Türkiye’de kalmak mı gitmek mi?

+18 li konuları bırakıp politikaya geçmişsiniz , Süper ilerleme . Madem politika yapacağım diyorsunuz keşke birazda gündemi biraz takip etseydiniz. Bu sizin dediğiniz 70-80 lerin Türkiyesi . Şimdi ise ondan eser yok yönetenlerden ötürü ... Oturduğunuz yerden havalı havalı konuşmak kolay ama bilip bilmeden konuşmayın...

politika yapmıyorum. Profile Atatürk yazmakla vatansever olunmuyor. 70-80 Türkiyesi mi? Darbe falan? Burada siyaset yapan sizsiniz. +18 e yazsam suç buraya yazsam suç. Nereye gitsem üstüme geliyorsunuz. Kavga çıkartmayın

Bu arada bir nebze bir şeyler öğrenebildiniz mi +18e yazdıklarımdan. Umarım faydası olmuştur :)

Sayenizde ufkum açıldı meğerse şimdiye kadar bildiğin kütük gibi yaşıyormuşuz

Ödeme yok kız, kreşler ücretsiz. 2.5tan daha erken başlayanlar da var, 1 yaş çocukları için kreş biliyorum ben.
Ay iyice psikolojim bozuldu. Tek çocuğumu istediğim gibi okutamadığım için hem üzülüyorum hem vicdan azabı çekiyorum. Geleceği zaten belirsiz. Gerisini yazmayayım anlayan anlıyor zaten

Neresi orası ? Hakkaten kreşler bedava mı ?

Yani paralı olması saçma bence. Anaokulu/kreşle, lise/ilköğretimin bir farkı yok ki. İkisinde de öğretmen geliyor öğretmenlik yapıyor. Birinin ücretsiz, diğerinin fahiş fiyatlı olması saçma zaten.

Okul öncesi eğitim temel eğitim hakkına dahil, bebelerin beyin gelişimi için gerekli.

Başka bir konu da kadın istihdamı, çoğu kadının çalışıp isteyip çalışamam sebebi kreş fiyatları. Kazandığımı alıp kreşe vereceğime evde oturayım diyor kadınlar.

Bencede bedava olmalı özellikle çalışanlar icin . Zaten yüklüce vergi ödüyoruz bari ona ödemeseydik iyiydi

Kıyamam ya , o yaştaki bebeyi nasıl kreşe verebilirim
Calisan anne babalar birakiyolar canim
Ama soyle sansinda var
Bebek dogunca ilk 4 ay evdesin zaten dogum izni, 3 4 ayda emzirme izni ettimi 7 8 aylik
Isyerine ben kariyerime mola veriyorum bebegimi buyutucem diyosun maasinin yuzde 80nini aliyosun her ay
Cocugun 2bucuk yasina gelene kadarda evde onu buyutebilirsin

Çalışıyorsan verirsin hadibea. Cahil kadınların bakmasından iyidir bence . O kreşler bizim ülkeden kaliteli donanımlı.
Ben kizimi 15aylikken verdim, cok faydasini gordum. Anneme birakip ise gitseydim cocuk bildigin evde yemek yapmayi ogrenirdi

Gittiğim ülke herhangi bir ortadoğu ülkesi değilse her şekilde giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…