Yarın işe gidicem, belli olur sanırım. Açıklamada akademik ve idari personelin durumunu yök açıklayacak dediler ama bilemedimYani okullar tatil olunca öğretmenler de gitmiyor, siz de gitmezsiniz sanırım
Arayıp sorabileceğiniz kimse yok mu personel işleriyle ilgilenen?
Yarın işe gidicem, belli olur sanırım. Açıklamada akademik ve idari personelin durumunu yök açıklayacak dediler ama bilemedim
Evlerıne gıdıolar demekkiBen de şimdi bunu gördüm ve gülsem mi ağlasam mı bilemedim... Umarım kuluçka döneminde olan virüs taşıyan kimse yoktur, yoksa yarın sabah tüm Türkiye'ye yayılması mümkün. Diyecek söz bulamıyorum insanlardaki cehalete. Daha ne demeleri lazım acaba seyahat etmeyin anlamında :))
Vallaha özel sektöre demekki corona yok tövbeler olsunÇocuklara tatil ettiler ama öğretmenler dışında herkes işe gidiyor, nereye bırakacak millet çocuğunu.hem büyükanneler bir süre bakmasın deniyor hem böyle yapılıyor. Herkes yanında götürecek herhalde çocuğu
Evlerıne gıdıolar demekki
Vallaha özel sektöre demekki corona yok tövbeler olsun
Canım ne dıyeceksin işte corona çok yanlış bi ülkeye geldi.Hay ben o virüsü çıkaranın.Şu an evlerine gidebilecekleri bir zaman değil ki. Amaç zaten kalabalığı önlemek, eğer hastalığı taşıyan birileri varsa yayılmasını engellemek. Bu insanlar otogarda kalabalığa girip otobüslere binip yine kalabalıkla şehir değiştiriyorlar. Burada kalan sokakta kalmıyor, burada da evleri var otursunlar işte evlerinde.
Evet ben yanımda götürücem mesela yarın mecburen. Anlamadım bu işten hiçbir şey.Çocuklara tatil ettiler ama öğretmenler dışında herkes işe gidiyor, nereye bırakacak millet çocuğunu.hem büyükanneler bir süre bakmasın deniyor hem böyle yapılıyor. Herkes yanında götürecek herhalde çocuğu
Vallaha çocuklar ıcın bemce çok mantıklı bir karar.Neden bılıomusunuz orada yayılması daha kolay.Allah korusun yawrucuklarıKamu kurumları da aynı, memurlar da işe gidiyor
Sadece öğretmenler okullar tatil olduğu için gitmiyorlar
Özel sektörle ilgisi yok aslında yani
Yurtlarda kalan öğrenciler tatil edilince evlerinw gidiyordur ki bence doğrusu bu olur. Çok fena yayılır yoksa yurtlarda. Hijyen koşulları yemekhaneler falan da fenaŞu an evlerine gidebilecekleri bir zaman değil ki. Amaç zaten kalabalığı önlemek, eğer hastalığı taşıyan birileri varsa yayılmasını engellemek. Bu insanlar otogarda kalabalığa girip otobüslere binip yine kalabalıkla şehir değiştiriyorlar. Burada kalan sokakta kalmıyor, burada da evleri var otursunlar işte evlerinde.
Yurtlarda kalan öğrenciler tatil edilince evlerinw gidiyordur ki bence doğrusu bu olur. Çok fena yayılır yoksa yurtlarda. Hijyen koşulları yemekhaneler falan da fena
Bunu da sistemli yapabilsek iyiydi ama insanlar panikle hemen yola düşmüşTabii ailelerinin yanında olmak isteyebilirler onu da anlıyorum ama bu yığılma da hiç iyi olmadı sanki
Fazla gamsız olmak da hata olur bence bu konuda. Hastalanmayacağınıza güvenebilirsiniz ama taşıyıcı olup bir aile büyüğüne bulaştırma durumunuz da olabilirBir ben mi tasasızım, rahatım bu konuda?
Sıkıntı bende değildir umarım.
Markette herkes birbirinin ne aldığına bakıyordu.
Aldıklarıma bakıp gülenler oldu.
Merak ettim cidden makarna,bakliyatlar fiyatlar ne, ne derecede tükenmiş?
Herşey normal görünüyordu.
Kolonya almış getirmiş babam.80 derece olduğunun altını özellikle çizdi.
Bana kalsa o da gelmezdi aklıma.
Tv izlemiyorum,sosyal medya hesaplarım kapalı.
Wp'den gelen korku filmi senaryolarını aratmayacak ses kayıtlarına gülüp geçiyorum.
Deprem daha çok korkutmuştu mesela beni.
Ülkece koronayı makarna yapıp yeriz biz.
İnsanları corona değil bu panik öldürecek zatenBen almanyada yaşiyorum en cok vakasi olan eyalette ve iki ölü haberi var .
Hiç umrumda değil ,panik yapmaya gerek yok
2018 influenza gripten 25.000 kişi ölmüş ama kimse haberdar değil.
Tamam insan elbette dikkat etmeli ,önlemini almali fakat uykumuz kacmasi gerekmiyor.
Bu arda eczanede calişiyorum ve gübde 100 kişini ellinden para aliyorum recete aliyorum birde gelenler hasta zaten .
Napalim yani şimdi kendi kendimizi hapismi yapalim .
Rahat olun kizlar !!@
Allah'ına kurban bacımÖlüm sadece koronoda degil. Zaten ölüm nasibinizde koronodan dolayı yazıldıysa o gelir başınıza ama degilse eceliniz korur sizi ölümden. Siz tedbiri aldıktan sonra gerisi Takdiri İlahi. Ayrıca ayagınızın taşa takılıp ölme ihtimaliniz de var veya her an nefesiniz de durabilir. Şu an gündem bu oldugu için takılıyorsunuz ama bu kadar etkiliyor ise bunları izlemeyin.
Tatil etmiyolar diye de kiziyordu dun millet hemen biliyosun siyasete vardiriyolar isi ...Tabii ailelerinin yanında olmak isteyebilirler onu da anlıyorum ama bu yığılma da hiç iyi olmadı sanki
Belirtileri taşıdığımı hissettiğim an mutlaka hastanenin yolunu tutarım.Fazla gamsız olmak da hata olur bence bu konuda. Hastalanmayacağınıza güvenebilirsiniz ama taşıyıcı olup bir aile büyüğüne bulaştırma durumunuz da olabilir