Türkan İle Kilo Verme Günlüğü

ALLAH kabul etsin canim
Peygamberimiz (s.a.v); “Ey Aişe, Cennet kapısını çalmaktan geri durma, “Ne ile?” diye sorunca; O(s.a.v): “Acıkmakla” yani oruçla diye buyurmustur.

amin canım benim
inşallah açlıktan öteye geçmeyen oruçlardan olmaz

ee kimse menü paylaşmamamış mı
bende çok geciktim biliyorum ama yazıyım yinede
kahvaltı
domates,salatalık,maydonoz,peynir,1dilim ekmek
öğle
bir kase müsli,bide bir tane profiterol yedim çok canım çekti
akşam
çorba,ızgara köfte,salata,1dilim ekmek
1,5 litre su içtim alışverişe çıktım yürüyerek gittim spor olsun diye :)

süper :) maşallah

fena degil ama profiterol olmasaydi eyiydi/.

reglim bitsin siz gorun sporu INSAALLAH.altta kalani affetmem,sporsuz menu paylasmak istemiyorum simdilik.
dun 2 kisi menu paylasmis bu ne ya??ben kimseyi zorla davet etmedim degilmi??

Son düzenleme:
kimsecikler uğramamış mı bugün :26:
arefe olunca haliyle herkesin iş güç doludur tabi
ben yine de menümü paylaşacağım

sahur
1 tane krep
peynir
6 tane zeytin
domates salatalık
2 bardak açık şekersiz çay

iftar
5 kaşık kısır
4-5 yaprak marul
5 tane zeytin
3 bardak şakesiz çay
2 tane lokum

buralarda havalar epey soğudu tüm gün yağmur yağdı. Bu yüzden olsa gerek bugün dizlerim koptu herhangi bir spor yapamadığım gibi de tüm gün yattım diyebilirim
suyumu her zaman ki gibi 1.5-2 litreye tamamlamaya çalışacağım

reglim bitsin siz gorun sporu INSAALLAH.altta kalani affetmem,sporsuz menu paylasmak istemiyorum simdilik.
dun 2 kisi menu paylasmis bu ne ya??ben kimseyi zorla davet etmedim degilmi??

inşallah bende bayramdan sonra spora asılmak istiyorum
arkadaşlara kızma canım bayram üstü herkes epey yoğundur
bende bugünler de burada bekar olmanın avantajını yaşıyorum artık seneye bende yoğun olurum herhalde

kahvaltı
1 dilim ekmek domates,salatalık, peynir,şekersiz çay
öğle
salata,yarım gözleme
akşam
çorba ,bi kaç tane sarma,yoğurt,bi dilim baklava babannem yapmış çok ısrar etti kıramadım
bayramın gelmesiyle tüm aile toplandı benim irademi zorluyorlar :) çok alakasız şeyler yedim farkındayım bayramda ne yapacağım bilmiyorum ama sonrasında çook daha dikkatli olacağım cidden :)

canım benim tabi ki fireler var ama fena da değil menün
bayramda illaki kaçamaklarımız olacak ama elimizden geldiğince diyet kırıcılara karşı koymaya çalışacağız :)

hepinize iyi bayramlar şekerler
Allah daha nice nice bayramlara erişmeyi nasip eylesin cümlemize
hepinizi çok çok öpüyorum canlar

her kesin bayramini kutlarim..RABBIMden sizler icin saglik huzur mutluluk ve guzel olan her seyi dilerim.

eee bayram ne zaman bitiyoooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrr??????????????????????????????????????

ben bayramı bugün bitirdim
bayramın ilk 3 günü yeme içmeme dikkat ettiğimi söyleyemem ama bu gün itibariyle yeniden düzenli beslenmeye devam

arkadaşlar cümlenizin bayramı mubarek olsun tabi biraz geçikmiş bir tebrik sebebi ise yogunluktan yarın dan itibaren inş menu bildirimine başlıycam

ben de bayramı bitirdim Allahım hepimize nice güzel hayırlı bayramlar yaşatsın inşallah bugün dikkat ettim sayılır ama yarın sabah düzenime geri dönüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…