Maasli kole ariyorlar da ondan. Hele bide kadinsan yandin.
Üniversitedeki teorik bilgimi pratige dokmek icin staj yapmak istedim ve okulum istege bagli staj sigortamizi karsiliyordu. Dusunun isverenin cebinden 1 kurus cikmayacak. Tecrubesizsin dediler. Almadilar
Evlendim, bu sefer is tecrubem vardi, 25 yasindaydim(yaş konusunu yazdiginiz icin belirtmek istedim). Cocuk yaparsin dediler. Hatta birisi bana seninle ayni yasta kizim var, xx firmasinda calisiyor, torun bekliyorum. Sana cocuk yapma diyemem ama ise de alamam dedi.
Bir yer buldum sigorta yok, yol yok, yemek yok. Mesaiye kalınacak, cumartesi full calisilacak. Ve bana saydigi isleri bir ofiste 3 kisi yapiyor ben tek basima ustlenecekmisim. Karsiliginda da is ogrenmis olacakmisim. Aklinca beni kandirmaya calisiyordu. Kabul ediyorum, yarin tekrar goruselim deyip numarasini engellemistim. O zamanki asgari ucretten elime kalacak olan net tutar 1000tl olacakti birde.
Bu ulkede is ahlaki ve insana saygı yok. Maas veriyorlarsa iligine kadar somurmeleri lazim.
Ise almalari icin cocugunuz olmayacak, genc olacaksiniz ama tecrübeniz olacak(nasil olacaksa), izin almani gerektirecek hastaligin olmayacak. Kisacasi robot olacaksin. Hepimiz ayni durumdayiz. Isverenler kole ariyor.