciler calışcak amaOkullar tatil oldu kızlar
Evet malesef işten gelip direkt banyoya suan nefesim daralıyor öyle bunaldimki haberlerden evde melisa çayı vardı ondan icecegim biraz rahatlatır inşİşciler calışcak ama
istanbul’un Hangi ilçesi acaba? Bu arada Bursa ve Mersin’de tetkikleri yapılan iki hastanın sonucu pozitif olduğu saptanmış. Ne kadar doğru bilemedimİstanbul’da vaka.
Zaten cnn spikeri ağzından canlı yayında kaçırdı orada olduğunu.
Tabi ki ikametgah bilmiyorum ama zaten haber spikeri ağzından kaçırıp İstanbul olduğunu daha ilk gece beyan edip, tüm ülkeye yaydığı için şehri rahatlıkla söyledim.istanbul’un Hangi ilçesi acaba? Bu arada Bursa ve Mersin’de tetkikleri yapılan iki hastanın sonucu pozitif olduğu saptanmış. Ne kadar doğru bilemedim
Olması gereken oldu benceOkullar tatil oldu kızlar
Bir de ben. Ne kadar gereksiz abartildi ya.Bi tek sallamayan korkmayan benim herhalde
Ailendenmi biri geçmiş olsunKormayan insanı bile korkutuyorlar gerçekten.
Düne kadar aşırı rahattım derken tek vakanın ailemin dibinde olduğunu öğrenince gerildim.
Yapacak bir şey yok, sürekli spekülasyonlar dolaşıyor.
Dinlememek en iyisi, her kafada bir ses.
Temiz bir insan olup, sağlıklı besleneceğiz, çocuklara ekstra özen göstereceğiz o kadar.
Başka elden ne gelir...
İtalyada 878 kişi öldü niye önlem almadığı için sizin gibi ciddiye almadığı için bizim devlet ciddiye aldığı için 4 ay sonra geldi bize oda avrupadanTek bir vaka icin bu kadar abartmayi hic anlamicam sanirim.
Tek bir vaka olduğuna mi inaniyorsun sen?Tek bir vaka icin bu kadar abartmayi hic anlamicam sanirim.