Türkan İle Kilo Verme Günlüğü

menülerimi paylaşmaya başlıyorum artık
kahvaltı
domates,salatalık,biber,kibrit kutusu peynir,1 dilim kızarmış ekmek ,şekersiz çay
öğle yemeği yemedim bugün regl oldum karnım ağrıdı çok yattım öyle
akşam
bir kase çorba,3 kaşık makarna ,yoğurt,salata

günaydın kızlarrrr:KK16::KK16:
hadi toparlanın artık nerde bu devlet nerde bu millet aaaa

menülerimi paylaşmaya başlıyorum artık
kahvaltı
domates,salatalık,biber,kibrit kutusu peynir,1 dilim kızarmış ekmek ,şekersiz çay
öğle yemeği yemedim bugün regl oldum karnım ağrıdı çok yattım öyle
akşam
bir kase çorba,3 kaşık makarna ,yoğurt,salata

öncelikle geçmiş olsun canım
gayet ölçülü yemişin tebrikler:nazar:

oooo türkan ablamız teşrif ettiler nasılsınız yüzümüzde güller aştı birsey sormak istiyorumda bu kilo çizelgesi nereye kopyalanıyor kaç dakkadır uğraşiyorum o bölümdede kimse yok

temizlikler bitti,bayram bitti,hatta kizkardesimi de esiyle dun aksam enfes bir sofrayla misafir ettimm...ve bakiyorum ki siz de toplanmissiniiiiizzz..hosgeldiniz.
menu bildirimine de baslamissiniz.ben bugun degil yarindan basliycam INSAALLAH.
KILO BILDIRIMIMIZI DE CUMA YAPARIZ.
SIMDILIK
ben ,humeyra. dagyolu,nurgul ve forestg. burda.5 iyi.dagyolu ve forestgump cok azimli ve istiktrarlisiniz,afferin.MASAALLAH.

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr:KK16::KK16:
hadi toparlanın artık nerde bu devlet nerde bu millet aaaa
ben burdyım devamlı olmak şartıyla
artık inanıyorum yazıflayacağima oda ilk sayfada yazılanları okuyup düşündüm hakkaten önce beyinde başlıyor

oooo türkan ablamız teşrif ettiler nasılsınız yüzümüzde güller aştı birsey sormak istiyorumda bu kilo çizelgesi nereye kopyalanıyor kaç dakkadır uğraşiyorum o bölümdede kimse yok

merhaba canımmm..kılo cızelgenı kopyala ,http dan png dahıl,profılını duzenlede cızelge var,oraya yapıstır

temizlikler bitti,bayram bitti,hatta kizkardesimi de esiyle dun aksam enfes bir sofrayla misafir ettimm...ve bakiyorum ki siz de toplanmissiniiiiizzz..hosgeldiniz.
SIMDILIK
ben ,humeyra. dagyolu,nurgul ve forestg. burda.5 iyi.dagyolu ve forestgump cok azimli ve istiktrarlisiniz,afferin.MASAALLAH.

hoşgeldin Türkanım
gumralımız nasılmış evliliği nasıl gidiyor?

SIMDILIK
[/QUOTE

çok mennun olduk düşünceleriniz için.inş bugun orucum menu bildiriminde şimdilik cesaretim var Allah iftarda hümeyra kardeşim gibi iştahsızlık verirse eyice cesaretli menu paylaşimi yapacam

hoşgeldin Türkanım
gumralımız nasılmış evliliği nasıl gidiyor?

MASAALLAH iyiler ELHAMDULILLAH,.esi de cook iyi bir insan .dun esimle bol bol sohpet ettiler,begendiler birbirlerini.kizkardesim tatli bir gelin olmuus,sirin gelinim benimm,,

SIMDILIK
[/QUOTE

çok mennun olduk düşünceleriniz için.inş bugun orucum menu bildiriminde şimdilik cesaretim var Allah iftarda hümeyra kardeşim gibi iştahsızlık verirse eyice cesaretli menu paylaşimi yapacam
canım benim Allah yardımcın olsun kabul etsin
iftarda çok çok yiyecekmiş gibi geliyor insana ama sonra tıkanıyor
bende inşallah önümüzde ki günlerde başlamak istiyorum borçlarımı tutmaya

MASAALLAH iyiler ELHAMDULILLAH,.esi de cook iyi bir insan .dun esimle bol bol sohpet ettiler,begendiler birbirlerini.kizkardesim tatli bir gelin olmuus,sirin gelinim benimm,,
ahhh canım benim :KK16: çok çok selam söylersin Allah gülen yüzlerinizi soldurmasın hiç

canım benim Allah yardımcın olsun kabul etsin
iftarda çok çok yiyecekmiş gibi geliyor insana ama sonra tıkanıyor
bende inşallah önümüzde ki günlerde başlamak istiyorum borçlarımı tutmaya

ahhh canım benim :KK16: çok çok selam söylersin Allah gülen yüzlerinizi soldurmasın hiç
ALEYKUM SELAM .TABIKI SOYLERIM CANIM

Günaydınnn merhbalarrr

Konyada geçirdik bayram tatilini,
dün geldik..
sizleri özledimmm
Nasılsınız??

X