Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İtalyada 878 kişi öldü niye önlem almadığı için sizin gibi ciddiye almadığı için bizim devlet ciddiye aldığı için 4 ay sonra geldi bize oda avrupadan
Tabiki önlem almalıyız o koronalı kimbilir nerelerde damlacıklarını bıraktı ailesiyle çarpı 4Devletin bu konuda ki tutumunu beğeniyorum, özellikle okulların tatili gayet yerinde bir karar, az önce haberlerde dinledim İstanbul’da bazı müzeler ve tiyatrolar iki hafta süreyle kapatılmış bunlar iyi şeyler bence
Bncede tek bir vaka olduğunu sanmıyorum okullar niye apar topar tatile girdi o zaman ciddi şeyler var ALLAH yardımcımız olsunTek bir vaka olduğuna mi inaniyorsun sen?
Okullar dahi tatil edildi herşey iptal Allah sonumuzu hayır eylesin
Kokunun ecele faydası yok o ayrı mesele tedbirimizi alicaz taktir Allah'a kalmış..
Bir şey olsa kuluçka süresi kadar tatil edilirdi.Bncede tek bir vaka olduğunu sanmıyorum okullar niye apar topar tatile girdi o zaman ciddi şeyler var ALLAH yardımcımız olsun
Bir şey olsa kuluçka süresi kadar tatil edilirdi.
Dezenfekte çalışmaları ve önlem amaçlı sömestr tatili öne çekildi.
Halkı evinde tutup, olası bir yayılmaya karşı önlemdir sadece.
Ama tatil bence olumsuz, kimse evinde oturamayacak, özel kurumlar işlerine devam ediyor, çocuklar zaten risk grubunda değil iken okulları tatil etmek hastalıkla alakalı olmadığını düşündürüyor.
Bu virüslü ortamda gezmeyi düşünmüyorum zaruri şeyler hariç dışarı çıkmıyorum iş yerinde tokalaşmak takın tenaz etmiyorum kolonya dezenfektan vs kullanıyorum maske takıyorum toplu ulaşımı kullanırsa demire peçeteye tutuyorum anjarada yaşıyorsun yakının koronalı olduğunu söyledin.cnn türdeki kadın İstanbul’da olduğunu belirtti insanlar dikkatsiz hastaneye gitmiyor kafana hapşırıyor mendil bile yok yanında kimsenin ama makarna stoklar korona olsa makarna yer bol bolBir şey olsa kuluçka süresi kadar tatil edilirdi.
Ama tatil bence olumsuz, kimse evinde oturamayacak, özel kurumlar işlerine devam ediyor, çocuklar zaten risk grubunda değil iken okulları tatil etmek hastalıkla alakalı olmadığını düşündürüyor.
Bende tek vaka olduğuna inanmıyorum
Ama bu tatilin başka ne sebebi olabilir ki?
Geçen bnm oturduğum şehirde acili kapatmışlar di şüpheli hasta var diye kendim gördüm başka bi hastaneye gittim doktor dedi mecbur kalmadıkça gelmeyin inşallah sizin dediğiniz gibi bişey yokturBir şey olsa kuluçka süresi kadar tatil edilirdi.
1 hafta tatil ve ülkece resmi olmadığı sürece bir işe yaramaz ki.Bende tek vaka olduğuna inanmıyorum
Ama bu tatilin başka ne sebebi olabilir ki?
Çocukların risk grubunda olmamasi, taşıyıci olmayacakları anlamına gelmiyor bildiğim kadarıyla.Bir şey olsa kuluçka süresi kadar tatil edilirdi.
Benimkine de çok kalabalığa girme diyorum tamam kızım ben şimdi pazara geldim diyoEvet benım babamda yaşlı ve gezmeyı cok sevıyor.Adamın en buyuk hobısı oglen namazından sonra evden cıkıp butun namazlarını ayrı ayrı camılerde kılmak .zevk alıo bundan.
Üniversiteler tatil oldu ve bu otogarın görüntüsü.Hükümette kafa tatili verdi zaten öğrencilere gidin rahat rahat takılın diye.Bazen insan ne dese boş kelimeler yetersiz.
Eki Görüntüle 2604258
Üniversiteler tatil oldu ama ben personel olarak işe gidecek miyim anlamadım. Kreşe göndermeyin dediler o zaman bebeğimi napıcam?
Ben biliyorum vaka nerede, hangi bölgede vs.
Şahsi elbet bilmiyorum ama dün gündüz İstanbul’da yaşanan paniği birinci ağızdan dinledim
O sebeple gerildim zaten, vakanın olduğu bölgede bulunan kurumlar şuan evden alt yapı oluşturup çalışanlarını eve yolluyorlar, sistem kurmaya çalışıyorlar.
Korku salındı, doğrudur.
Elbet bekliyorduk ama belki de varolduğunu ama bizim insanın iki hapşırıkla atlatacağına inanıyorduk.
Ben geçtiğimiz ay litresine 40 tl verdiğim antiseptiğin bugün sırf çanta boyu yanımda olsun, çocuklar cam masa yalıyor(öyle iğrençtirler) diye 25 tl ye aldım.
Marketler felaket, fırsatçı çok.
Ama hepsinin temeli bilinmezlik.
Bence daha da fazlası var baksanıza okullar tatıl unıversıteler tatılTek bir vaka icin bu kadar abartmayi hic anlamicam sanirim.