- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
menülerimi paylaşmaya başlıyorum artık
kahvaltı
domates,salatalık,biber,kibrit kutusu peynir,1 dilim kızarmış ekmek ,şekersiz çay
öğle yemeği yemedim bugün regl oldum karnım ağrıdı çok yattım öyle
akşam
bir kase çorba,3 kaşık makarna ,yoğurt,salata
ben burdyım devamlı olmak şartıylagünaydın kızlarrrr
hadi toparlanın artık nerde bu devlet nerde bu millet aaaa
oooo türkan ablamız teşrif ettiler nasılsınız yüzümüzde güller aştı birsey sormak istiyorumda bu kilo çizelgesi nereye kopyalanıyor kaç dakkadır uğraşiyorum o bölümdede kimse yok
temizlikler bitti,bayram bitti,hatta kizkardesimi de esiyle dun aksam enfes bir sofrayla misafir ettimm...ve bakiyorum ki siz de toplanmissiniiiiizzz..hosgeldiniz.
menu bildirimine de baslamissiniz.ben bugun degil yarindan basliycam INSAALLAH.
KILO BILDIRIMIMIZI DE CUMA YAPARIZ.
SIMDILIK
ben ,humeyra. dagyolu,nurgul ve forestg. burda.5 iyi.dagyolu ve forestgump cok azimli ve istiktrarlisiniz,afferin.MASAALLAH.
temizlikler bitti,bayram bitti,hatta kizkardesimi de esiyle dun aksam enfes bir sofrayla misafir ettimm...ve bakiyorum ki siz de toplanmissiniiiiizzz..hosgeldiniz.
SIMDILIK
ben ,humeyra. dagyolu,nurgul ve forestg. burda.5 iyi.dagyolu ve forestgump cok azimli ve istiktrarlisiniz,afferin.MASAALLAH.[/QUOTE
çok mennun olduk düşünceleriniz için.inş bugun orucum menu bildiriminde şimdilik cesaretim var Allah iftarda hümeyra kardeşim gibi iştahsızlık verirse eyice cesaretli menu paylaşimi yapacam
hoşgeldin Türkanım
gumralımız nasılmış evliliği nasıl gidiyor?
canım benim Allah yardımcın olsun kabul etsintemizlikler bitti,bayram bitti,hatta kizkardesimi de esiyle dun aksam enfes bir sofrayla misafir ettimm...ve bakiyorum ki siz de toplanmissiniiiiizzz..hosgeldiniz.
SIMDILIK
ben ,humeyra. dagyolu,nurgul ve forestg. burda.5 iyi.dagyolu ve forestgump cok azimli ve istiktrarlisiniz,afferin.MASAALLAH.[/QUOTE
çok mennun olduk düşünceleriniz için.inş bugun orucum menu bildiriminde şimdilik cesaretim var Allah iftarda hümeyra kardeşim gibi iştahsızlık verirse eyice cesaretli menu paylaşimi yapacam
iftarda çok çok yiyecekmiş gibi geliyor insana ama sonra tıkanıyor
bende inşallah önümüzde ki günlerde başlamak istiyorum borçlarımı tutmaya
ahhh canım benim çok çok selam söylersin Allah gülen yüzlerinizi soldurmasın hiçMASAALLAH iyiler ELHAMDULILLAH,.esi de cook iyi bir insan .dun esimle bol bol sohpet ettiler,begendiler birbirlerini.kizkardesim tatli bir gelin olmuus,sirin gelinim benimm,,
ALEYKUM SELAM .TABIKI SOYLERIM CANIMcanım benim Allah yardımcın olsun kabul etsin
iftarda çok çok yiyecekmiş gibi geliyor insana ama sonra tıkanıyor
bende inşallah önümüzde ki günlerde başlamak istiyorum borçlarımı tutmaya
ahhh canım benim çok çok selam söylersin Allah gülen yüzlerinizi soldurmasın hiç
dagyolu,bebisin varmi senin??
Günaydınnn merhbalarrr
Konyada geçirdik bayram tatilini,
dün geldik..
sizleri özledimmm
Nasılsınız??
merhaba canimmm.hos bulduk,nasil gecti bakalim tatil kaynananlarla?Günaydınnn merhbalarrr
Konyada geçirdik bayram tatilini,
dün geldik..
sizleri özledimmm
Nasılsınız??
şimdilik misafirimiz yok takdir Allahın