- 9 Ağustos 2021
- 15.363
- 52.583
- 548
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Allah bağışlasın bende elendim sanırımBen tek çocukta havlu atanlardanım. Anca buna bakıyorum ne ikisi ne üçü?
Rektörlük te is buldum nişanlım beni aldatmış gel gelmezsen intihar ederim dedi beni 40 gun aramamamistu koştum isi bıraktım tovbe ettim erkeğe ama tabi olmadiO parayla geçinmek gerekiyor e mecbur kendinen ödün veriyorsun
Yok vermez onlarKoca milleti bedavaya ekmek vermez yahu ne para yedirmesi. Allah topunu bildiği gibi yapsın
Allah yardımcıniz olsun şansınıza da çok şahsiyetsuz insanlar denk gelmiş umarım karakterli biriyle birlikte olursunuzRektörlük te is buldum nişanlım beni aldatmış gel gelmezsen intihar ederim dedi beni 40 gun aramamamistu koştum isi bıraktım tovbe ettim erkeğe ama tabi olmadi
Bankada evlendim ben uyurken geceleri birileriyle yazisiyordu babamın evinde oturuyorduk mahalle bakkalına biz bu evi satılan demiş sinsi evimde ne varsa topladı orda da ayni bankadaydik kariyerimi yerlebir etti sonuncuda iste
Evliyim su an tek güvendiğim kendimAllah yardımcıniz olsun şansınıza da çok şahsiyetsuz insanlar denk gelmiş umarım karakterli biriyle birlikte olursunuz
Her zaman öyle olmalı bence ya bu dünyada ne olacağı belli olmazEvliyim su an tek güvendiğim kendim
Valla bu devirde bir kocadan anca bir çocuk yapılır benceAllah bağışlasın bende elendim sanırımama kocişkomun parasını yeyip evde oturmak için bir tane daha mı yapsam bilemedim
Bu tarz sözleri çok kırıcı buluyorum. Eğer hedef hitleniz kendi isteğiyle iş varken çalışmayıp evde oturanlarsa haklı olabilirsiniz.Allah bağışlasın bende elendim sanırımama kocişkomun parasını yeyip evde oturmak için bir tane daha mı yapsam bilemedim
Bu tarz sözleri çok kırıcı buluyorum. Eğer hedef hitleniz kendi isteğiyle iş varken çalışmayıp evde oturanlarsa haklı olabilirsiniz.
Koca parası yeseniz de sorun yok bana göre. Eşiniz sorun etmiyorsa, etrafa ne? İnsanları küçük görmeyi anlamıyorum cidden.Ben kendi isteğimle iş varken evde oturup kocişkomun parasını yiyorumarkadaşlar insanlar isterlerse tabi ki evde oturur iş varken çalışmaz. Pasif geliri vardır, ailesi zengindir, kocasıyla işbölümü anlaşması vardır, canı öyle ister
Onu hanımefendi espiri olsun diye yazdı yani işe gitmeyen kadınları kendince küçük gören insanlara tepki olarak :) yoksa ev hanımlarını aşağılamıyor ki bildiğim kadarıyla yeni doğum yaptı bu yüzden işten ayrıldı -kendi isteğiyle-
Koca parası yeseniz de sorun yok bana göre. Eşiniz sorun etmiyorsa, etrafa ne? İnsanları küçük görmeyi anlamıyorum cidden.
Evet bence kadın erkek çocuk iki yaşına geldiğinde çalışmali . Ben bir erkeğe güvenerek yaşamayı doğru bulmuyorum. Hayat bu aldatabilir gidebilir . Ha yirmi sene çalışmada da işe girecek mesleği varsa oturur. Ya da çok zengindir oturur. Ama çoğumuzun böyle bir lüksü yok . Erkeğin getirdiği evi idare etse de kadınlar kendisi ve çocuklarinin geleceği için çalışmalı benceBu tarz sözleri çok kırıcı buluyorum. Eğer hedef hitleniz kendi isteğiyle iş varken çalışmayıp evde oturanlarsa haklı olabilirsiniz.
Iki kocadan iki .. yapma darkmore yanarızValla bu devirde bir kocadan anca bir çocuk yapılır bence
Benim şahsiyetsiz insanlar denk geldi ok ama arkadaslarimin eşleri dr du biri calisti diğeri çalışmadi 2 side bosandi calisan daha kolay toparladı birine bağlı kalmak bence zor ama ins is bulunabilir bana iyi bir is mi Brad Pitt mi deseler is derimEvet bence kadın erkek çocuk iki yaşına geldiğinde çalışmali . Ben bir erkeğe güvenerek yaşamayı doğru bulmuyorum. Hayat bu aldatabilir gidebilir . Ha yirmi sene çalışmada da işe girecek mesleği varsa oturur. Ya da çok zengindir oturur. Ama çoğumuzun böyle bir lüksü yok . Erkeğin getirdiği evi idare etse de kadınlar kendisi ve çocuklarinin geleceği için çalışmalı bence
Bende is derim valla . Kadınlar için çalışmak erkeklerden daha önemliBenim şahsiyetsiz insanlar denk geldi ok ama arkadaslarimin eşleri dr du biri calisti diğeri çalışmadi 2 side bosandi calisan daha kolay toparladı birine bağlı kalmak bence zor ama ins is bulunabilir bana iyi bir is mi Brad Pitt mi deseler is derim
Ben yalnızken en mutlu zamanlarımda kızlarla geziyordum cok guzeldi herseyBende is derim valla . Kadınlar için çalışmak erkeklerden daha önemli
Söylediklerinize katılıyorum ama bu sizin ve benim hayata bakış açımız. Benim kuzenimin eşi çalışmıyor. Okumuş etmiş kadın. Çalışmadığı halde evinde de yardımcıları vardı. Herkes imreniyor:) Eşi güzellik salonu açtı, onu da batırdı falan. Bu onların hayatı, onlar mutlu.Evet bence kadın erkek çocuk iki yaşına geldiğinde çalışmali . Ben bir erkeğe güvenerek yaşamayı doğru bulmuyorum. Hayat bu aldatabilir gidebilir . Ha yirmi sene çalışmada da işe girecek mesleği varsa oturur. Ya da çok zengindir oturur. Ama çoğumuzun böyle bir lüksü yok . Erkeğin getirdiği evi idare etse de kadınlar kendisi ve çocuklarinin geleceği için çalışmalı bence
Bilmiyordum, çok sevindim bunu duyduğumaÜlkemizde yasa var. Yukariya konu sahibi şikayet etmek isterse kullansin diye kanunu ve maddeyi yazdim hatta.
Çok üzücü bu durum ama çok haklısınız. Bir de şey var ama erkeklerde tüm ev işlerini kadınların üzerine yıkmış durumda.Bence kadinlarda çalışmama sevdasi var. Bence de degil veriler de öyle turkiyede kadinlarin 4te1i çalışıyor sadece resmi kayitlar da boyle. Cocuk doguranda is dunyasindan elini eteğini cekme sevdasi başlıyor. Sorun bu, yoksa cocuk dogur ve kariyerine devam et bu on numara bi eylem. Ama erkeklerin uzerine yikilmis bi toplumuz sonra vay efendim niye esit degiliz. Is veren de biliyor haliyle cocuk yapan kadinin gidici olduğunu. Mesele bu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?